Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр

Ага. Сьогодні день тверезого Славутовода  ;)
Глаза боятся, а руки из жопы.

Александр

Прокатався вчора із заднім стабом (прикрутив на скору руку, для перевірки  :D  ). Хто там казав, що ефекту не буде відчутно - не правда, ефект присутній. Навіть по проходженню ям - раніше колеса ходили вверх - вниз, а кузов більш - менш рівно був, тепер передок ями відпрацьовує, а задок перевалюється з боку на бік як качка  :D  Воно й зрозуміло - жорсткість прута стаба 01-07 таки викликає повагу.  :cool:  В поворотах особо не тестував - трохи слизько було, та й їхав в куртафані, незручно рулити було. Жалко, що перед цим передній зняв, було б цікаво, як вони двоє вживуться. Зараз етап виготовлення нормальних кріплень і їх покраски.
п.с. Після регулювання клапанів і переставляння ременя ГРМ у потрібне положення пропала трохи тяга на низьких обертах, зате наче з\"явився підхват після 60-ти на другій передачі(таха не маю). І чого б то?  :|

Сергей

да есть конечно разница! я вот сразу почюствовал теперь машинка очень рано на резине срывается! на ваз железяках это менше  чюствуется там диск шире! катался на полигоне жена снимала со стороны у мну тепер морда дофига кренится!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Александр

Цитата: serdgioда есть конечно разница! я вот сразу почюствовал теперь машинка очень рано на резине срывается! на ваз железяках это менше  чюствуется там диск шире! катался на полигоне жена снимала со стороны у мну тепер морда дофига кренится!

Думаю, в мене буде те саме.

Александр

Зробив нормальні кронштейни кріплення заднього стаба. Залишилося їх пофарбувати  :/

Прут - від класики ТАЗ, резинки на кінцях стаба - від стаба 2108 (кріплення його до кузова, я думаю  :|  ),середні від стаба 01-07 (там всі 4 втулки однакові). Покатався вже нормально з стабілізатором, так мені здалося, що ефект від моєї конфігурації заднього кращий, чим від переднього з кріпленням на реактивні тяги (цей знятий на допрацювання). Кінці трохи низькувато вийшли, але не хотів морочитися з прутом (гріти, гнути), щоб посадити його трохи вище, та й не джип все-таки  :D . А взагалі ефект бомбовий.  :cool:

Мазур Сергей

Александр

YUKON

Санек! Молодчага! :cool:  :cool:  :cool:  Вот ток смотри шоб балка себя нормально чувствовала!(шоб не лопнула) а то она слабенькая на наших ласточках! Пружыны не резал? :D  :D  :D

Дима

надо класико двойной стаб замутить назад нам  :D

Number One

Спереду один стаб?
Не по посански :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Цитата: YUKONСанек! Молодчага! :cool:  :cool:  :cool:  Вот ток смотри шоб балка себя нормально чувствовала!(шоб не лопнула) а то она слабенькая на наших ласточках! Пружыны не резал? :D  :D  :D
смійся смійся :p ще пильну, просто ж типа зима, залишки здорового глузду протестують :D

YUKON

Цитата: Александр Надводнюк
Цитата: YUKONСанек! Молодчага! :cool:  :cool:  :cool:  Вот ток смотри шоб балка себя нормально чувствовала!(шоб не лопнула) а то она слабенькая на наших ласточках! Пружыны не резал? :D  :D  :D
смійся смійся :p ще пильну, просто ж типа зима, залишки здорового глузду протестують :D

:o  :o  :o  - та ти шо??? :D  :D  :D тоді дійсно провари вугли балки!

Александр

Цитата: _Дима_надо класико двойной стаб замутить назад нам  :D
Думаю над цим питанням, тільки на перед, і не класикостаб, а подвоїти той, що ти прислав.  :P

:o   :o   :o   - та ти шо???  :D   :D   :D   тоді дійсно провари вугли балки!

Балку точно варити не буду, не бачу покищо потреби  ;)

Александр

Ітак, кронштейни ...

Зачистились до сяяння металу ...

Погрунтувались ...

І пофарбувались в зелений ракЕрський колір  :cool:   :D  Просто мене жаба задавила купувати чорний балончик, а зелений був  :D  Проінсталю їх вже після новорічних отходняків, не раніше  :D

Владимир

Молодец класно сделал  :cool:  Надо и себе такое замутить  :rolleyes:
С уважением Владимир!!!