Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: андрей від 07 Квітня 2018, 06:23:50
что за размерность ханкок 165/80r13 нам сие влезит :popcorm:
Нам влазить 165/65r13, а 165/80r13 буде дуже велика в діаметрі, +5см до діаметру резини 155/70r13.
Цитата: Salek від 07 Квітня 2018, 08:44:42
У меня летняя 165/70/13 не затирает,но и запаса нет.
В мене на прицепі 155/80r13, то якщо поставити збоку таврійське колесо, то різниця в діаметрі відчутна.

Порівняй висоту профіля.

155/70=108,5 мм
165/70=115,5 мм  +14мм до діаметру колеса
155/80=124,0 мм  +32мм до діаметру колеса
165/80=132,0 мм  +48мм до діаметру колеса
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Жулик від 12 Березня 2018, 13:50:02Та не на авео брал 185/65/14 но ресунок то там один фик такой же.
Spoiler
[close]
І як Вам ця ахілеска, не шумить? Як вона в порівнянні з росавкою якою-небудь? По болоту вгору тягне?

Хочу собі щось м'яке, тихе і всюдихідне. :facepalm:

Жулик

Цитата: Toris від 16 Квітня 2018, 17:00:41
Цитата: Жулик від 12 Березня 2018, 13:50:02Та не на авео брал 185/65/14 но ресунок то там один фик такой же.
Spoiler
[close]
І як Вам ця ахілеска, не шумить? Як вона в порівнянні з росавкою якою-небудь? По болоту вгору тягне?

Хочу собі щось м'яке, тихе і всюдихідне. :facepalm:
Ну если с росавой ровнять, то не шумит и ровная :-D.
По болоту я не ежу увы)
А так мне нравится, дорогу держит, по колее от фур не плавает как зимняя большина :facepalm:.
Короче я доволен.
Ноооо!
В моем розмере и тогда когда я брал в этой цене была ахилес.
Куму взяли на таврон нокиан, он тоже доволен, а можно было еще хенкук вроди взять.
Нужно понимать что ахилес хоть и не плохая но за эти бабки вроди как и корею можно взять а не индонезию...

Toris

Цитата: Жулик від 16 Квітня 2018, 18:01:21Ну если с росавой ровнять, то не шумит и ровная :-D.
По болоту я не ежу увы)
А так мне нравится, дорогу держит, по колее от фур не плавает как зимняя большина :facepalm:.
Короче я доволен.
Ноооо!
Куму взяли на таврон нокиан, он тоже доволен, а можно было еще хенкук вроди взять.
Нужно понимать что ахилес хоть и не плохая но за эти бабки вроди как и корею можно взять а не индонезию...
Нокіан по інтернету брати не ризикну, бо великий ризик взяти русняву, що неправильно і не по ГОСтах. А от з корейців якщо брати, то які бренди/моделі порадите?

Жулик

Цитата: Toris від 16 Квітня 2018, 19:14:46
Цитата: Жулик від 16 Квітня 2018, 18:01:21Ну если с росавой ровнять, то не шумит и ровная :-D.
По болоту я не ежу увы)
Короче я доволен.
Ноооо!
Нокіан по інтернету брати не ризикну, бо великий ризик взяти русняву, що неправильно і не по ГОСтах. А от з корейців якщо брати, то які бренди/моделі порадите?
У кума руснява и есть.
Я всегда беру в магазе 4шины.
Там и брали.

https://www.4tyres.ua/tyres/search/?sh=155&pr=70&ra=13&sezon_get_array%5B%5D=1&markatech_array%5B%5D=0&submit=%ED%E0%E9%F2%E8
Глянь може шо пригляноца.

Жулик

Бляха с нокиан я погарчелся, месяц назад кум брал по 690грн здесь же.
А сейчас она самая дорогая 939грн  :facepalm:.
Акиреть  :dunno:

Toris

Цитата: Жулик від 16 Квітня 2018, 22:09:20Бляха с нокиан я погарчелся, месяц назад кум брал по 690грн здесь же.
А сейчас она самая дорогая 939грн  :facepalm:.
Акиреть  :dunno:
Ось тут внизу (крутимо сторінку в самий низ) графік пропозицій, там ріст ціни лише в кілька доларів:
https://hotline.ua/auto-avtoshiny-i-motoshiny/nokian_nordman_sx_15570r13_75t/#specification

Валерий

По болоту я не ежу увы)
Короче я доволен.
Ноооо!
я ханкук на ланос брав .був  задоволений.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Aryan

Нокіан по інтернету брати не ризикну, бо великий ризик взяти русняву, що неправильно і не по ГОСтах.
він уівесь руснявий, тільки найдорожчі моделі роблять в Фінляндії.

Aryan

Виявляеться шини Нокіан роблять також по контракту в Словаччині, Індонезії, Китаї та США. От тільки які моделі і розміри - невідомо.

Жулик

Цитата: Валерий від 16 Квітня 2018, 23:31:28
По болоту я не ежу увы)
Короче я доволен.
Ноооо!
я ханкук на ланос брав .був  задоволений.
Вово, и у нас был выбор хенкук или нокиа, но по отзывам нокиа лучше а цена одинакова, то взяли нокию.
В любом случае от ахилеса и хенкука до нокии все лучше БЦ.
И что бы не взял будешь доволен ибо БЦ это вообще уныние.
Так что смотри по кошельку и не заморачивайся, на что хватает то и бери...

Toris

В принципі можу собі дозволити 4 штуки Mishelin'ів, але сенсу не бачу. От і парюсь... :(

Sergik32

от купиш СЕНСа от на нього і буде сенс поставити мішеліни
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 17 Квітня 2018, 08:12:49
от купиш СЕНСа от на нього і буде сенс поставити мішеліни
Не думаю )

Valeriy

Цитата: Жулик від 16 Квітня 2018, 20:46:25
По болоту я не ежу увы)
Короче я доволен.
Ноооо!
У кума руснява и есть.
Я всегда беру в магазе 4шины.
Там и брали.

https://www.4tyres.ua/tyres/search/?sh=155&pr=70&ra=13&sezon_get_array%5B%5D=1&markatech_array%5B%5D=0&submit=%ED%E0%E9%F2%E8
Глянь може шо пригляноца.
И какая у кума руснява именно?