Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

roma Так ти теж закодований :) . Ще непердумав дзеркала фарбувати?
SLIVKA Можна наприклад зїхатися зразу машинами, зробити кілька фоток на память, а потім загнати їх на стоянку і далі пішоходами стати.. Зараз біля Лакомотива в К-Маркеті відкрили Картопляну Хату можна там зависнути, Або на Дачній в Делікатесі (здається це біля тебе недалеко, якщо ти знаєш де це)?
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982roma Так ти теж закодований :) . Ще непердумав дзеркала фарбувати?
SLIVKA Можна наприклад зїхатися зразу машинами, зробити кілька фоток на память, а потім загнати їх на стоянку і далі пішоходами стати.. Зараз біля Лакомотива в К-Маркеті відкрили Картопляну Хату можна там зависнути, Або на Дачній в Делікатесі (здається це біля тебе недалеко, якщо ти знаєш де це)?
я такого не казав))) :cool: на рахунок зеркал,ще не знаю. Поговорю з тим пациком що буде робити,якщо візьметься то буду! Я бачу ти всі точки в Вінниці знаєш :D А на рахунок \"пішоходів\", вони теж вживати не будуть))),так давайте рішайте на счєт 24 квітня,головне щоб дощу не було!!!

Саша

roma То не \"точки\" , місця \"Боєвої слави\" :) :) . Ти вже трохи звик до дзеркал??
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Дима

дайте фото цих дзеркал, а то вже слюні потекли, собі хочу нормальні поставити :|
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

SLIVKA

так давайте рішайте на счєт 24 квітня

Воно канечно хорошо :cool: , але краще у пятницю, вихідний день не охота тратити, весна роботи багато!
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Рома

Цитата: monteдайте фото цих дзеркал, а то вже слюні потекли, собі хочу нормальні поставити :|
так підїдь до ALEXXXa в нього теж такі стоять,ви ж там один біля одного живете. А по поводу зустрічі,то в пятницю робочий день(наприклад у мене),а в суботу то шо нада. Андрій, ти що на цілий день збираєшся на зустріч? Це тим хто приїде(якщо домовимось) то точно день потратить(на дорогу,туди сюди...), а тобі там на місці,то це єрунда часу.

SLIVKA

Хай народ рішає і вирушає!
вкусняшки для тюнінга

Дима

у мну тож в п\'ятницу ні як, я на роботі, до 18-00, а от субота якраз підходить.
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

SLIVKA

Цитата: monteу мну тож в п\'ятницу ні як, я на роботі, до 18-00, а от субота якраз підходить.
А шо будемо зустрічати делегацію з гайсина*? :|
вкусняшки для тюнінга

Саша

monte В Пархонюка в автомагазині такі по 99грн/шт, підїдь, подивись і купи, якщо сподобаються
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982monte В Пархонюка в автомагазині такі по 99грн/шт, підїдь, подивись і купи, якщо сподобаються
весь Гайсин з ними їздить а monte не бачив, непорядок :(  , я пів дня був в Гайсині і засік,ALEXXX з мене сміявся)))

Саша

roma Ну ти теж скажеш Сміявся.  Он Монте прикольніше: - мою тачку сьогодні бачив :whistling: . (Про мою машину ти знаєш як ніхто інший, що там случилося). Я Діму в автомагазин за руку заведу. ;) покажу де їх продають.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

SLIVKA

Цитата: romaя бачу тут тільки рух йде зі сторони Гайсина, а інша частина області \"віддихає\" :D , але нас всього тут пятеро)))
видно унтернет є тільки в Вінниці, Немирові та Гайсині :silly:
вкусняшки для тюнінга

Саша

SLIVKA Тобі теж не спиться??? Можливо24 буду у Вінниці.   Звіррр із Ладижина -  \"в нашем колхозе все на морозе\"  не йде на контакт, не хоче ну і нах... треба.
Пи. Си.: Нас мало но ми в тєльняшках!!! :cool: :cool:
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Рома

Цитата: Alexxx_1982SLIVKA Тобі теж не спиться??? Можливо24 буду у Вінниці.   Звіррр із Ладижина -  \"в нашем колхозе все на морозе\"  не йде на контакт, не хоче ну і нах... треба.
Пи. Си.: Нас мало но ми в тєльняшках!!! :cool: :cool:
видно до Ладижина весна ще недійшла