Slavuta 1,2L 2004 by SEMPER FI

Автор SEMPER FI, 27 Квітня 2009, 13:22:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

4izmen

Цитувати виділенеЛюди, не копайте сильно ногами. Я за кермом недавно і не знаю, як правильно називаються речі.
не переймайся ти сильно як тобі пишуть, просто кожен хоче більше допомогти :D і теж не всі (і я в тому числі) знають як всі речі називаються, так шо ти не комплексуй :) пиши просто і зрозуміло, бо зараз почали тут путати все і вся ;)

Дійсно в тебе може бути, що з-під кришки підтікає масельце, це в принципі не є шось хто зна яке страшне, то всьо більш-менш норма, звичайно було б добре поміняти прокладку, тоді підтікати не буде. вот.
Don\'t vorry - be happy

SEMPER FI

Вот фото... Постарался подписать где что.

Ну саме цікаве, що рівень масла в мене не падає, а от бензину стає менше і менше. Витрата виходить більше 10л. і це вже після того, як на пластику карб регулювали :(
Де ж воно тече? Ну і зранку під машиною реально велика калюжа була, мокрий піддон, бензину стало менше на 1/4 поділки.

Kritik

DIMONCHIK
Всьо зжимаеццо :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Димончик

Kritik, та яж механик сто , ну как мне не знать , правда всё меняется. :unsure: значит это не совет а так , ИМХО...
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

SEMPER FI

Можливо по фотках щось буде зрозуміло?

Kritik

SEMPER FI
ти всьо правильно купив....
міняй, говлоне не перетягни болти бо знов буде текти

SEMPER FI

Kritik, ок, дякую... Але питання з герметиком, його накладати? (пише що до 340 градусів і стійкий до масла, води та тоссолу)

Camel Trophy

И крышку на бензобак с ключиком, тош на расход влияет!

Camel Trophy

А это не тот бензонасос который не помню в какой теме разрекламировали как не безопасный  типа кудато он не туда бенз может погнать??????

SEMPER FI

Цитата: Camel TrophyИ крышку на бензобак с ключиком, тош на расход влияет!
:D вже давно поставив. Розказували про пациків на моциках, яким потрібно бензика...
Цитата: Camel TrophyА это не тот бензонасос который не помню в какой теме разрекламировали как не безопасный  типа кудато он не туда бенз может погнать??????
Це пекарь. Правда не знаю, як довго він вже стоїть. Попередній власник нічого не згадував про його заміну.

Camel Trophy

Вот вот именно он! Поспрошай у пацыков на сайте, они те раскажут, я не шарю(((( самому нада менять(((((

SEMPER FI

я был на базаре, там был этот Пекарь и еще какой то. Пекарь - 140, а тот второй 100, но сказали, что лучше Пекарь не брать.

Skiper

Хвалят в таврооргии этот бензонасос http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1021000 .
BCD итальянский. Там оиисано, как ставить. По отзывам не сопливит и не перегревается в пробках.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Kritik

SEMPER FI

Спасибо, буду искать такой... Но на базаре был однозначно другой. Хорошо, что не додумался купить :d