Краш-тест ЗАЗ Forza

Автор Mike IF, 03 Лютого 2011, 01:55:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vishnujana

а я сьогодні тосол замінив, аж на душі легше стало, дверний замок з правої сторони хлопці полагодили.

бачив там стояла бомбова машина американська 80-х Шевроле Капріс Класік ото тачка, там кліренс майже людина пролізе, багажнік що велосипед можна класти, от американці жили і живуть досі.

досить обсмоктувати китайавтопром панове.

YUKON

На мой взгляд форца не плохой как для наших условий автомобиль! Но его реальная цена должна быть максимум 70 тыш.! А остальное то занадто...ЗАЗ сделал вид что сделал авто...народ сделал вид что купил аж 100 шт. за 2 мес., Славок продавалось столько за неделю...более чем уверен!А всего то надо было...для Славки, сменить оптику(типа как 8-й ТАЗ и 14-й) АБС, 16-я голова и то на 1,3 двиг. и в ходовой с завода бублики сменить на колеса...!В цене это +10-12 тыщ для покупателя...и то если АБС будет Бош! И покупали бы! И намного энергичнее(в 2-3 раза) нежели Форцу! :)...Ага и забыл Микас сменить на Январь и в ходвке установить стаб...ФУЛ ОПШН для Славуты...сбыт будет ближайших 10-15 лет 100% - й! А эти(ЗАЗ) опять скейтборд попутали с машиной!

YUKON

Цитата: gda_1974предложение ограничено. былиб деньги , сам бы взял  http://www.rul.ua/id/192167-ZAZ-Forza.html

Дима ты о деньгах или колличестве этих Форцыков?

arhangel

YUKON

arhangel - то наверно перший внесок по кредиту!

Vishnujana

то щасливий власник вже наїздився і продає, поки можна продати ще.

YUKON

Цитата: Vishnujanaто щасливий власник вже наїздився і продає, поки можна продати ще.

За такі гроші хохол не продасть! То мабуть все ж таки перший внесок на кредит! Бо якшо ні, то Аноха 1-й сайті буде  щасливчиком та власником ЗАЗ Форца!

Vishnujana

як Ви визничили національність в тій об\'яві?

написано що Бердянськ, а фото зроблене в Києві по вул. Академ.Заболотного є музей де і зроблене фото.

обман навідь в даних, певно з ціною також якась химера.

YUKON

Цитата: Vishnujanaобман навідь в даних, певно з ціною також якась химера.

В цій країні кругом брехня, Форца це теж брехня!

Vishnujana

YUKON

Цитата: Vishnujanaзгоден

Та нее! див. 178 пост!

Vishnujana

Цитата: YUKON
Цитата: Vishnujanaзгоден

Та нее! див. 178 пост!

в розумінні?

YUKON

Ладно не буду ганять, вооот -

От тебе и вся правда о Форце!Это к тезису ...Форца теж брехня!

Vishnujana

я бачив цей ролик, там А-13 повністю китайська, а Форза наче має мелітопольський двигун, так що Форза і А-13 не зовсім тотожні, я десь тут читав, що щасливі власники Форзи скажаться на гіршу динаміку в порівнянні з Амулетом.

YUKON

Цитата: Vishnujanaя бачив цей ролик, там А-13 повністю китайська, а Форза наче має мелітопольський двигун, так що Форза і А-13 не зовсім тотожні, я десь тут читав, що щасливі власники Форзи скажаться на гіршу динаміку в порівнянні з Амулетом.

Ну вот тебе и все этим сказано...