Выхлопная система

Автор Дима, 18 Листопада 2010, 18:22:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

ZaVa

Цитувати виділенеАну маякни мені, перенаберу.
Колеги, пропоную створити групу у Вайбері для оперативнішого спілкування. Хто як думає ?
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Валерий

Цитата: ZaVa від 05 Вересня 2017, 18:01:32
Колеги, пропоную створити групу у Вайбері для оперативнішого спілкування. Хто як думає ?
так ми є у вайбері.тут десь була тема
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Володимир

Цитата: Sergik32 від 05 Вересня 2017, 16:55:41
а от на нейтралці не пробував 120 їхати
Ні, ну розігнав до 120 і виключаєш передачу, то що перестає зразу трусити?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну тра попробувати бо я на таких швидкостях не переходжу на нейтралку.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Sergik32

вайбера немає, тіко Х2-02 кнопочний і все
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 06 Вересня 2017, 08:40:51
вайбера немає, тіко Х2-02 кнопочний і все
Ну то вже б маякнув! ;)

ZaVa

Цитата: YUKON від 06 Вересня 2017, 08:05:15
Цитата: ZaVa від 05 Вересня 2017, 18:01:32
Та то я Серіжці писав бо в нього Вайбера немає.
А так будь-ласка, всіх бажаючих до групи у Вайбері, тільки з ніками(при цьому ніхто не просить змінювати там Ваші дані), бо там не розбереш хто де і як...
Добавте, будь ласка, хто в групі.
096 751 29 20
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Toris

Народ, привіт!

Почитую сьогодні страждання з вихлопною системою в бортовику вишневої славутки і чомусь згадав старезного дизельного Passat`а одного з своїх клієнтів. В нього на ходу відвалилась вихлопна, але він не відчув суттєвого збільшення гучності вихлопу. Тому що там стояла турбіна. Я спеціально слухав звук після його розповіді. Був здивований. Трактор трактором, але тихенький.

Я ось що собі думаю: вихлоп в турбіну збирається спеціальним "равликом" ("улитка"), там гази і турбулентні, і двічі змінюють свій напрям для виходу на лопатки турбіни, що у нашому випадку є добре. Далі в лопатках турбіни гази втретє змінюють свій напрям і поступово розширюються в лопатках, прямуючи до виходу в атмосферу.

Кожна зміна напряму газів - це перемішування та зниження енергії газів. Плавне розширення газів - це затягування ударного фронту вихлопу газів після випускних клапанів, що зменшує високочастотну складову звукового спектру та інтенсивність звуку вихлопу в цілому.

Таким чином, компактна турбіна прекрасно виконує роль перетворювача надзвукового потоку газів у дозвуковий. Потреба в резонаторі відпадає, потреба в глушнику теж сильно зменшується.

Можна взяти неробочу турбіну, заклинити її та провести експеримент по нетрадиційному використанні цього агрегату.

Romka

Цитата: Володимир від 05 Вересня 2017, 09:53:13
Самий товстий метал то на польських полмо, юзав їхній резонатор, то важкий дуже, єдиний мінус банка резонатора ширша і перед установкою треба трохи попрацювати кувалдою, бо зачіпає пильник куліси за банку і проблематично включається друга передача, але основний мінус, це те що він прямоточний, тому бубнить страшно. Хоча були кулібіни що вварювали в нього шайбу і насолоджувались тишиною.

Сумніваюсь на рахунок тиші з вваренною гайкою, - ніколи не чув тихого вихлопа на таврославутах, самий тихий - з каталізатором.
Коли замінив польський полмо на Босал звук майже не змінився, то сумніваюсь по поводу пряточності  чи гарної гайки в Босалі.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Жулик

Турбина непричом у бати на пежо експерте труба отпадала перед резонатором, а на холостых работала так же тихо как и с трубой, турбы там нет, чистый тракторный дизель.
Я сам офигел, славута там же с отваленной трубой так пердит что под мостом люди пригинаются  :rofl:

Dimon4ik90

Доброй ночи !! Куда не напишу то все молчат .может здесь меня увидят ? Такая вот ситуация! Глушитель на Славуте уже одживает свой срок,и недавно увидел видео Таврии или славуты с прямотоком  Unimix. Но видео не передаёт всего звучания,да и конкретно не в кого спросить точной информации об этом глушителе !  Желание есть его купить,но боюсь что будет ощутимо слышен звук выхлопа в салоне ! Кто сталкивался с этим прямотоком ? Что можете рассказать о нем ? Стоит его покупать или нет ??

dj_doom

Цитата: Dimon4ik90 від 15 Березня 2018, 22:42:17
Доброй ночи !! Куда не напишу то все молчат .может здесь меня увидят ? Такая вот ситуация! Глушитель на Славуте уже одживает свой срок,и недавно увидел видео Таврии или славуты с прямотоком  Unimix. Но видео не передаёт всего звучания,да и конкретно не в кого спросить точной информации об этом глушителе !  Желание есть его купить,но боюсь что будет ощутимо слышен звук выхлопа в салоне ! Кто сталкивался с этим прямотоком ? Что можете рассказать о нем ? Стоит его покупать или нет ??

спроси на таврофоруме... больше шансов, что может у кого подобное было/есть..

Toris

Dimon4ik90, або ставте питання "какой прямоток установить?", або Вас знову підчистять. ;)

Сволочь

Вообще то ставить не заводские, а тем более не предусмотренные заводом детали это как вопрос о религии, каждый выбирает по себе.
А здесь владельцы писали, что ставили на машины "пердаки", и не все были от них в восторге, по причине неприятного шума, другим наоборот нравилось.
Всё зависит от тебя, нравится гул, ставишь, не нравится-... .
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Vitaliy.

У меня нечто похожее, самодельное самоваренное. Звучит интересно по своему, негромко. Похоже по тону на восьмёрочный выхлоп. Только бочка это покороче и по пухлее.
А вообще, есть похожая поговорка про собаку. Но я ничего не покупал, если чё.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх