Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Лінзи та маслова лабораторія накриваються мідним тазом: вклався в апаратуру дроновода-початківця, уже витратив приблизно 18-19 тисяч гривень - і це лише початок. З цією скотинячою владою нас до весни вигребуть геть усіх. А я вже не бігун і не боєць, старий, важкий та з болячками. Якщо ми переможемо - то виключно в асиметричній боротьбі. А в симетричній нас тупо винищать масою, бо фашистів тупо більше і вони системно переозброюються. Без технологій нам пізда. Тому тренуюсь хоча би на дроновода. Записався на курс інженера БПЛА: https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+UAV_EB101+2023_T3

Роблю, що можу. Добре, хоч Порох офіційно заявив про фінансову підтримку виробників БПЛА та закупівлю виробів для фронту. У групах виробники БПЛА вже самоорганізовуються та проводять якесь міжгалузеве спілкування з метою виробити якісь стандарти та спеціалізуватись на окремих напрямах, щоби не дублювати "гаражні розробки". З власних джерел знаю, що бізнес фінансує навіть дуже серйозні розробки. ukr Лише Укроборонпром шаройобиться. Дуже не люблю не-мою Z(e)-владу.

О, може почати окремий бортовик дроновода?

Skiper

Цитата: Toris від 14 Листопада 2023, 17:54:20може почати окремий бортовик дроновода?
Не потрібно, бо все, що з цим зв'язано для москаля - законна ціль. Можно згадати останню трагічну виставку дронів в Чернігові.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Toris

Цитата: Skiper від 14 Листопада 2023, 20:25:20Не потрібно, бо все, що з цим зв'язано для москаля - законна ціль.
Ой, йа Вас прошу!.. :-D Більша частина каналів в Ютубі, де беру корисну інфу для навчання - москалячі. Усе давно вже пройдено та викладено в загальний доступ. І ми геть усі великим гуртом - "законна ціль". Так що піфуй два з половиною рази.

Закриті лише навчальні курси для військових, де є частина, котру ведуть бойові оператори з передової та діляться особливостями з нюансами. А загальні курси, як отой інженерний, куди я записався, завжди відкриті, бо є овердофіга англомовної відкритої інфи геть про все у дроноводстві.