Большой расход топлива

Автор kiksak, 13 Жовтня 2010, 19:26:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Victor2012

Цитата: Number OneПерешейте мозги и будет порядок.
Получается, что это заводской брак? И все Славуты 2010 г.в. 1,3і после покупки надо сразу прошивать блок управления? Да здравствует украинский автопром.

Number One

Victor2012
Можно ездить и так. Прошивка не брак, просто все параметры усреднены, + настроено на экономию, поэтому ни разгона, ни ровного ХХ не будет...

Темы объединил! MaVeRiK, преведд, каг дилла 8)
Предупреждение...  Ладно, устное только. Внимательнее немного.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Евгений

Цитата: MaVeRiKНу я тоже в розказни 7-8л по городу не верю... и вполне буду рад 10 л (но не 15-16 л Славка не стоит Такого расхода)
Ну и зря не веришь,у меня  7-8л по городу легко!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Павел

Привет \"Почётному реформатору\"  --- извеняюсь за лишнию тему --- нужны были оперативные ответы...  O:)

Мужики я в полном шоке... сегодня сделал эксперимент, вынул 1) РХХ (не отключенный от сети )   а на его место вставил другой 2)РХХ (не подключеный) и завел двигатель...  Так вот машина с отключеным РХХ --- НОРМАЛЬНО РАБОТАЛА (холостой 950, газую и она обратно скидует до 950  o_O  ) А 2)РХХ не мог сдвинуть иглу (только жужжал и немного подергивался)  
 Так вот может быть причина большого расхода это не рабочий РХХ, но вопрос а как же она тогда скидывала обороты?  %)

Number One

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Богдан

Доброго всім вечора. У мене мене машина наїздила 10 000 км. Я почав замічати, що у мене іде багато палива. Я заправив бак по зав\"язку вирішив перевірити. Проїхав 285км, і почала мигати лампа. Підскажіть будь ласка в чому може бути проблема. Всі кого не запитаю говорять, що вона багато бере, але путного нічого не радять. Машина інвалідна,тахометра немає, але за те інжектор. У мене склалося враження, що її збирали за допомогою зубила, молотка і чиєїсь мами. Одним словом одні проблеми, відколи її мені дали. Буду вдячний за допомогу.

LonelyWolf

Цитата: BogdanДоброго всім вечора. У мене мене машина наїздила 10 000 км. Я почав замічати, що у мене іде багато палива. Я заправив бак по зав\"язку вирішив перевірити. Проїхав 285км, і почала мигати лампа. Підскажіть будь ласка в чому може бути проблема. Всі кого не запитаю говорять, що вона багато бере, але путного нічого не радять. Машина інвалідна,тахометра немає, але за те інжектор. У мене склалося враження, що її збирали за допомогою зубила, молотка і чиєїсь мами. Одним словом одні проблеми, відколи її мені дали. Буду вдячний за допомогу.
Сложно сказать. Почистить датчики,поменять фильтра,помыть форсунки. Какой бензин льешь? Может,стоит заправку сменить? Ну,и прошивку смотреть.

Max 55

Цитата: BogdanДоброго всім вечора. У мене мене машина наїздила 10 000 км. Я почав замічати, що у мене іде багато палива. Я заправив бак по зав\"язку вирішив перевірити. Проїхав 285км, і почала мигати лампа. Підскажіть будь ласка в чому може бути проблема. Всі кого не запитаю говорять, що вона багато бере, але путного нічого не радять. Машина інвалідна,тахометра немає, але за те інжектор. У мене склалося враження, що її збирали за допомогою зубила, молотка і чиєїсь мами. Одним словом одні проблеми, відколи її мені дали. Буду вдячний за допомогу.
причин море, нужно диагностику делать, выяснять ПОЧЕМУ
прошивка не причём, если стоковая стоит

Vishnujana

переглянув тему і зрозумів, що інжектор велика болячка, яка бере на себе багато нервів та грошей.
держава дуже рідко щось корисне зробить для громадян, шкода що заборонили реєстрацію нових карбюраторних автомобілів.

Max 55

Цитата: Vishnujanaпереглянув тему і зрозумів, що інжектор велика болячка, яка бере на себе багато нервів та грошей.
держава дуже рідко щось корисне зробить для громадян, шкода що заборонили реєстрацію нових карбюраторних автомобілів.
поверьте, инж редко болеет чем карб
понятно, что карб на коленке можно разобрать, а к инжу без компа нет смысла подходить

Vishnujana

рєдко, но мєтко
 слава Богу в мене автомобіль карбюраторний і комп\'ютера для підходу не потребує, рівно як і 15-16л не бере, як інжектор!!
може інжекторі і добра справа, для когось, але не для споживача, власника Славути.

Дима

Карб можно накрутить и на 6 литров.....но ехать то она не будет...а если будет-то как черепашка *JOKINGLY*  *CRAZY*

Vishnujana

по розуму, то карбюратор повинен двічі на рік проходити планове ТО.
недолік карбюратора в тому, що часто забиваються жиклери паливні, бо в СНГ бензин іржею та піском розбавляють, тому треба дуже часто міняти паливний фільтр, якщо нема бажання колупатись в карбюраторі.

інжектор же під тиском продуває весь той гамуз осаду.

Володимир

Цитата: Vishnujanaпо розуму, то карбюратор повинен двічі на рік проходити планове ТО.
недолік карбюратора в тому, що часто забиваються жиклери паливні, бо в СНГ бензин іржею та піском розбавляють, тому треба дуже часто міняти паливний фільтр, якщо нема бажання колупатись в карбюраторі.

інжектор же під тиском продуває весь той гамуз осаду.
В інжекторі просто фільтр кращий. Колега по роботі ставив на М-412 інжекторний фільтр, то за весь період експлуатації, а це тисяч 15 було, карбюратор ніразу не чистив. Єдиний мінус що незнаєш коли заб\"ється, бо тоді вже без заміни двигун не запустиш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ромео

Цитата: LonelyWolf
Сложно сказать. Почистить датчики,поменять фильтра,помыть форсунки. Какой бензин льешь? Может,стоит заправку сменить? Ну,и прошивку смотреть.
Что-то не могу втыкнуть, как можно датчики почистить? Единственный датчик который можно почистить это ДПКВ или же помыть ДК... Может речь идёт о проверке разъёмов подключения датчиков к основной проводке?