Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

поміряю полюбому, може зафтра, бо самого антірєс розриває, ввечері не ремонтую бо малу вчу ходити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

slobodyanukes

Подскажите что может быть. Взял машину, сначала никаких лишних звуков не было, потом начало скрезти в левом переднем(при нажатии сильно, при отпускании шум стихал, но не полностью) , думаю пришло время менять колодки. Разобрал, действительно колодки стерлись уже до железа и цилиндр не мог затолкать назад что бы вставить новые колодки. Цилиндр разработал, сейчас ходит нормально, вставил колодки, но шум в колесе остался. Думал может еще не притерлись, но отездил уже больше 500км.

slobodyanukes

Шкрябание, в накате, но не постоянный звук, а наверное в одном месте на диске и каждый круг шкребет, чем быстрее едешь тем чаще шкребет.

Артем

Доброго вечора. Сьогодні  виникла проблема, авто почало погано гальмувати, гальма спрацьовують вже аж в кінці і то не дуже. Коли були сильні морози, в мене трохи головний тормозний пропускав гальмівну рідину, я доливав і все ок, так майстер порадив, казав, що не потрібно міняти головний гальмівний циліндр, бо в мороз він може в славутах пропускати, потім перестала гальмівна рідина витікати як пройшли морози і вроді все було добре, але сьогодні помітив, що педаль гальма дуже м\'яка. Порадьте, що робити, маю запасний головний гальмівний циліндр, читав, що просто потрапити повітря могло і необхідно прокачати систему. Підкажіть будь ласка, хто знає, що робити в такій ситуації, і ще скажіть будь ласка чи можна самому прокачати гальма і як правильно це зробити? Наперед вдячний за відповідь.

Артем

Ще коли робив ходову, то майстер казав, що капає гальмівна рідина на пильник шруса на лівому колесі, але сказав, шо це не страшно і потрібно доливати гальмівну рідину якщо її буде мало та й все. Скажіть, як можна загерметизувати місце протікання в домашніх умовах, чи все таки потрібно міняти головний гальмівний циліндр? Як прокачати самому гальмівну систему?

Василь

Цитата: artem.krul...Як прокачати самому гальмівну систему?
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=4049
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Артем

Нажаль авто тримаю в дворі, ями не маю, тому і мушу їздити до майстрів, інколи до знайомого їжджу на гараж з ямою, але до нього далеко їхати, тому кожен раз нажаль не маю змоги це робити та й він час не завжди має. Мав би гараж сам би ремонтував хоч щось. Помітив, що гальмівна рідина тече інтенсивно, ще два дні тому була повна ємність, а сьогодні вже майже пуста, думаю, маю запасний головний тормозний, буду міняти, тим більше , що і так знаю, що він пропускає рідину, бо це вже я так розумію не дуже безпечно їздити з такою проблемою. Після заміни відпишусь.

Саша и Валера

Если бы со шланга, то тормозов бы не было. Скорее всего манжета низкого давления в главном. Достаточно пощупать обвальцовку кастрюли вакуумника снизу. Либо рем. комплект, либо новый главный. Менее вероятно - текут задние РТЦ (осмотреть тормозные щиты или снимать т. барабаны).

Цитата: сволочьДостаточно снять колесо и посмотреть на суппорт, и также отремонтировать или заменить детали.
Супорт практически НИкогда не течет.

Оверпостинг исправлен! Пользуйтесь кнопкой \"ИЗМЕНИТЬ\"!!
Number One
Когда Вас охватывает желание поработать, сядьте и подождите пока оно пройдёт.

Саша и Валера

Если рожковой 8-ой затягивать, то не удивительно. Так же может и со шланга потеть в зависимости от уплотнения (конусом или шайбой), но я имел ввиду утечку через уплотнительные манжеты тормозной скобы.
Когда Вас охватывает желание поработать, сядьте и подождите пока оно пройдёт.

Novak

Эх, у меня та же проблема обнаружилась сегодня. Менял шланг на бачке с омывайкой, полез к насосу, а вакуумный усилитель ниже ГТЦ - мокрый и уровень упал в бачке с тормозухой. :(

LVG

Цитата: 160480Спасибо всем. Сделаю всё что сказали по порядку). Так как руки не оттуда, если что буду покупать новый цилиндр. Когда найду неисправность отпишусь!
Не прошло и пол года, как я добрался до ремонта авто... Поменял ГТЦ, супорт, задние цилиндрики, колодки задние... и о чудо... появились тормоза!!!! НО, проехав 10 км, они заклинили (4 колеса) педаль ни на миллиметр не мог продавить, открутив трубки от ГТЦ сбросил давление, как результат, педаль в пол, тормозов ноль... Что делать не знаю!!!!! Моя \"ласточка\" не перестаёт меня удивлять ((((

Number One

В тебе скоріш за все сильно закручений шток на педалі, як тормозуха нагрілася, розширилась, то нікуди їй було діватись, зажала колодки.
Від педалі йде шток, на ньому контргайка, відпусти її, шток трохи закрути (пару обертів).
Да, контргайка з лівою різьбою :) , шток з правою.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Игорь

Ничего страшного нет. При замене главного тормозного необходимо отрегулировать свободный ход педали.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

ВКБ

Понаблюдав за свом тормозінням -  то отлічно тормозе, то помітно на 40% гірше, бо не спрацьвують задні, тобто через раз.

Однозначно виною проковзування всередині циліндра стопорних розпірних кілець для фіксації піджиму задніх колодок.
Нові циліндри покупати безтолку. Бачу один тільки варіант - розібрати свої і розчахнути трохи по щілині кільце, і всунути з переднатягом назад в циліндри. І все буде працювати. Нема понту купувати циліндрики , які потім теж можуть проковзуватись.
Ваша думка цікава.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

я то купив нові, но походу не фенокс(бо кажуть що вони самі суперові), от думаю поставити, але руки поки не доходять, бо гальмування трохи слабе, ну його то вистачає, деколи то і ручником помагаю то стає як вкопана, але то ж не діло ручника гвалтувати постійно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0