Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 11:30:56
нормальний шиномонтажнюк, повторюсь, нормальний і совісний, позве і скаже, так і так, тут те і те, такщо вирішуйте чи нах чи хай буде, але я вас попередив.
А ху...ве скаже шо тре минять вентели и прокатувать колеса и чистить и садить на герметик, хотя до шиномонтажа все було нормально  :rofl:

Sergik32

я вам тут поміняв ніпеля бо той був хреновий уже, а кажеш дай сюди хренового обратно, бо на ньому я маркером мітку поставив в прошлому сезоні щоб знати якого міняв, то аж язик в жопу провалюється і не знає що сказати, бо він не міняв нічого а тупо тряпкою протер.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: kromanyon від 21 Квітня 2017, 11:32:19
Может рулевое? На горбах, ямах руль не вырывает из рук?
Ходовку (рульове міняли) робили в 2015 році...не думаю..хоча...як тут (на форумі) вже неодноразово говорили що саме Росава ВС-11 убивця ходової, тому все може бути

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 11:38:14
я вам тут поміняв ніпеля бо той був хреновий уже, а кажеш дай сюди хренового обратно, бо на ньому я маркером мітку поставив в прошлому сезоні щоб знати якого міняв, то аж язик в жопу провалюється і не знає що сказати, бо він не міняв нічого а тупо тряпкою протер.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:  :ok: Сержик!
А я не миняю и диски не чищу и не рихтую.
Нипели купляю по 5грн в магазине как хочу поменять, рехтую молотком  :rofl:.
Короче як проблемма есть то тогда чищу и прокатую а так беня!

Жулик

Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:40:22
Ходовку (рульове міняли) робили в 2015 році...не думаю..хоча...як тут (на форумі) вже неодноразово говорили що саме Росава ВС-11 убивця ходової, тому все може бути
в 2015?  :rofl: :rofl: :rofl: Я тяги менял в 2016 а мне сказали ну норм уже 30тис прошел все кранты им  ;)

Sergik32

чуваки, 2015 рік то було давно, тут на 200 метрах можна в яму дать угла що аж ричага вирве, я вже мовчу що з диском робиться і гумою, а ви тут про 2 роки пробігу говорите.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Valeriy

Цитата: Жулик від 21 Квітня 2017, 11:41:31
в 2015?  :rofl: :rofl: :rofl: Я тяги менял в 2016 а мне сказали ну норм уже 30тис прошел все кранты им  ;)
Я думаю що я ще не пройшов і 10 тис

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 11:44:23
чуваки, 2015 рік то було давно, тут на 200 метрах можна в яму дать угла що аж ричага вирве, я вже мовчу що з диском робиться і гумою, а ви тут про 2 роки пробігу говорите.
Я малому он уже задолбался кувалдой прокатывать диски  :rofl:, хотя когда зимку одевал прокатал в сели по 30грн ) и шо вы думаете за зиму сново после 100км вибрация.
На лето сново прокатувать тре  :facepalm:

Sergik32

забери в малого машину, він їздити не вміє. я 25 тисяч наїздив і не викатував і не рівняв і нічого не вібрує і не б'є

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 11:53:17
забери в малого машину, він їздити не вміє. я 25 тисяч наїздив і не викатував і не рівняв і нічого не вібрує і не б'є
В тавро славутах аквигенные диски! Их апроизводят и сумиши метала, пластилина и немного конхвет КЫС КЫС.
Я ровнял у себя их каждый сезон а вмежсизонъе молотком.
К слову в авео за 2 года один рас прокатал 2 передних, ну то еще фигня в пежо за 10 лет прокатал одно и то! Потому что увидел что оно кривое при снятии (внутренняя сторона), рулевое не било ).

kromanyon

Норм резина ВС-11, полстраны ездит и не жалуются, остальные полстраны просто "балувані" :)
Посмотри бочонки (сайлентблоки рулевых тяг, вроде бы так называются) или покрути руля посмотри как колеса отзываются на руль

Sergik32

тра одному крутити а іншому рукою тримати бочонки, тоді відчутно краще

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 12:05:44
тра одному крутити а іншому рукою тримати бочонки, тоді відчутно краще
те бочонки сейчас сакие что сразу после вприсовки ходят  :-D, лично видел.
Купил тяги новые взборе, поставили приехали на развал (к хорошему розвальщику, на форуме здесь есть ссылка) и он мне лично показывал как они пружинят там  :facepalm:

Sergik32

гума нонче пошла не гумиста, і вже важко знайти гумисту гуму

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 12:10:17
гума нонче пошла не гумиста, і вже важко знайти гумисту гуму
И диски не железистые и уже трудно найти железистые!
В УКРавто 60% запов для славут нет, завод забил болт!