Акустическая полка

Автор Антон, 29 Серпня 2008, 20:35:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Ну поставив, а смисл??? Полка в 100500 разів важча, вони порвуться вельми швидко, в мене одна навіть зі стоковою полкою порвалась, не те що з ГТРом.
В тебе скоро порвуться
Заводом придумано для стокової полки, яку можна підняти вище і по товщині вона менша. ГТР в підголовнико впреться, шо тепер, знять підголовники?
Так шо сам жгі ісчо!)))

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юра

як вона в тебе порвалась з стоковою полкою %) ,????Вона ж пушинка.Незнаю що там в тебе а в мене ці реинові міцні я даже свою перероблену полку на одній підіймав,вона просто тягнеться і усьо))))))Зато не КОЛХОЗ(це те слово,яке ви всі добре любите) *JOKINGLY*  *JOKINGLY*  *JOKINGLY*

Number One

В мене порвалась з полкою+овали. Колхоз, якщо знати, куди дивитись, а це не для широкого загалу :)  :P

Я ДОМА !!!

Константин

Телефон для поговорить:
0993011257 / 0976396123

Алексей

колхоз вот!

П.С. стандартные порвались через пол года после покупки машины!!!

Number One

Спэшл фор Туборг 297.  
Крепление шнурка на ляду за стоковый кругляшок.

Отверстие в полке для шнурка

Вид снизу. Шнурок завязан просто на узел.

Резинка-упор на ляде.

Максимально возможный подъём полки. Дальше просто упирается колонкой в подголовник

yra,  :P

Я ДОМА !!!

Серёжа

Юра

На третій фото класно трос завязаний, *THUMBSUP* бомба)))))

Romka

у меня штатные 7 кг полку поднимают не первый год
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Number One

yra,  :P        А шож!  Зате надійно :D

Я ДОМА !!!

Серёжа

Вот купил полку GT-R все говорили что полка класная,но в итоге Говно !!!!!!!
Много минусов,в проёми невходит,пазлы несходятся,тоисть полка вобще зделана не по размеру,побокам теперь нужно будет подпиливать_а потом как её заново натянуть незнаю =))))
Вобщем я разачерован !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Серёжа

Реально так задело,зла просто нехватает!!!!Нужно тем кто эту полку делал,руки поотривать,так как делалось все это тяп-ляп!!!!!!=((((((((((((((((((((((((((((((((((

Юра

Я з писав ,що не стоїло за нею ганятись,вчора знову бачив у нас в магазині 150 грн,рідкосне гуано.....

Max 55

Зачем их закрывать они фришные

Андрей И.

Цитата: Tuborg297Вот купил полку GT-R все говорили что полка класная,но в итоге Говно !!!!!!!
Много минусов,в проёми невходит,пазлы несходятся,тоисть полка вобще зделана не по размеру,побокам теперь нужно будет подпиливать_а потом как её заново натянуть незнаю =))))
Вобщем я разачерован !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Офигеть!  o_O У меня стала, как родная. Значит, либо полки кривые, либо машины. Думаю, полки.