Вибрация руля

Автор dimas26, 10 Травня 2011, 19:49:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Станислав

Цитата: Володимир від 02 Липня 2015, 12:01:24
Цитата: Станислав від 02 Липня 2015, 11:46:33
Правильно это как?Просто сильно затянуть?
Ні. В тему про рулюву колонку я вже описував процес.

Для початку потрібна правильна змазка, я використовую суміш графітки з літолом, потім це розводжу маслом до консенстенції рідкої сметани.

Я регулюю рейку в знятому стані:

1. Закручуємо пробку картера з чуттям до упору.
2. Рукою крутимо вал рейки кілька разів вліво-вправо, щоби зірвати вал з місця можливо знадобиться інструмент, далі хоч і з великим зусиллям вал має крутитись рукою без інструменту.
3. Хапаємо рукою за кронштейн до якого кріпляться рулюві тяги і почергово крутимо зі всієї сили в вліво-вправо для перевірки наявності радіального люфту.
4. Якщо є люфт, то починаємо поновому процедуру з першого пункту.
5. Якщо люфта нема, то закручуємо контргайку, після чого перевіряємо наявність люфту і як крутиться вал рейки.

Ну что,снял я рулевую и разобрал.Увидел что пластина,которая зажимает вал,на который ставиться рулевой вал-имеет зазор.Взял запасную рулевую и там такого нет.Отрегулировал запасную и поставил.Все-проблема исчезла)
Спасибо за ответы и помощь)

Валера

Ребята биение руля уже достало после 90км.ч.на разной резине разных дисках пробовал не помогло,и ходовка в норме без люфтов,а может с фланцев в сборе отбалансировать?ни кто не пробовал?

Сергей

Цитата: Валера від 08 Вересня 2016, 21:13:08
Ребята биение руля уже достало после 90км.ч.на разной резине разных дисках пробовал не помогло,и ходовка в норме без люфтов,а может с фланцев в сборе отбалансировать?ни кто не пробовал?
На россаве-11 так было-хоть балансируй, хоть переставляй. Поставил Дебицу и проблема ушла. У тебя похоже проблема не в дисках и резине-тогда это уже проблема. :(

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Володимир

Я балансував окремо фланець з тормозним диском, шляхом знімання  металу на зовнішньому торці дисків.

Якщо резина стара і мало їздеш, то балансування може не допомогти, бо під час стоянки резина запам"ятовує місце контакту з землею і потім при прокручуванні виляє, подальше балансування може подім дати гірший результат ніж взагалі не балансоване колесо.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

на старій ВС-11(2006 року) це биття, нормальне явище. Я після установки додаткового глушника став їздити 90-10-110 то вібрація є, на зимовій гудіерці немає, а ВС-11 то пластмаса, постоїть тиждень то їдеш як на квадратній.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 09 Вересня 2016, 08:03:26
на старій ВС-11(2006 року) це биття, нормальне явище. Я після установки додаткового глушника став їздити 90-10-110 то вібрація є, на зимовій гудіерці немає, а ВС-11 то пластмаса, постоїть тиждень то їдеш як на квадратній.
Воно інколи і машина іде ривками через ту гуму.

Sergik32

так і є, ососбливо коли виїжджаю на рівну трасу з двора і починаю розганятися, то аж смикає, скину газ вроді нормально а набираю швидкість то смикає. Але пару км проїдусь і її вже вирівнює
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

БЦ-11 это резина не для авто!
А для садовой тачки и то если она не превышать 20км в час бо могут кирпичи высыпаться!

Вы посмотрите как она на балансировке крутится, весь шиномонтаж ржот.

Валера

Цитата: Сергей від 08 Вересня 2016, 21:59:04
На россаве-11 так было-хоть балансируй, хоть переставляй. Поставил Дебицу и проблема ушла. У тебя похоже проблема не в дисках и резине-тогда это уже проблема. :(
Стоит дебица и барум и сава стояла не помогает,а про россаву я уже давно забыл.

dj_doom

Цитата: Жулик від 09 Вересня 2016, 12:46:05
БЦ-11 это резина не для авто!
А для садовой тачки и то если она не превышать 20км в час бо могут кирпичи высыпаться!

Вы посмотрите как она на балансировке крутится, весь шиномонтаж ржот.

хз.. стоит старенькая бц-11 (по выпуску, по износу - еще 5-6 мм хороших протектора) - на 110-120 вполне ок машина едет, не вибрирует так чтобы ой-ой (легкая-легкая вибрация есть, но не особо на такую даже внимания обращаю)..

Sergik32

ну воно так, тож не гуляє по дорозі, просто трошки руль вібрує, а коли наступиш і вже 130-140 тоді нічого вже не вібрує. А як мені один торговий агент розказав що він на славуті 1,2 поклав стрілку на спідометрі і при 170 говорить іде як вкопана, ніякого дискомфорту немає, руль тугий і інформативний.

dj_doom

Цитата: Sergik32 від 09 Вересня 2016, 23:02:02
а коли наступиш і вже 130-140 тоді нічого вже не вібрує.

со славутой на такой скорости начинает уже пятая точка вибрировать.. панически... )))))

Володимир

Цитата: Валера від 09 Вересня 2016, 20:46:24
Стоит дебица и барум и сава стояла не помогает,а про россаву я уже давно забыл.
Попробуй відбалансувати фланець з диском, я пробував на машині крутити сам фланець без колеса, то вібрація була така що двигун під капотом літав, проблематично було на спідометрі 60 витиснути, а після балансування 110 на спідометрі без вібрацій.
Цитата: Sergik32 від 09 Вересня 2016, 23:02:02
ну воно так, тож не гуляє по дорозі, просто трошки руль вібрує, а коли наступиш і вже 130-140 тоді нічого вже не вібрує. А як мені один торговий агент розказав що він на славуті 1,2 поклав стрілку на спідометрі і при 170 говорить іде як вкопана, ніякого дискомфорту немає, руль тугий і інформативний.
З вібраціями думаю таку швидкість не витесниш, тому що багато конячок буде йти на подоляння дисбалансу.

Romka

ну при 155 десь так і є. 130 - 140 при нормальному стані авто і дороги, нормальна швидкість для Славути. Тільки в неї апитит проявляється тоді
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Сергей

Доброе время суток. Помогите решить проблему. У меня при скорости до 60 км вибрирует руль, иногда этого и не происходит совсем. После 60 - всё нормально. Благодарю за ответы.