Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

Ромео

Цитата: ВолодимирТа нема чого, просто днями товаришу Ромео демонстрував що на правильному маслі в мене перша без проблем втикнулась на 40 кмг.

А взагалі для плавного проходження поворотів, передачу включаю перед поворотом, тому першу дуже часто вимушений включати на швидкості 20-30 кмг.
Так, підтверджую, у Володимира при швидкості 40км/г важель передач без проблем встає на 1-шу передачу, на своїй КПП з маслом Castrol 80W-90 доки не скину швидкість до 5км/г 1-шу втикнути не можу....

Number One

У меня гарчит, если скорость больше 5 км/ч.
И если кому интересно, без сцепы реально переключатся когда обороты двига около 2000.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Camel Trophy

Цитата: TOXATЗвук дизеля на ХХ у вас бывает? Или когда либо замечали?
Есть -это коробка, выыжми сцепу слегка типа тронься и все пройдет

Володимир

Цитата: Ромео
Цитата: ВолодимирТа нема чого, просто днями товаришу Ромео демонстрував що на правильному маслі в мене перша без проблем втикнулась на 40 кмг.

А взагалі для плавного проходження поворотів, передачу включаю перед поворотом, тому першу дуже часто вимушений включати на швидкості 20-30 кмг.
Так, підтверджую, у Володимира при швидкості 40км/г важель передач без проблем встає на 1-шу передачу, на своїй КПП з маслом Castrol 80W-90 доки не скину швидкість до 5км/г 1-шу втикнути не можу....
Твій кастрол часом не ЖЛ-5?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

TOXAT

Цитата: Володимир
Цитата: Ромео

Твій кастрол часом не ЖЛ-5?
У меня 80в90 ЖЛ-5, точно так же при включении первой, иногда второй. Нужно попробовать залить рекомендуемое ЖЛ-4.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

A4_

Эд

У меня первая включаться почти при остановки авто, залито ликви моли,  первая по моему и не должна включаться при 40, масло здесь не причем. ИМХО
Славута 1.2s карб 55т. 2004г.в !!!

Володимир

Цитата: edbarsУ меня первая включаться почти при остановки авто, залито ликви моли,  первая по моему и не должна включаться при 40
Для плавного проходження повороту, слід перемикати передачі до входження в поворот, а не під час повороту, тому я інколи першу включаю на швидкості близькій до 30 кмг, на швидкості 40 кмг, включав чисто для експеременту.

Також ні для кого не секрет що перша передача у нас дуже довга, щоби при переключенні на другу передачу оберти двигуна не були нижчими за 2000, на першій слід крутити двигун до 3500. При їзді під гору коли швидкість на другій впала до 2000 логічніше переключитись зразу на першу, а не чекати доки швидкість впаде до 5 кмг, а потім знову з набагато більшою нагрузкою на двигун робити розгін стартуючи з обертів близьких до 1000.

Цитата: edbarsмасло здесь не причем. ИМХО
Я вже на двох машинах переконався що масло сильно впливає на переключення передач. На теперішній машині після покупки в мене також перша з дуже великим трудом втикалась коли вже швидкість падала до 5 кмг, після другої заміни масла вже на правильне, все як рукою зняло, причому зразу після виїзду з гаража.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Эд

Цитата: Володимирпісля другої заміни масла вже на правильне
А конкретней, правильное это какое?
Славута 1.2s карб 55т. 2004г.в !!!

Ромео

Цитата: ВолодимирТвій кастрол часом не ЖЛ-5?
Ні, залито в КПП Castrol Manual EP80W-90, API GL-4

охранник

Цитата: edbarsУ меня первая включаться почти при остановки авто, залито ликви моли,  первая по моему и не должна включаться при 40, масло здесь не причем. ИМХО
Совершенно верно,первая скорость для плавного трогания с места. Включаться должна практически при полной остановке. Попробуйте её 1скорость включить при 80 км\\ч для плавного вхождения в поворот.

Vitalij

Решил залить такое масло в коробку http://www.oilshop.com.ua/product.php?id=66&category_id=8&menu=0
если кто знает о нем что то плохое или хорошее просьба отписаться завтра буду покупать

Number One

ОМГ, про скрости включения передач далее здесь

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Сергей

я залил в рабочую машинку кому! ну масло трансмисионка средная! зато недорогая! вобщем хруст включения второй обеспечен был! бахнул 3 тюбика молибдена! через 300 км все прошло! и мало того при 20 могу свободно на первую переходить!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Сергей

неа нет! яж чесно говорю что из всей химии пользуюсь абро потому что дешево! люкви молли потому что действует! там каталожный номер 1988 !
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!