Рулевая рейка/рулевое управление.

Автор zerber85, 24 Вересня 2008, 16:09:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

Цитата: artem.krulПомітив цікаву штуку, на швидкості більше 100 км за годину появляється вібрація на рульовому колесі. Хто знає в чому може бути причина?

Найди нормальный шиномонтаж, где есть правильная оснастка для таврославут (балансировка).
Веб-сайты и интернет-магазины. Разработка и продвижение. Любые консультации.
050-2053417, 067-2942203

--------------
Slavuta 1.2S 2005,   Lanos 1,5 FSO 2008

Андрей

Цитата: Ustinov
Цитата: Palomnik
Цитата: artem.krulПомітив цікаву штуку, на швидкості більше 100 км за годину появляється вібрація на рульовому колесі. Хто знає в чому може бути причина?

Найди нормальный шиномонтаж, где есть правильная оснастка для таврославут (балансировка).
Это точно! Я клиент шиномонтажки, хозяин которой сам на славуте ездит :)

Я сам с четвертого или пятого раза после езды по модным шинным сервисам нашел захолустную шиномонтажку, где сделали все как надо. А до этого машину неизменно трясло на скорости...
Веб-сайты и интернет-магазины. Разработка и продвижение. Любые консультации.
050-2053417, 067-2942203

--------------
Slavuta 1.2S 2005,   Lanos 1,5 FSO 2008

ВКБ

У меня ниодного балансира на безкамерке бц11, 0-145 тряски нет. Біла при чудобалансировке, как присматрелся к оснастке, отказался и біл прав. І дело не в дешевизне.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Заруба Тарас Владимирович

Мужики, подскажите, пожалуйста.
Нужно заменить втулку рулевой рейки.
На СТО сказали купить ремонтную из какого-то необычного материала (она бОльшего размера).
Вопрос: из чего она, как правильно выбрать, где искать (вариант заказа в интернете тоже рассматриваю)
Спасибо!

Володимир

Цитата: Taras ZarubaМужики, подскажите, пожалуйста.
Нужно заменить втулку рулевой рейки.
На СТО сказали купить ремонтную из какого-то необычного материала (она бОльшего размера).
Вопрос: из чего она, как правильно выбрать, где искать (вариант заказа в интернете тоже рассматриваю)
Спасибо!
Купи заводську, головне потім правильновідрегулювати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Евгений

Если лезть в рулевое то уже поменять всё что даётся в наборе ремкомплекта. Обязательно хорошо закрепить резиновую гофру. а потом Владимир правильно сказал надо правильно отрегулировать чтобы не перетянуть рейку.

El'f

В постах выше всё правильно сказано, то есть втулка - только завод!!!,

С голограммой

И раз уж лезть туда то заодно проверить исправность всех деталей рулевой, так как потом лезть туда снова не айс.
 Есть только одно но по поводу готовых ремкомплектов, я ни про один ремкомплект состощий из качественных запчастей нигде не слышал! Все стараются брать запчасти в разнобой но хорошего качества (к примеру те же подшипники), не кому то же машинку делаешь!  *YES*

Алексей

Алексей

ну а руль як потом поставити рівно чи так як він стояв?

Romka

Цитата: slavyta2007ну а руль як потом поставити рівно чи так як він стояв?

Если не будешь раскручивать рулевые тяги, то просто в салоне рулевое колесо снять и поставить ровно, а если будешь крутить тяги - то на СТО делать развал\\схождение. Там поправят.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Алексей

я вже три раза робив розвал-сходження і ніто не може зробити розвал так щоб руль стояв рівно. В мене він стоїть буквальнона пів шліца в ліву сторону. Мені говорять на розвалі що неможуть виставити так або кажуть що в мене люфт в рейці і неможуть того виставити руль рівно. По роздруківці з розвала пише що положення руля прямовперед -0,01. Хто скаже які повимні бути параметри?

Алексей

рулевую перебирав люфта не може бути

Max 55

снять руль и выставить ровно на шлицах!

ВКБ

Цитата: slavyta2007я вже три раза робив розвал-сходження і ніто не може зробити розвал так щоб руль стояв рівно. В мене він стоїть буквальнона пів шліца в ліву сторону. Мені говорять на розвалі що неможуть виставити так або кажуть що в мене люфт в рейці і неможуть того виставити руль рівно. По роздруківці з розвала пише що положення руля прямовперед -0,01. Хто скаже які повимні бути параметри?

Тупорилі СТОшники або просто брехуни і лентяї.

Регулюється рульовими тягами виставка поворота вліво -вправо до упору з однаковими зазорами резини по ланжеронам, там приблизно по 15мм лишається. На ямі перевірити відстань по рулетці чи лінійці чи пластиковій трубі чи ще якомусь мирилі. Відстань по горизонту виставити однакову між дисками - паралель. Так само по верху і низу паралель. Потім виставити як тут казали баранку по шліцях. Виставляється все на ямі прекрасно. У мене взагалі ланжерон затирало при правому в упор. Поки сам не розібрався у всіх не реально було виставити.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Алексей

та вже робили так к ти говориш. Всі говорять колироблять розвал/сходження що зробили все по параметрам які задані в компютері