Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Володимир від 21 Квітня 2017, 10:04:29
Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 10:02:25
Хто відповість на таке запитання: чи може бути виною того що вібрує руль на швидкості 90 км/год - резина і те що машина юзає по трассі?
Зіми колесо, і попробуй на передачі поганяти сам фланець без колеса, можливо будеш неприємно здивований.
Я уже говорил, поменять зад на перед а перед на зад и посмотреть, будет ли улучшения?

Valeriy

Хто відповість на таке запитання: чи може бути виною того що вібрує руль на швидкості 90 км/год - резина і те що машина юзає по трассі?
Зіми колесо, і попробуй на передачі поганяти сам фланець без колеса, можливо будеш неприємно здивований.
Чим я можливо буду неприємно здивований? Справа в тому, що перед цим було нормально...

Valeriy

Цитата: Жулик від 21 Квітня 2017, 10:06:29
Я уже говорил, поменять зад на перед а перед на зад и посмотреть, будет ли улучшения?
Справа в тому що я грішу на резину (4 колеса ВС-11) з них передні - нові (2016-2017 р.в.). Невиключаю що резина в мене просто задубіла вчора та й температура була лише +2

Жулик

От холода резина не становится кривее!

Sergik32

при +2 ця пластмаса вашпє дубова, а якщо постоїть ще пів дня то рушаєш і смикає, їдеш як на еліпсах, поки не прогріється. я вчора їздив на зимових і тихо і мяко. з таким літом і весном можна не міняти тапки.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 10:40:38
Чим я можливо буду неприємно здивований? Справа в тому, що перед цим було нормально...
Ну як перед цим було нормально то міняй місцями колеса, можливо погано відбалансували. В балансувальника була планшайба, чи він балансував на фланці від таврії?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Valeriy

Цитата: Жулик від 21 Квітня 2017, 10:48:11
При перезуванні із зимової на літню мені на шиномонтажі не говорили про те що крива

Valeriy

Цитата: Володимир від 21 Квітня 2017, 10:55:08
Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 10:40:38
Ну як перед цим було нормально то міняй місцями колеса, можливо погано відбалансували. В балансувальника була планшайба, чи він балансував на фланці від таврії?
Була планшайба при балансуванні

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 10:48:46
при +2 ця пластмаса вашпє дубова, а якщо постоїть ще пів дня то рушаєш і смикає, їдеш як на еліпсах, поки не прогріється. я вчора їздив на зимових і тихо і мяко. з таким літом і весном можна не міняти тапки.
Вчора їздив..проїхав 20 км - це просто жах а не їзда...рискає по дорозі, за дорогу взагалі не чіпляється. Честно кажу...хотілось просто вийти з машини і піти пішки...тай ще дорогу у нас так шахливо полатали: латки 50 см по обидві полоси дороги через кожні пів метра

Sergik32

ти може соточку давив по тих латках от вона і не встигала чіплятися за дорогу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:05:18
Цитата: Жулик від 21 Квітня 2017, 10:48:11
При перезуванні із зимової на літню мені на шиномонтажі не говорили про те що крива

А им за это не доплачивают  :-D

Sergik32

нормальний шиномонтажнюк, повторюсь, нормальний і совісний, позве і скаже, так і так, тут те і те, такщо вирішуйте чи нах чи хай буде, але я вас попередив.

Володимир

Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:11:45
Вчора їздив..проїхав 20 км - це просто жах а не їзда...рискає по дорозі, за дорогу взагалі не чіпляється. Честно кажу...хотілось просто вийти з машини і піти пішки...тай ще дорогу у нас так шахливо полатали: латки 50 см по обидві полоси дороги через кожні пів метра
А може в тебе розвал-сходженя поїхали, чи задню балку погнув, або гайки не всі закрутив.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

kromanyon

Может рулевое? На горбах, ямах руль не вырывает из рук?

Valeriy

Цитата: Володимир від 21 Квітня 2017, 11:31:55
Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:11:45
А може в тебе розвал-сходженя поїхали, чи задню балку погнув, або гайки не всі закрутив.
Та ні, навряд чи...розвал робив десь місяць назад..гайки всі на місті... Хоча з такими дорогами як у нас то невиключено що і розвал тре робити частіше...Я поки виїжджав із гаража переїхав ям 20 різної глубини