Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Да, симптоми ГТЦ. Прокачати всі контури по 1л. на колесо і не зіванути доливати в бачок в процесі..
Вакуумний підсилювач  є?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Алексей

машина - славута.
я - начинающий водитель.
колодки менял на СТО . мастер поснимал колеса ,  вынул старые колодки , поставил новые. я присутствовал . вроде ничего больше не раскричивалось.
Вакуум наверное стоит - при выключенном двигателе тормозная педаль жестче , а при включенном начинают проявляться описанные симптомы с \"провалом\" педали

Sergik32

всі контури по 1л? круто.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

я правильно понял, что мне надо поменять ремкомплект на ГТЦ и прокачать все контуры тормозной системы?

ВКБ

Да, поміняти і прокачати, ну по 0,5л. Я свої прокачував з реверсивною трубкою, то приблизно 1л проходило не менше, реально хв.20 не більше по всім.

Sergik32

і що, трубку тягнув назад до бачка?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

извините, мне не совсем понятно что значит прокачать по 0,5л ? нужно докупить 4x0,5 тормозной жидкости?

ВКБ

Та ні, запасна треба на те, що витиче, скільки вам потрібно. Просто прозору шлангочку від колеса опустити в бачек і качати педаллю. буде видно коли пузирі не будуть проходити. Якщо нема шлангочки від колеса до бачку, то бігати і виливати в бачек, або поставити помічника, щоб підливав у бачек, щоб не хапнути повітря. До повного виходу бульбашок 0,5-1л рідини. Вирішуйте самі, чи з шлангочкою, чи ставити тазік і бігати підливати, чи помічник.

Трубка прозора ПВХ.

Алексей

ВКБ

У мене помічника не було і пару разів зіванув, хапнус повітря, і поїздив з повітрям в тормозах, вивернув на пол 0,5л ріжїдини. Псіханув, купив шлангочку і прокачав свіжаком як треба без помічників. З першого разу тормоза в нормі. Удачі.

Max 55

каой рем комплект на фиг!
новый ГТЦ покупать и прокачать нормально!
люди хватит экономить - это тормоза!

Number One

Если перепускает ГТЦ - нажатая педаль будет потихоньку проваливатся.
Я так думаю, не притёрты колодки к диску, площадь трения колодки, соответственно, мала. От этого плохие тормоза и нет юза.
Попритирай колодки, плавно потормози на путой дороге, понажимай слегка тормоз в движении...
Должно нормализироватся.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: al.ivanisмашина - славута.
я - начинающий водитель.
колодки менял на СТО . мастер поснимал колеса ,  вынул старые колодки , поставил новые. я присутствовал . вроде ничего больше не раскричивалось.
Вакуум наверное стоит - при выключенном двигателе тормозная педаль жестче , а при включенном начинают проявляться описанные симптомы с \"провалом\" педали
Хто виробник колодок???
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Цитата: Max 55каой рем комплект на фиг!
новый ГТЦ покупать и прокачать нормально!
люди хватит экономить - это тормоза!
+100500
ИМХО: поставил ТОМЕХ-на порядок лучше стали лучше тормоза. До этого стояли ВЕSTы.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

ВКБ

Поміняти із-за зносу резинок ГТЦ, те саме, що ДВС чи КПП із-за тічі сальників!!! ТАм нічому в ГТЦ ломатись, якщо дзеркальна циліндрічна поверхня і нема подряпин.
А можна купити новий ГТЦ із через зад зібраними резинками, то так можна відро накупити ГТЦ.