У кого расход меньше 5л

Автор Владислав, 05 Листопада 2009, 18:39:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Александр

Цитата: 4izmenВасек  Як швидкімть може різною бути, якщо в колоні їдеш і він за тобою їде з такою самою швидкістю, а не обганяє?? :| Ото сенсація!!)))
Можливо ти хотів сказати, що розхід менший, через менший опір повітря? то тоді правильно, завжди в автомобіля який їде за кимось розхід менший ніж в першого (якщо однакові машини з однаковими двигунами).
не знаю как но так оно и получается , возьмите поменяйтесь местама и посмотрите

Анатолій

Цитата: graf
Цитата: 4izmenВасек  Як швидкімть може різною бути, якщо в колоні їдеш і він за тобою їде з такою самою швидкістю, а не обганяє?? :| Ото сенсація!!)))
Можливо ти хотів сказати, що розхід менший, через менший опір повітря? то тоді правильно, завжди в автомобіля який їде за кимось розхід менший ніж в першого (якщо однакові машини з однаковими двигунами).
не знаю как но так оно и получается , возьмите поменяйтесь местама и посмотрите

Не обов\"язково. Задній автомобіль може бути в зоні турбулентності твого і тоді його аеродинамічні втрати абсолютно непередбачувані. Май на увазі, що лобовий опір не найгірше - завихрення за автомобілем найбільша гадость. Для того ідеальний профіль - капля. На жаль, наша Славка, особливо в зоні арок задніх коліс, далеко не крапля а швидше пляцок.
Ввважається, що від 90км/год аеродинаміка працює (жере бензин) на всі 100. Лобовий вітер посилює єфект, зуcтрічно-бічний (30-40 градусів) - ще гірше, мідель авто збільшується.
І т.д., і т.п.

В мене менше 5-ти
Умови: на заводській КПП 5та-98км/год при 3000об/хв: 4.9-5.2л/100км; А-95Mustang(WOG); А-95Ewro(OKKO),
після заміни КПП на б/у, привезену з Польщі 5та- 95км/год при 2500об/хв: 4.7-5.0л/100км, бензин той самий,  замір на маршруті 370км

Димончик

Цитата: gda_1974хоть убейте - НЕВЕРЮ
а чего не верю? у меня, ещё во времена правления карбюратором, расход по трассе был 4.9 Но это был абсолютный рекорд, и всего один раз.
 В том году ездил на моря три раза - расход был 5.0
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Nemetsss

Цитата: gda_1974хоть убейте - на Славке расход меньше 6л/100км - НЕВЕРЮ

По трасе стабильно где то 5.0 л на 100 км при 95 км/ч

Володимир

Цитата: NemetsssПо трасе стабильно где то 5.0 л на 100 км при 95 км/ч
По трасі так і буде, але якщо врахувати пуски двигуна прогрів та інші фактори то середній виходить більше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Дмитрий

Цитата: ОлежкаУ кого расход меньше 5л тема тупак! До 5 л тока мопеды жрут!
:d Раздуплились на 6-ой странице :silly:
Slavutа 1.2L

Nemetsss

Цитата: Володимир
Цитата: NemetsssПо трасе стабильно где то 5.0 л на 100 км при 95 км/ч
По трасі так і буде, але якщо врахувати пуски двигуна прогрів та інші фактори то середній виходить більше.

Не спорю

Дмитрий

Slavutа 1.2L

Анатолій

Цитата: DIMONCHIK
Цитата: gda_1974хоть убейте - НЕВЕРЮ
а чего не верю? у меня, ещё во времена правления карбюратором, расход по трассе был 4.9 Но это был абсолютный рекорд, и всего один раз.
 В том году ездил на моря три раза - расход был 5.0

Верю не верю - я ж тобі не рекламу втискаю. Хочеш вір, не хочеш - як хочеш. Колхоз дело добровольное. Я ж чітко описав умови при яких робив заміри. На маршруті (370км) є кілька міст, в т.ч - Тернопіль, а це танкова директриса, слалом поміж ямами, прямо там можна тільки на гусеницях. І стиль їзди має значення. Третьою практично не користуюся, за вийнятком Тернополя, ну і під світлофорами: 1-2-3-4, як і всі. Гальмами на трасі практично не користуюся, гальмую двигуном, накатами не користуюся (нездорово для ШРУСів), 51тис.км, колодки ще заводські. Опції карбюратора - стандарт. Нічого не відкусував, нічого не глушив. Карбюратору раз на рік ацетонова ванна, правда, останні півтора року туди не дивився, обнаглів. Розгін швидкий, але не різкий. В населених пунктах 65-70км/год, поза ними 90-100, хоч тяжко, ця машинка любить побігати і до 100 розганяється ніби сама. Режим їзди підтримую по тахометру, по спідометру рідко. Масло Aral blue, напівсинтетика, КПП - Mannol, мінералка (гадость, буду міняти), свічки - Brisk. Дещо краща аеродинаміка - проклеїв ущільнювач від УАЗа в дверних отворах, зверху, з боків, між передніми і задніми дверми щілин немає. От і все - ніякої містики.

Анатолій

Для Romanoff
Во-во, так в мене було на заводській КПП, тепер при таких обертах - приблизно 95км/год. Будемо міняти сальник півосі (сльозить) перепишу маркування і викладу. КПП з Таврії або Славути Польського сладання. А де тут бензин, 4,7?

Сергей

передача я так понимаю 4!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Анатолій

Ромео

Как только я не старался спокойно ездить, чтобы съекономить, но меньше чем 5,5 а то и все 6л. на 100км. ну никак, хоть в лепёшку разшибись! А тут у народа, такие чудеса, чуть ли не 4.9л. :/
Явно, потусторонние силы замешаны! :D

LonelyWolf

Цитата: TSAЯк фотку загрузити?
//radikal.ru

Анатолій

Оба-на, я ще чогось навчився. Дякую, Олежка!