Іржавіє та гниє кузов

Автор Андрій, 27 Лютого 2010, 23:48:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

В принцтпі задок і репить.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБВ принцтпі задок і репить.
Тому і рипить що нічо не проварено, кусків заліза накидали щоби до дани приліпити багажник, а зварки робітники напевне через всою лінь жаліли і приліпили місцями щоби якось трималось купи.

Можливо замітив що в задній стойках в середині є бруси, але прикол в тому що приванені вони тільки по краях (і то питання як приварені) в вздовж для утворення труби до внутрішніх боковин не приварені.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Треба мабуть підварити. Фото з стрілкою якщо є давай.

Володимир

Цитата: ВКБТреба мабуть підварити. Фото з стрілкою якщо є давай.
фото нема, як вскриєш то все сам зрозумієш.

ВКБ

Згоден, саме там рипить. В тебе теж на пагорбах чути?

Sergik32

менше треба прислуховуватися до славки, сів і їдеш, здохла став зробив, бо якщо стати і виправляти всі її косяки то життя не хватить і нервів тоже.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: ВКБЗгоден, саме там рипить. В тебе теж на пагорбах чути?
Поки що ні.

elipol

Машина 1999-го року. Взимку не їзжу. При покупці обробляв як положено. На 7-й рік вилізла дірка під боковим склом водія. Там додаткова планка зсередини і туди антикор з торця дверей не попав. Обробив ці місця додатково вручну.  Весною машині 16 років. Кузов ніби цілий. Експлуатується під повним навантаженням, але по хорошим, відносно, дорогам. Шампунь - тільки з воском.

ВКБ

Цитата: elipolМашина 1999-го року. Взимку не їзжу. При покупці обробляв як положено. На 7-й рік вилізла дірка під боковим склом водія. Там додаткова планка зсередини і туди антикор з торця дверей не попав. Обробив ці місця додатково вручну.  Весною машині 16 років. Кузов ніби цілий. Експлуатується під повним навантаженням, але по хорошим, відносно, дорогам. Шампунь - тільки з воском.

А можна фото дирки?

Володимир

Я цього року пробую холодне цинкування шляхом електролізу, зверху не крашу, якщо зиму переживе, тоді закрашу.

ВКБ

Цитата: ВолодимирЯ цього року пробую холодне цинкування шляхом електролізу, зверху не крашу, якщо зиму переживе, тоді закрашу.
Експеримент?

Володимир

Цитата: ВКБ
Цитата: ВолодимирЯ цього року пробую холодне цинкування шляхом електролізу, зверху не крашу, якщо зиму переживе, тоді закрашу.
Експеримент?
Типу так, холодно вже, тай впадляк красити.

ВКБ

Я теж підкраску зупинив. Тільки компресором задую гарячий компот.

Sergik32

а я хочу в пороги, точніш вони задуті, але ззовні, де підсилювач, там не задуто, то буду в гаражі буржуйку запалити і задую, але отвори треба свердлити біля стика сапожка, так нвдійніше
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Sergik32

я думав, а от чи попаду я туди то не знаю, але треба лізти, бо вже пару разів з відкритої ляди туди води набігло, такшо прийдеться лізти в багажник