Підняти передок

Автор штик, 20 Листопада 2011, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

Елементарно \"люстри\" від Таза 09, переточені під Таврона вже підіймають передок, не міряв на скільки, но візуально видно, що різниця між стоком є, і зад виглядає як привантаженим. Ну а від 10-ки перероблені опори взаґалі жесть-жжип вийде.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юра

я загалі не розумію який сенс підінямати машини в нас ітак клірнес ого го, накарйняк поміняти пруини якщо просіли
я от на 14-х дисках з заниженням 9мішків картоплі і по селі де ужасні ями нічо не вчепив і ніде нічого не тре..

igor.mandr

Приветствую. Ну с передком все понятно, лучше не испытывать судьбу. А как поднять задницу и что б без болезнено?

Денис

Цитата: igor.mandrПриветствую. Ну с передком все понятно, лучше не испытывать судьбу. А как поднять задницу и что б без болезнено?
Вот так поднять задницу http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=3591, т.е наиболее правильно проставками  под верх  амортизатора.

igor.mandr

Спасибо за ответ. А такие в продаже существуют? Было бы неплохо такие поставить.

TOXAT

Цитата: igor.mandrСпасибо за ответ. А такие в продаже существуют? Было бы неплохо такие поставить.
Примерно по центру страницы
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

igor.mandr

Да, есть такие и не такие. Спасибо за наводку.

Yarrikk

Цитата: зазолюбЯ поднял передок с помощью дополнительных штатных проставок ( поднялась на 15 мм.) ...

А якщо такі вже стоять, то можна поставити ще по одній, а то від горбів мене спасає тільки защита та й світло бє вниз.

Max 55

Цитата: Yarrikk
Цитата: зазолюбЯ поднял передок с помощью дополнительных штатных проставок ( поднялась на 15 мм.) ...

А якщо такі вже стоять, то можна поставити ще по одній, а то від горбів мене спасає тільки защита та й світло бє вниз.
а вы поменять аммортизаторы и просевшие пружины не пробовали?

Yarrikk

Пружини й амортизатори там впорядку, машина эксплуатуэться бережно, 25 тис. наїздила. Задок підняв проставками на 5 см, частенько вожу багаж по сільському бездоріжжю, от і треба трішки підрівняти передок.
 Так по дві можна поставити?

Yarrikk

я мав на увазі ці

Number One

Можна. Але шпильки короткі для двох, доведеться переварювати.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!