Задняя подвеска

Автор Александр, 10 Лютого 2012, 21:08:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

знімай ковпачка в багажнику, берись рукою за шток, гойдай машину і оприділяй що то таке стукає
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: slavyta2007стукв задней стойке но там где закручываеца шток.
Как до єтого грузилась машина? Возможно стук самой стойки( износ стойки, должна быть в жидкости), возможно пришли в негодность резинки которые зажимают шток, возможно просто шток толком не прикручен, возможно на мелких неровностях стучит - вышел со строя сайлент-блок внизу! Как определял стук?

Алексей

ну просто нажимал на зад машини і стук в районе там где шток закручиваеца. Пробывал все и менял резинки вархней опоры, гайку пробывал закрутил, ну шатал еще машыну и держался за низ стойки и стук туда отдает тоже. Если держать там где шток закручуеца тотакое впечетления что шток об что то бет и ее ощутимо что как буд то он ходит вверх и вниз итогда стучит

Алексей

очень жду ответов

Алексей

жду ответов и советов

Sergik32

стукає при маленьких коливаннях чи коли сильно гойдаєш машину?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

Ну навіть легенько хитаеш і стукає , а може задня балка  перекоситись? Бо дивлюсь знизу на стойку то вона трохи стоїть нахилина в сторону колеса. Що це може бути?

Sergik32

ну подивись на сайленти, монтіроффкою пойорзай балку, але машину тоді піддомкрать, а краще взагалі весь задок підніми щоб балка не нагружена була і тоді пошатай всю задню підвіску
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

Ну а чому стойка може стояти скошено в ліво?

YUKON

Цитата: slavyta2007Ну навіть легенько хитаеш і стукає , а може задня балка  перекоситись? Бо дивлюсь знизу на стойку то вона трохи стоїть нахилина в сторону колеса. Що це може бути?
Спробуй так - піддомкрать задок, те колесо де стукає,зніми з балки стойку (зверху не відкручуй), в тебе повинно колесо вісіти в воздусі і окремо стойка! Подивись, якшо с. блок неоднорідно вжатий йому каюк(тільки заміна), якшо ні то, змаж Ліітолом-24 вісь, на яку ти будеш одівати стойку (с.блок), собери все і перевір! Повинно стати - стук пропасти або стати глухішим. Висновок проблема у внутрішній внулці с.блоку стойки! Якшо такого не трапилося, то проблема може бути у дистанційній шайбі на штоці, тобто вона не дає тобі зажати резинки на стойці зверху. Сточи 3-5 мм на точилі і спробуй повторно зібрати повинно все стати гут. Якшо і того немає, то то торохтить сама стійка - забий. або заміни саму стійку! Все там більш нічого немає! Ще додам, Якшо в тебе косить стійка - проблема двояка, капець самій стойці або с.блоку стійки (тому що внизу), це ти зможеш побачити якщо знімеш стійку з балки.
З приводу с.блоків балки (там де балка кріпиться до кузова), якшо їм кірдик стукотіти вони не будуть, тут буде ефект підрулювання задніми колесами! Їх замінити не великий гемор, але це час і гроші! Максимум, щоб виключити їх спробуй піджати гайки на кріпленнях балки!
Якщо все це, шо я написав зробиш, то я думаю проблему вирішиш! Іншого там просто не може бути! Один раз стань, розберись і зроби!

Алексей

Ну в мене перекос на нижніх проставках (тобто на доміку) але стук іде від місця закручуваня штока і до місця де стойка в домік закручуєця. І виходить що стойка до доміка стоїть рівно а де домік закручуєця до балки то там перекошено

YUKON

Зніми ти оту хрєнь і не муч машинко! Бистріш за все, стійка і почала коникі строїти через оте \"тулєво\"! Нахрєна ви ставите на машину всяку гадость, а потім її ремонтуєте от того що наставили туди всякий шлак!

Алексей

Ну в мене стійка там на доміку таке враження що вона перекошена там. Може це бути що сайлин блок стойки просив чи ще щось з ним

YUKON

Зроби все як в 55 пості, викінь добавки!

Алексей

Робив і місцями міняв стойки всеодно стукає там де стукає