Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:35:00
Та ні, навряд чи...розвал робив десь місяць назад..гайки всі на місті... Хоча з такими дорогами як у нас то невиключено що і розвал тре робити частіше...Я поки виїжджав із гаража переїхав ям 20 різної глубини
Після розвальщика гайки треба дотягувати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 21 Квітня 2017, 12:21:45
Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:35:00
Та ні, навряд чи...розвал робив десь місяць назад..гайки всі на місті... Хоча з такими дорогами як у нас то невиключено що і розвал тре робити частіше...Я поки виїжджав із гаража переїхав ям 20 різної глубини
Після розвальщика гайки треба дотягувати.
ПЗДЦЬ а шож тогда тот розвальщик делает?  :facepalm:

Sergik32

одна назва, розвальщик, говорить про те хто він
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Жулик від 21 Квітня 2017, 12:22:42
ПЗДЦЬ а шож тогда тот розвальщик делает?  :facepalm:
Можна довіритись розвальщику, але бажано перетягнути.

Sergik32

я перетягнув щн до розвальщика, він ледь відкрутив, і я дійсно перетягнув верхнього болта того шо з лискою, і тепер тра булоб поміняти, і є болт, але боюсь що відкручу і нарушу геометрію
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 12:49:11
я перетягнув щн до розвальщика, він ледь відкрутив, і я дійсно перетягнув верхнього болта того шо з лискою, і тепер тра булоб поміняти, і є болт, але боюсь що відкручу і нарушу геометрію
то на аморти? Ой блин не трогай нижний и меняй верхний!
Шо ты ото....

Сволочь

Цитата: kromanyon від 21 Квітня 2017, 12:03:56
Цитата: Valeriy від 21 Квітня 2017, 11:40:22
Цитата: kromanyon від 21 Квітня 2017, 11:32:19
Может рулевое? На горбах, ямах руль не вырывает из рук?
Ходовку (рульове міняли) робили в 2015 році...не думаю..хоча...як тут (на форумі) вже неодноразово говорили що саме Росава ВС-11 убивця ходової, тому все може бути
Норм резина ВС-11, полстраны ездит и не жалуются, остальные полстраны просто "балувані" :)
Посмотри бочонки (сайлентблоки рулевых тяг, вроде бы так называются) или покрути руля посмотри как колеса отзываются на руль
Они называются "яйца". В место их я всунул сайленты переднего аморта от ВАЗ 2101- 07.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

kromanyon

чем они лучше завода? Дорабатывать нужно?

Сволочь

Конечно лучше! За 10 лет менял 2 раза, И после замены уже были прослаблены.
Дорабатывать? Да. Или рассверлить до 28 мм, или отрезать родные и приварить точенные.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

Цитата: Sergik32 від 21 Квітня 2017, 12:49:11
Цікаво, якщо ти не будеш чіпати нижнього, то як ти порушиш розвал, хіба дуже моцний в руках. :-D

Sergik32

ну в руках то так собі, терпнуть руки, но різьби зривати люблю. напевно тра поміняти, бо в ями заскакую і аж переживаю щоб не змістилося.

Valeriy

Цитата: Зазик від 18 Березня 2017, 20:38:30
Цитата: Игорь від 18 Березня 2017, 20:00:44
Цитата: Зазик від 18 Березня 2017, 05:58:26
Цитата: Зазик від 17 Березня 2017, 19:54:39
Купил сегодня шины на Славуту ахилес называются ,так сровнил с бел шиной и удевился ,что розмеры одинаковые,а ахилес немножко уже кажуться! Завтра поставлю и проверю как они! Продавец говорил что они 2016 года ,ещё новая модель и очень пока слабо её берут и за того что мало инфы о ней! Может кто-то уже покупал её?? Не лохонулся я с покупкой ???
ребята не игнорируйте,а поделитесь опытом и дайте совет!!
Ты издеваешься??? Задолбал уже  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash: Читай в интернете отзывы.
а зачем тогда этот форум ?? Я вообще то пишу тем людям ,которые покупали эти шины или хоть что-то знают о них ! Земля круглая ,придёт время я тоже тебе так напишу
И как резина ахилес? Нормальная?

Valeriy

Посоветуйте хорошую летнюю резину на Славку до 700 грн.

Sergik32

Валєра, тобі всі 4 на 700 чи кожен скат по 700? Я вчора перезув на літню, шикарну, тиху, мяку, зносостійку, не убиваєму ВС-11, враження просто не обписуємі, все що на дорозі все чую

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 23 Квітня 2017, 14:34:40
Валєра, тобі всі 4 на 700 чи кожен скат по 700? Я вчора перезув на літню, шикарну, тиху, мяку, зносостійку, не убиваєму ВС-11, враження просто не обписуємі, все що на дорозі все чую
І що ж це Ви все ж таки вирішили її одіти? Їздили на зимовій і все так чудово було..нехотіли шикарну одівати і тут на тобі....рішились