Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

_Oleksandr_

Цитата: Toris від 20 Жовтня 2021, 21:03:12в коробку Сенса крайне желательно добавить в масло два тюбика Getriebeoil-Additiv (арт.1988)
Заливал 1 тюбик Getriebeoil-Additiv ради эксперимента - резко, конечно, ничего не поменялось (масло: синтетика Elf 75w-80), но, возможно, эффект "приходил" в процессе перемешивания т.к. со временем обратил внимание, что при равномерном движении с постоянной нагрузкой на ДВС (слегка нажата педаль газа) я не могу отличить шум от КПП от других шумов (естественно, кроме движения на 5-ой).

Toris

Після обіду отримав 1-шу дозу протиковідної вакцини Pfizer.
Поки що шерсть не випала і луска не виросла. :-D

romuald

Як на то відреагував Сенсович..? ;)

Toris

Сенсович прокашлявся після простою і возив мене по центрах вакцинації, як молодий коник. :)

ВКБ

Може тосольчиком циліндрики прокапало?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Нє. На холодну трохи РХХ підмерз, мусив педалькою трішки газнути, як у карбюраторних. Давно помічаю за ним, що підхалтурює. Якось зберусь та заміню новим.

Рівні антифризу і гальмівної рідини без змін. Олива також без змін, бо дальняка давно не було, а по місту соваюсь мало і на розслабоні, оберти невисокі.

І ще замки електроприводами погано відкрились. Ключом допоміг. Потепліло - попустило. Треба, мабуть, робити підготовку до зими.

ВКБ

Силіконовим мастилрм залий шийку шпинделя рхх. Вони вічні ті шаговочки.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

#457
Вранці вирішив пройтись до роботи пішки. Під час контролю кишень виявив відсутність ключів від славутки. Згадав, що продав. Попустився. Вийшов пішки.
Сенсович стоїть у дворі, відпочиває після суботи. Зрозумів, що одне авто таки легше, ніж турбуватись про два. :yahoo: Таки є щось світле у достатньому мінімалізмі.

Побачив колегу у чорному блискучому і тонованому ренж-ровері. Ноги якось самі прийшли і промовили "Забери на роботу". :-D Поки їхали, зрозумів, що у ренж-ровері всередині просторо, як у бусі. І зовні теж, тільки коротша довжина. Мабуть, по місту зараз я б таким боявся їздити.

Крадькома думаю про субару у світлому седані або універсалі... Ще не пробував таке, але по інженерії та відгуках низький оппозитний двигун та повний привід є гут. На авторіа щось таке у конфігурації бензин/газ стартує від 6200 доларів, але там уже все є, з круїзом та кліматом включно. Треба пошукати місцевих субаристів і попросити тест-драйв по трасі.

...Два дні після продажу славутки, ніби вже вирішив заспокоїтись - а вже про субарину задумався. :facepalm: Душа бажає свята! :heppy_dancing:

ВКБ

Моя думка (якщо псує тему - видаляйте) Лишній простір лишнє в авто. То чому б не купити автобус лаз чи екарус.. більше..більше..більше.
Розмір рено сендеро степвей і досить. Чи то люди один одного бояться чи що..до танків дійде. Мені в славуті вистачає з точки а в точку б..ну от вистачає. Гарний зовнішній і внутрішній середнього авто, надійність і дешевість  радує.  Все велике F=ma.  А коли дтп великийі великийте саме що славута і славута . Таке враження що люди ссять їздить на менших авто від інших і щоб плювати на нижнього. Як і бійцівські собаки в квартирах...ну навіщо.
Навіть квартира велика то зло, 185 днів опалювати з сереньодобовою по сезону -1 теж збитки.
Славута повсякденні тапки , кризисне авто. У мене на трасі заклинив ролмк натядний, ремень порвало, мотор, як автомат ак-74 розібрав зібрав ролик роздуплив , ремінь замінив на старих підшипниках досвистів до гаражу. Зараз тарабане голівка, думаю за 160тис , не помітив при розборі, але кажись одна з пружин клапана лопнула, але тарабаню далі.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Цитата: Toris від 08 Листопада 2021, 08:35:51Крадькома думаю про субару у світлому седані або універсалі... Ще не пробував таке, але по інженерії та відгуках низький оппозитний двигун та повний привід є гут. На авторіа щось таке у конфігурації бензин/газ стартує від 6200 доларів, але там уже все є, з круїзом та кліматом включно.
Ой, вей! За еті дєньгі можна приімєть тілько опозитну проктологічєскую ніпрятность! Оно Вам надо?


Цитата: ВКБ від 08 Листопада 2021, 09:57:58Славута повсякденні тапки , кризисне авто.
Плюсую, але є свої але...
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

User2108

Суба від 6200? Навіщо вам труп? Нормальний, живий субарик, в який не треба сходу вкидать пару штук дулярів, вартує 12к цих дулярів

Toris

Хрєна собі субару-ціни... :facepalm:

Цитата: ВКБ від 08 Листопада 2021, 09:57:58Лишній простір лишнє в авто. То чому б не купити автобус лаз чи екарус..
У славутці вранці взимку вдихнув-видихнув двічі - і вже лобовуха запотіває. У сенсі можна видихнути тричі. А у більших авто - навіть до десяти. :-D У більшому салоні якось легше. Багато вільного місця сприяє комфорту на дальняк, ти не піджатий з усіх сторін - і це психологічний комфорт. Коли летиш у славутці швидко - серце калатає і аж прієш. У більшому авто серце просто трохи частіше б'ється. А висока стеля ще більше розвантажує. Ця нинішня мода на високі авто з високою посадкою - не просто так, воно дійсно комфортно.

Славутка - це автомобіль населеного пункту. Для траси воно вже лячно та небезпечно.

drone

Цитата: ВКБ від 08 Листопада 2021, 09:57:58авто, надійність і дешевість  радує.  Все велике F=ma.  А коли дтп великийі великийте саме що славута і славута . Таке враження що люди ссять їздить на менших авто від інших і щоб плювати на нижнього. Як і бійцівські собаки в квартирах...ну навіщо.
А как еще в иерархии общества построенной на праве ношения малиновых штанов? Плюс сейчас ездит куча ТП за рулем которые никогда не учились и не научатся водить. Им в принципе не интересно учиться управлять машиной осваивая активную безопасность вождения. Потому и ездят в своих коробках на колесах напичканных т.н. "пассивной безопасностью" выжигая сотни тысяч литров бензина дополнительно. 

Цитата: Toris від 08 Листопада 2021, 13:25:41
А висока стеля ще більше розвантажує. Ця нинішня мода на високі авто з високою посадкою - не просто так, воно дійсно комфортно.

Славутка - це автомобіль населеного пункту. Для траси воно вже лячно та небезпечно.
Для меня наоборот дико сидеть на бешенной табуретке несущейся вдаль с управляемостью кирпича на колесиках. Наоборот, чем ближе попа к асфальту, тем увереннее  себя чувствуешь ощущая совсем другое физическое поведение машины.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

_Oleksandr_

Цитата: Toris від 08 Листопада 2021, 08:35:51Ще не пробував таке, але по інженерії та відгуках низький оппозитний двигун та повний привід є гут. На авторіа щось таке у конфігурації бензин/газ стартує від 6200 доларів, але там уже все є, з круїзом та кліматом включно
Старый японский бизнес на оппозите, полном приводе и кучей електрики по низу рынка - это будет интересный бортовик, берите.

Toris

Цитата: drone від 08 Листопада 2021, 13:31:32Для меня наоборот дико сидеть на бешенной табуретке несущейся вдаль с управляемостью кирпича на колесиках. Наоборот, чем ближе попа к асфальту, тем увереннее  себя чувствуешь ощущая совсем другое физическое поведение машины.
Ну, не знаю... Коли славутку у повороті кренить так, що аж у дверку впираєшся і надієшся, що вона не відкриється і тебе не виплюне, то на цих іноземних "табуретках" чомусь такого ефекту немає. Навіть у сенсі поворот набагато комфортніший.

Цитата: _Aleksandr_ від 08 Листопада 2021, 13:59:56Старый японский бизнес на оппозите, полном приводе и кучей електрики по низу рынка - это будет интересный бортовик, берите.
Нідаждьотєсь, мене вже настрашили. :-D