Замена подшипников задней и передней ступиц

Автор Александр, 21 Травня 2010, 17:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Цитата: Алексей від 30 Березня 2016, 19:35:45
та ні колсо крутнув воно крутитисяіі тре, І сьогодні провірив колесо оказалось воно не тормозить хоча ручник тримає добре, Що може бути що воно не тормозить коли нажимаєш на педаль тормозу? Колодки трохи наждачкою тер бо терло, можн бути що іза цього воно не тормозить?
А як ти перевіряв? Піддомкратював, хтось крутив а хтось в салоні на тормоз натискав?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Алексей

ВКБ

Пофіг що виробили там шкуркою. Там від педалі тиск до 100атмосфер і більше доходе якщо давануть гарненько. І ходу циліндрів хватає щоб аж до металу колодок дістало. А якщо барабан завеликий циліндри випадуть і витече тормозна.
Якщо натискали як треба багато разів, то може бути завоздушена магісталь або тупо пробка із сміття чи перелом магістралі, тобто тиску майже немає в томозному циліндрі. Короче дивіться що у вас там з магістраллю.
Пропоную викрутити розвоздушку і давануть, повинна текти рідина. Тече?

Sergik32

Заржавіли задні циліндрики, це болячка у них така, залізь і зніми пильника і подивись, якщо під пильником внутрішня частина циліндрика рхава то тоді його під заміну, бо я пробував чистити і змазувати, помогло на 2 неділі, потім поміняв на нові
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Ніфіасе поржавіло, що таке зусилля тримає!!!??!!? У мене такого ніразу не було. Це треба десь на свалці з 3 роки стояти щоб так дзеркало циліндра заржавіло.
Але як варіант запросто, якщо там не було рідини і волога, з пильниками потрісканими.
Алеж людина мабуть каталась і вони мабуть тормозили ж, юзали там.

І , доречі то труть колодки. То хай труть, якщо трохи і звук, вони притруться потім, це норм.

Sergik32

прихвачує ржавчина гарно, поршень не виходить і все, я вже з таким стикнувся то знаю. в нових то під пильником промазав касторкою. Але скажу чесно, поки нові то тормозило, зараз уже прошло 2 з лишнім роки і відчуваю що машина знов клює, ще по льоду то йшли на юз, по сухому то задок слабувато бере, але якийсь відсоток гальм є.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Алексей

Пробував прокачувати тормоза цилындрик рухаэца

Sergik32

циліндрик рухається, але якщо є ржавчина то він не виходить так як треба і тоді той його мінімальний рух нікому нетреба, знімай пильника і оглядай

ВКБ

Або завоздушення, тоді ржавчина точно причина в добавок. Повітря стискаэться і не може рухати, бо хід піздалі не хватає.

Sergik32

візуально пройдись по всій гальмівній магістралі, все облапай і прощупай чи ніде не мокро і не підтікає, лапни рукою під вакуумником чи немає мокрого, може в головному де утєчка є, але якщо рідина в нормі то тоді прокачай гарно систему, поміняй рідину бо вона вже не міняна напевно давно, а вже потім роби ревізію циліндриків, якщо прокачка не допоможе.

Алексей

Провіряв систему тормозну нігде не протикає, прокачував разів три так і не тормозить. Хочу сняти барабан і щоб хтось нажимав на тормоза щоб подивитись чи циліндир розжимає колодки. Але мені сказали що так можуть повилазити поршеньки. Може це діло в колодках так як я їх наждачкою тер?

Алексей

І ще хочу запитати прокачувати потрібно на заведеній машині чи ні?

ВКБ

Цитата: Алексей від 31 Березня 2016, 17:53:41
І ще хочу запитати прокачувати потрібно на заведеній машині чи ні?

Заводити не треба. Але перевірити тормозіння можна і подиркать.

ZaVa

Нічого не заводь.
Дивись робочу поверхню поршеньків.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Алексей

ну як що я не завожу машину і натискаю педаль тормозу то після другого натискання педаль стає дубом заднє праве колесо не тормозе. а якщо сняяти барабані натискати на пдаль тормозу то поршеньки не вийдуть?