КАТАЛИЗАТОР

Автор Виталя, 24 Грудня 2007, 22:11:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: AryanПідскажіть, чим фарбували місце зварки? Щоб не вигорала фарба.
Раніше скільки не варив нічим не фарбівав.
Алюмінєвою краскою.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Aryan

Сьогодні поставив резонатор Босал, вварив гайку. Басів звичайно добавилось, я хоч і не любитель всякого роду прямотоків але мене влаштовує.
Є одна неприємність, трохи січе на \"яблуці\", двічі знімав рівняв наждачкою зазубрини, але крім них трохи не прилягає зверху. Хоч бери відрізай і переварюй конус з резонатора.
Як Вам вдалося добитися герметичності????
Підскажіть????????????????

A4_

Aryan

А на що їх міняти? Вони в гарному стані. От тільки \"конус\" каталізатора ідеально прилягав (Як відполірований) а конус карбового резонатора має незначні складки.
Може замішати канцелярський клей (рідке скло) з азбестом і посадити як на герметик? Чи щось інще?????

Володимир

Цитата: AryanА на що їх міняти? Вони в гарному стані. От тільки \"конус\" резонатора ідеально прилягав (Як відполірований) а конус карбового резонатора має незначні складки.
Може замішати канцелярський клей (рідке скло) з азбестом і посадити як на герметик? Чи щось інще?????
Затягни сильніше пружини, притреться, потім відпустиш.

Aryan

Як довго у Вас \"притиралось\"????

Володимир

Цитата: AryanЯк довго у Вас \"притиралось\"????
Не знаю, я вже рік їзджу то й забув що потрібно відпустити гайки.

Віталій

також зібрався викинути кат купив резонатор а він оказався  прямоточний що тепер робить він зовсім непідходить чи як?
славута 1,3LI 08р.в.

Володимир

Цитата: vitos1256також зібрався викинути кат купив резонатор а він оказався  прямоточний що тепер робить він зовсім непідходить чи як?
Готуйся до того що буде бубніти, якщо резонатор польський, то можна вварити шайбу, кажуть працює потім тихо.

Max 55

прямоточный не будет бубнеть если яблоко нормально подходит к штанам

Володимир

Цитата: Max 55прямоточный не будет бубнеть если яблоко нормально подходит к штанам
Можу дати попробувати свій полмо, не допомагала навіть додаткова банка від ланоса, резонанс на високих обертах було чути під ногами. Дирок на стику яблука не було.

Якщо не помиляюсь, то в цій http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=46816&page=20 темі хтось писав що ставив шайбу в прямоточний полмо для отримання тишини.

A4_

Босал громче прежнего заводского с шайбой, гудит иногда раздражающе когда крутишь на трассе, в городе не особо слышно. Полмо- вообще консервная банка. Самое тихое - катализатор. Но мотор крутится легче с босал, такое впечатление что глушитель внутри вообще без начинки. Рычит как прямоток.

Сергей

Цитата: Max 55прямоточный не будет бубнеть если яблоко нормально подходит к штанам
це точно,у меня полмо уже 2года пашет и никакого бубна нет)),а вот про босал резонатор мнение сложилось
отрицательное разлетелся менше чем за год начал звенеть ,да и звук у него не тот..))
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Володимир

Цитата: rojok.sv
це точно,у меня полмо уже 2года пашет и никакого бубна нет)),а вот про босал резонатор мнение сложилось
отрицательное разлетелся менше чем за год начал звенеть ,да и звук у него не тот..))
Значить кому як повезе.

Віталій

я так розумії що крім неприемного звуку нічим незагрожуе. мені головне щоб добре їхалаі бензу їла небагато а звук то вже сервіс  :)
славута 1,3LI 08р.в.