Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: YUKON від 20 Січня 2016, 09:09:05
Цитата: Жулик від 20 Січня 2016, 08:28:52
Там и так масча дызыльна  :-D :facepalm:
Та норм драндуль для нашої убітої соляри!
Кстать по поводу топлива, вчора дивився обзор Ляди Гранати Спірт з точки зору росіянина якій вже давно проживає Германії!
Хлопчина припхався з Ростова у Германию. Йому довелось заправитись в гансів, розхід палива(середній) впав з 7,5 (на російському95) до 5,5 на німецькому аналогу 95 при середній швидкості 120 км/г! Так шо от на такому паливі і ми іздимо!
Ну так в німців дороги і рівніші, і транспортний потік організований краще.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

то там вапче много позитивных факторов, и температура и воздух чище и люди лучше  :rofl:

YUKON

Погоджуюсь за дороги і за організацію руху! То там була фраза що деколи і 160 і 180 рухався на автобані, все одно якість палива погодьтесь має вирішальний фактор!

Sergik32

я на європейському бензику свою машину і не узнав, так гарно і легко працювала, що я аж злякався, думав шо вже капєц і це вона останній раз так робить, але щастя не довго длилось, тих 5 літрів виїздив і знов почалося те що і раніше, жорстко і не стабільно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 20 Січня 2016, 10:47:02
я на європейському бензику свою машину і не узнав, так гарно і легко працювала, що я аж злякався, думав шо вже капєц і це вона останній раз так робить, але щастя не довго длилось, тих 5 літрів виїздив і знов почалося те що і раніше, жорстко і не стабільно
А де ты его взяв? те по НП отправили канистру?

Sergik32

нє, якось дружбан з своєї злив, коли пригнав із-за бугра, там заправив повний бак, я чисто із любопитства 5 л злив
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 20 Січня 2016, 10:51:01
нє, якось дружбан з своєї злив, коли пригнав із-за бугра, там заправив повний бак, я чисто із любопитства 5 л злив
Серега, да в мене в 200 літровій бочці ще з совка залишилось десь біля 10-12 літрів 93-го, червоного! Я його у БМВ свою( коли ще була)залив, те БМВ стало як ракета з совковим етельованим бензом! Ото робили бенз! А зараз одна назва

Жулик

Цитата: YUKON від 20 Січня 2016, 12:12:54
Цитата: Sergik32 від 20 Січня 2016, 10:51:01
Серега, да в мене в 200 літровій бочці ще з совка залишилось десь біля 10-12 літрів 93-го, червоного! Я його у БМВ свою( коли ще була), те БМВ стало як ракета з совком етнльованим бензом! Ото робили бенз! А зараз одна назва

ага ага ото той бензус для совково бмв и годыця а славута на нем буде так детонувать шо и не глушится клучем.

Пробував 80й  :facepalm:

YUKON

Так батін Таврон то норм їздив, він же розрахований під 93-й

Жулик

Цитата: YUKON від 20 Січня 2016, 12:18:39
Так батін Таврон то норм їздив, він же розрахований під 93-й
в мене в славке гыльнув з проданого масквича дедыного 50% 80го 50% 92го, приехал в гараж машину заглушил а она работает  :( :facepalm: :rofl:

YUKON

Ти не путай грішне з праведним! Ти б ще 60-го линув як в газона! Дик хрін його знає як би ще завів би!

Sergik32

савєцкий такийже само був бенз як і зараз, у нас бензин не якісний бо гівняна нафта. да, в порівнянні з стоковим  на заправках колись на воєнку йшов інший, я помню в москвича залив 20 літрів 93-го, він червоний був як кампот, ото сука перла, вагонь з колес, але то був москаль, зараз машини не ті і паливо не те

Жулик

Цитата: YUKON від 20 Січня 2016, 12:23:02
Ти не путай грішне з праведним! Ти б ще 60-го линув як в газона! Дик хрін його знає як би ще завів би!
блин ну цеж славута чем она отличается от совковой таврии? Шланг на печку не так идет  :rofl:

Цитата: Sergik32 від 20 Січня 2016, 12:24:11
савєцкий такийже само був бенз як і зараз, у нас бензин не якісний бо гівняна нафта. да, в порівнянні з стоковим  на заправках колись на воєнку йшов інший, я помню в москвича залив 20 літрів 93-го, він червоний був як кампот, ото сука перла, вагонь з колес, але то був москаль, зараз машини не ті і паливо не те
маскаль пер аж вагонь с калис?  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Да вин не ездит вин передвыгаеця  :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Савецкій 93-й був гарний, а от 92 неетильований шлак!

Sergik32

тишо, це ж славута, це сучасна тачка, там навіть цепа на ГРМ немає, вона тиха і спритна, там навіть коробочка під бардачком з проводами є, і карбюратора немає