Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр

Tem4ik, я не знаю, як на пікапах  :|  Дякую  :)
Глаза боятся, а руки из жопы.

Tem4ik

Александр

Tem4ik

Виктор

Цитата: Александр НадводнюкЗдрастє  :)  Мій дружаня продав свій Таврольот, і мені в спадщину дістався передній стаб від тазовської класики, який він так і не встиг поставити  :D  Буду ліпить його на балку, ширина повинна підійти чудово, за попередніми прикидками  :cool:  

Стаб  :)
Санёк как сделаеш покажеш и роскажеш какая разница с ним и без него.
Slavyta 1.2 LI

подписи для форумов
мой бортовик [url]http://slavuta-club.info/forum/v

Tem4ik

Заметной разницы он не ощутит! только \"комплекс\" даст видимый результат.

Александр

Цитата: Tem4ikЗаметной разницы он не ощутит! только \"комплекс\" даст видимый результат.
і що ти мав на увазі під словом *комплекс* ?

YUKON

Санек! Впереди еще надо стаб! Перед. стаб + задн. стаб = комплекс! :D  :D  :D

Александр

Андрюха, в мене три розпорки і передній стаб. Це комплекс? ;) :D і задній ще хочу впихнуть, та через сесію нема коли.

Tem4ik

Цитата: Александр Надводнюк
Цитата: Tem4ikЗаметной разницы он не ощутит! только \"комплекс\" даст видимый результат.
і що ти мав на увазі під словом *комплекс* ?
Комплекс это : стойки, стабы, роспорки, полеуритан.
А по поводу распорок твоих: нижняя - хорошая штука, но зимой в колее мешает, передняя Риккар не дает нужной жесткости так, как сама по себе играет, задняя распорка \"телевизор\" хорошая штука. (это не критика а личный опыт, так как все они у меня стоят)

Александр

в мене Рікар тільки нижня, телевізор - самі робили, а верхня базарна, хочу пряму з опорою двигуна. Задні стойки мене влаштовують, а от передні хотілося б жорсткіші. Та поки так буде. Стаб передній не шик, але я його трохи перероблю, буде нормально. Поліуретан - сильно жирно.

Tem4ik

Цитата: Александр Надводнюкв мене Рікар тільки нижня, телевізор - самі робили, а верхня базарна, хочу пряму з опорою двигуна. Задні стойки мене влаштовують, а от передні хотілося б жорсткіші. Та поки так буде. Стаб передній не шик, але я його трохи перероблю, буде нормально. Поліуретан - сильно жирно.
будешь переделывать распорку поменяй \"блины\" которые на стакан крепятся - они вообще жестянка! А полеуретан не так и дорого!

Александр

комплект поліуретану на реактивні тяги 01-07 бачив за 500 з мєлочью. Не так і дешево.

Александр

Отже, результат сьогоднішнього зависання в гаражі.
- все-таки зняв ті кончені проставки з балки, причому виявилося, що одна ще й некисло була деформована. Чого - для мене таємниця.
- Полізли з другом регулювати клапани (29т.км, а регулювалися тільки раз  :(  ). В силу того, що камасутра з домкратом - діло дурне, він собі зробив ключик, яким класно провертати розпредвал за шестерню, але треба само собою знімати кожух ГРМ. Зняли і я прозрів: ремінь ГРМ прослаблений, та ще й перескочив на два зуба  :o  Як воно їхало, я не знаю  :|  Переставили і натягли ремінь, регульнули клапани - мотор спочатку після заводки працював нестабільно, плавали оберти, але потім все наче стабілізувалося. Зранку дозбираю те все діло і буду робити ходові випробовування.

Андрей

Ты шо по ночам тусишь в гаражике?