Задняя подвеска

Автор Александр, 10 Лютого 2012, 21:08:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

і я не розумію оцих приколів з проставками, срака задрана а морда губою гребе болото, в славуту багато не вгрузиш, бо повириває нафіг з металом, да і курсова стійкість на швидкості падає.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

Цитата: Sergik32і я не розумію оцих приколів з проставками, срака задрана а морда губою гребе болото, в славуту багато не вгрузиш, бо повириває нафіг з металом, да і курсова стійкість на швидкості падає.
Краще б порадив що це може бути

Sergik32

проставки порушують геометрію, ну дивлячись хто їх робив конєшно. ЮКОН тобі все правильно-точно-грамотно і по простому пояснив. Давай для початку так, якщо є яма і можливість залізь і викинь проставки, тоді заодно і побачиш стан втулок стойки, і попробуя саму стойку сам руками чи монтерівкою позжимати, буде важко бо пружина давить, але всеодно можна вичислити де є стук, чи зверху на штоці чи знизу на втулках, не получиться тоді постав по заводському, без проставок і попробуй чи є стук, це саме просте і правильне починання.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Я б ото ще матюків нагнув за ті проставки, дак нізя! Шо народ за їх рахунок виграє я не розумію! Хто ото ставить тре зразу по сєдєльному місцю палкою, і гнать нею до машини, шоб знімали! І поки крутить і знімає продовжувати потихеньку тирити палкою! Воно б тоді краще доходило! Все робиться по дурному принципу, зразу робимо собі проблему, а потім пробуємо її усувати! Єресь!

Алексей

ну я знімав стойку пробував шток опускати донизу він іде а до веху с усилям іде но в під верхом ніби чучуть стукає. А ле я ще думаю що ще може бути діло в верхьому стакані тобто тамде закручується шток

Алексей

и посоветуйте какие стойки лучше брать