Микас OnLine

Автор Володимир, 23 Березня 2013, 19:02:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: zavaОбновіть, будь-ласка, посилання в першому повідомленні. Не працює.
Поновив, був вимушения переробляти свою сторінку в неті то змінились посилання на файли.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ZaVa

\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

GETbMAH

Володимир
Поясніть, будь ласка, початківцю: у вашій програмі меню Старт з\'єднання переводить ЕБУ в режим програмування, а Стоп - повертає у режим діагностики?
І щодо довідки, я так розумію, що вона планується, якщо є такий пункт меню? :)
Slavuta 1.3 Si
Drive2

Володимир

Цитата: GETbMAHВолодимир
Поясніть, будь ласка, початківцю: у вашій програмі меню Старт з\'єднання переводить ЕБУ в режим програмування, а Стоп - повертає у режим діагностики?
Нічого в режим програмування не переключається, інакше двигун не зможе працювати, просто відбувається підключення до мікаса для обміну даними по діагностичному протоколу.
Цитата: GETbMAHІ щодо довідки, я так розумію, що вона планується, якщо є такий пункт меню? :)
Тут нічого не зрозумів.

GETbMAH

Цитата: ВолодимирТут нічого не зрозумів.
Я маю на увазі, що зараз, коли я тисну на довідку, нічого не відбувається, тобто її немає. А у майбутньому вона планується?
Slavuta 1.3 Si
Drive2

Володимир

Цитата: GETbMAH
Цитата: ВолодимирТут нічого не зрозумів.
Я маю на увазі, що зараз, коли я тисну на довідку, нічого не відбувається, тобто її немає. А у майбутньому вона планується?
Планується коли програма буде доведена до логічного кінця.

Володимир

Закинув свіже поновлення. У кого є можливість, попробуйте чи віндовс 7 пишеться лог.

GETbMAH

Цитата: ВолодимирЗакинув свіже поновлення. У кого є можливість, попробуйте чи віндовс 7 пишеться лог.
У мене з сайту скачується версія 1.005 від 16 жовтня, хоча посилання зветься 1.008
Slavuta 1.3 Si
Drive2

Володимир

Цитата: GETbMAH
Цитата: ВолодимирЗакинув свіже поновлення. У кого є можливість, попробуйте чи віндовс 7 пишеться лог.
У мене з сайту скачується версія 1.005 від 16 жовтня, хоча посилання зветься 1.008
Поновив, вже точно тягнеться нова версія.
Цитата: ihortarasukА які зміні якщо не секрет?.
Якщо чесно всіх змін які відбулися я не пам\"ятаю, тай нема часу описувати. Написані алгоритми для онлайнкерування УОЗ на ХХ, але нема часу попробувати.
Цитата: ihortarasukІ пане Володимир, хотів би вас попросити надати прошивку з ДК. Вашою прошивкою без ДК уже пів року катаюсь. Політ нормальний. Хочу лише для себе взнати, чи краще з лямдою кататись, чи навпаки а то тут кожен свій город городить. Обєктивної думки і відповіді нема.
Включіть в комплектації ДК і всі проблеми.
Цитата: ihortarasukЄдине це замітив, що программа вже вміє, бачити ебу сенсів, а це вже прогрес.
Існувала думка що з 7.6 не працює, чи вже щось помінялось.
Цитата: GETbMAHПрограмма написана на богомірзкому делфі.
Хто сміє обіжати делфі. Делфі працює на тому самому компіляторі що і С++ тільки різними мовами пишеться програма.

Петро

Мыкас 10.3+. Версія 1008 лог пише але не  читае при перегляді бачу тільки графік таблиці не бачу.Цей же лог успішно читаю версіею 1006.Так же программа не бачить помилок БК зафіксував несправність РХХ.
к.п.м.

Володимир

Цитата: petay59Мыкас 10.3+. Версія 1008 лог пише але не  читае при перегляді бачу тільки графік таблиці не бачу.Цей же лог успішно читаю версіею 1006.Так же программа не бачить помилок БК зафіксував несправність РХХ.
Дивно в мене показує все, навіть ознаки роботи двигуна, попробуй один раз клікнути мишкою на сітку де мають бути покази, в мене так оберти двигуна не показує доки хоча би рас не клікнеш.

Щоби були помилки, то потрібно додавати ще дані, тоді буде россти протокол в розмірі.

Петро

Пока не тицьнеш в сітку на оберти не показуе це замітив вже давно  і на 1006 .Я вже думав що вмене щось з ПО але чому версія 1006 працюе нормально?
к.п.м.

Володимир

Цитата: petay59Пока не тицьнеш в сітку на оберти не показуе це замітив вже давно  і на 1006 .Я вже думав що вмене щось з ПО але чому версія 1006 працюе нормально?
Ну не знаю, тільки що скачав з сайту програму, відкриваю лог, все є.

Петро

Попробую найблищим часом на другому компьютері.Потім відпишусь.
к.п.м.

Петро

Сьгодні перезакачав програму з сайту скачалась MikasOnLine 1008.exe  а не 1005 лог пише та читае нормально.
к.п.м.