Большой расход топлива

Автор Ann_Rioval, 31 Жовтня 2008, 22:24:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nemetsss

Цитата: screamingmanвсмислі? заправив на порожній бак 10 л і їздив поки не став?

на сколько хватило 10 л.?

screamingman

Цитата: Nemetsss
Цитата: screamingmanвсмислі? заправив на порожній бак 10 л і їздив поки не став?

не поняв? Я вроді як не є автором теми.)))

Nemetsss

Цитата: screamingman

не поняв? Я вроді як не є автором теми.)))
аааааааа   провтыкал

АнтохА

Цитата: yra
Цитата: screamingmanвпевнений шо такий розхід? Як міряв?
заправив 10 л,ы поъздками на роботу за тиждень наъздиа 100 км

а ты не считаешь каждый день прогрев?

надо мерять за одну поездку, а не за 20.  нормальный расход

screamingman

сумніваюсь шо це нормальний розхід. Я теж на роботу з роботи. при прогріві розхід 8-8,5. Та й я не грію довго. завів, обороти до 1500, поки повитирав вкна ззовні, сів і поїхав. 1-2 передача, 500м. і машина їде як лялечка.

Юра

на 100 км  і хватило,засікав
засікав від повного горіння лампочки.залив 10 л,і знову пока не перестала мигать а горіть,от так і проїхав елі 100 км.
А про прогрів скажу,ще ж не зима,грію так як літом 2 минути до сорока градусів і вперед...

screamingman

так ти не можеш виміряти точний розхід. Якшо маєш можливість заляти повний бак, то залий до відстрілу, проїдь 200 км і знов до відстрілу. заміряй розхід.
залий знов до повного але заправляй сам і залий до горловини. знов проїдь 200 км. і заляй знов по горло. знов заміряй.

АнтохА

мигание лампочки это очень условный показатель

Юра

Цитата: Антонмигание лампочки это очень условный показатель
згоден але раніше проїжав дето по 115 км,а зараз і до 100 елі дотягую.стиль їзди завжди однаковий,і согласіться 10 по місту це занатто...

Юра

Ну шо хвастайтесь хто йде на рекорд в люті морози,в кого скіки зїда зара в мене 12 л на 100......))))

Алексей

Цитата: yraНу шо хвастайтесь хто йде на рекорд в люті морози,в кого скіки зїда зара в мене 12 л на 100......))))
Примерно так же, но это по городу, по трассе вроде не изменилось, около 5-6 литров.

Max 55

Цитата: yraНу шо хвастайтесь хто йде на рекорд в люті морози,в кого скіки зїда зара в мене 12 л на 100......))))
Да то, или вы не правильно меряете или карб забит наухнарь, или топливный, или бензобак течёт

Володимир

6,3 л/100
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

АнтохА

у меня на карбе зимой литров 15 выходило, на инже сейчас 9-10

23q

карб-12-13 литров. Описание: устром грею-5км, на работе. В 11 грею-2км в другом месте. Вечером грею -5 км дома.

Топливную магистраль смотрели-нет течи. При активном газовании, или в пробке запах бенза в салоне. Под капотом запаха почти нет. Никаких потеков тоже нет(смотрели при газовании)
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.