Зелена Імпала

Автор Wildchild, 18 Жовтня 2012, 17:46:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

якщо чуть криво то тоді на розвал/сходження і там виставлять як забажаєш, особисто мені якщо там навіть на пару градусів вліво чи вправо то до одного місця, аби не жувало гуму і не тягнуло в сторону.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: slavyta2007ну я пробував так робити, переставляв на шлиц шо в ліво що вправо сеодно чуть криво стоїть
Бо криволапі слюсарі на розвалі в додаток до \"відповідної\" якості виготовлення Славок!
А шо ото було на хвото з тросом??? Це шо за гільотіна? Хлопці, хтось за свою безпеку думає? Все набагато простіше! Беремо мідну наставку, попередно пирснути ВД 40 на шліци,впираємось колінами в баранку (впираємось до сідухи), 2-3 ляпки молотком грам 200 і вуаля баранка, даж закисша злізе з вала! До чого отой набор технічних нелєпостей? Аааа, то Серго, ой Серьога, балуєшся! ;D

Жулик

Цитата: slavyta2007ну я пробував так робити, переставляв на шлиц шо в ліво що вправо сеодно чуть криво стоїть
у меня тоже такая байда была, короче тут только к розвальщику и сходу нада говорить хочю руль ровно и ппц, если нет едим к другому...

Они тупо ленятся ставить руль ровно, это ж надо оте таблички к задним колесам ставить а им лень...
я так к одну розвалщику 4 раза заезжал пока он мне не выставил  :D
теперь на авео когда еду на розвал сразу горю хочу руль ровно если нет доствидос!

ааа еще может быть кульная резина, у меня например лето на зуб в право нада ставить шоб ровно стояла  :D зимняя новая на зуб в лево, короче трабла с летней ибо она бу...

Иногда помогало поменять местами колеса...

Алексей

та все пробував і міняв місцями колеса і до розвальщика заїжав, а вінкаже що неможе виставити ну в мене каже що в рейці є люфт чи стойки робиті

Жулик

лапшає паходу, шо за люфт такий здоровий?
ти його відчюваєш?
Тре до другого ровальщіка валіть, ленейкі на задні колеса ставив?

чи стійки чи люфт, баран якийсь звеняйте...

Алексей

ну поставив він так: праве колесо -0.004 праве -0.03 положеня прямо вперед -0.001

Sergik32

ніхерасє, яка точність лінійок у розвальщика, але якщо він не устранив і не зробив все як слід то грош йому ціна і нехай свої рулетки з класом точності аж у мікронах покладе в яСчик
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

я катаюсь к розвальщику как к севастопольской ехать, то он сначала смотрит бесплатно ходовую, если что не так розвал даже не делает, отправляет на устранение проблем а потом говорит приедешь (розвальщик не чинит машины а только делает розвал), а уро..ы у которых розвал стоит 300грн и оборудование (100500 D 3D) но делают розвал не смотря какое у тебя состоянии ходовой я посылаю на...

Sergik32

розвальщик повинен вміти зробити розвал, а по інакшому це не розвальщик а діагност-ботанік, тикнути лучиком в табличку провз дзеркальце то це ахереть який ас там сидить в тій ямі. Я розумію є проблема став і устранив і перевірив свою роботу, от після цього ти майстер, а сидіти і посилати то туди то туди то нафіг вони здалися. Я недавно шефову ренаульту возив то розвал в одному колесі був, з завода нема регулірофффки, то кажу зробийоптатьнах і він каже 200пессо і через годину приходь, я прийшов через пів години і машина вже готова, сів проїхав і пєстня, і руль виставив рівно і сходження зробив і розвал, от це я панімаю чєл рулить

Жулик

Ровальщик кыкый одной рукой лазерь настраюе а другою амортизатор міняє (а за ним черга с 5 машин) то хер а не спец.

Кожен має займатись однією справою, а не я і ходову роблю і карб і розвал і варю і шпаклюю...
А на ділі нічьо не вміє робити нормально!

Sergik32

Шось ми тут в бортовику розвал зробили, чічас нас будуть банити по прибору.

Жулик

Wildchild

Цитата: slavyta2007
Цитата: WildchildПоставил сегодня руль по-человечески ровно, однако провод сигнала, тот его конец который должен быть надет на клемму на держателе переключателей, оказался растрепанным, пожеванным  и в масле. Убрал нафик. Буду ездить без звука
а как руль ровно выставлял?
Изначально перед съемом выставил колеса ровно, сделал на валу и руле по риске маркером, а потом по меткам и поставил обратно

Алексей

та все варианты пробывал его у меня нада на пол зуба где то выставить

Sergik32

то на півзуба тільки рульовими тязами виставити можна, але то вже інша сума і робота. А що це так критично коли на 0,5 зуба в сторону повернуто?