Іржавіє та гниє кузов

Автор Андрій, 27 Лютого 2010, 23:48:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

lyohaa

И у меня начинает подгнивать машинка. Особенно на нижних углах дверок, в районе порогов и ниже бокового стекла по кромке. Чем посоветуете обработать, что бы ржавчина не распостранялась дальше?

Володимир

Цитата: lyohaaИ у меня начинает подгнивать машинка. Особенно на нижних углах дверок, в районе порогов и ниже бокового стекла по кромке. Чем посоветуете обработать, что бы ржавчина не распостранялась дальше?
Розчинити в соляній кислоті цинк з сольових батарейок, потім зачистити ржавчину підключити до кісточки плюс від акумулятора і способом електролізу покрити цинком зачищені деталі. Далі хочеш крась, хочеш так їзди.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

12 вольт,не забагато буде?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Валерий

Цитата: Володимир
Цитата: lyohaaИ у меня начинает подгнивать машинка. Особенно на нижних углах дверок, в районе порогов и ниже бокового стекла по кромке. Чем посоветуете обработать, что бы ржавчина не распостранялась дальше?
Розчинити в соляній кислоті цинк з сольових батарейок, потім зачистити ржавчину підключити до кісточки плюс від акумулятора і способом електролізу покрити цинком зачищені деталі. Далі хочеш крась, хочеш так їзди.
А подробнее ?   Сердечники с батареек правильно понял?
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

ВКБ

Можна і не розчиняти, паяльною кислотою хлоридом цинку ватку змочити. Продається в маленьких пляшках. Тыльки коли занадто великий струм буде, цинк буде темно сірим чи чорним. Не треба лякатись, то все одно цинк, тільки шороховатий і припаляний, мікрокульками лягає. Освітлити для краси можна азотною кислотою. Але якщо не декор а під краску, то нах його освітлювати до блєску. На шороховате грунт сідяє солдатиком.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Sergik3212 вольт,не забагато буде?
Я лудив від зарядного, там без нагрузки 17-18, нормально получилось.
Цитата: Валерий
Сердечники графітові, цинкова оболонка батарейки. На 60 мл кислоти потрібно цинк з двох великих батарейок. Але цинк кидає поступово, тому що іде інтенсивне виділення тепла і газу.

Валерий

Цитата: Sergik3212 вольт,не забагато буде?
Я лудив від зарядного, там без нагрузки 17-18, нормально получилось.
Цитата: Валерий
Цитата: ВолодимирРозчинити в соляній кислоті цинк з сольових батарейок, потім зачистити ржавчину підключити до кісточки плюс від акумулятора і способом електролізу покрити цинком зачищені деталі. Далі хочеш крась, хочеш так їзди.
Сердечники графітові, цинкова оболонка батарейки. На 60 мл кислоти потрібно цинк з двох великих батарейок. Але цинк кидає поступово, тому що іде інтенсивне виділення тепла і газу.
проще купить готовую
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

проще купить готовую, це точно, з оцинкованим кузовом
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Валерийпроще купить готовую
Це при умові що є де, мені було простіше розколупати дві батарейки і кинути цинк в соляну кислоту.

ВКБ

А в мене лапті по півкіло цинку є. Гальваніка неподалік, люди відходи таскають. А ще можна пасту-фарбу цинкову зробити.

adwin

Парни, хочу малёк избавиться от мелких ржавчин. Кто какой может посоветовать преобразователь ржавчины?

ВКБ

Цитата: adwinПарни, хочу малёк избавиться от мелких ржавчин. Кто какой может посоветовать преобразователь ржавчины?

Любий. Знаю є Хімрезерв або Кіровоградпостач. Це фосват в сірчаній кислоті, тобто графітні мікрогранули в сірчаній кислоті, які залишаються на металі. Таке собі захисне хімічне обезжирування та очищення перед фарбуванням.

Володимир

Цитата: dj_doom від 28 Квітня 2016, 15:58:09
какой лучше взять порог для замены - универсальный или венгрия?
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2166&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2555&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

разница в цене чувствительная все-таки..
Все залежить від того чи хочеш міняти поріг повністю, чи тільки якусь частину.

dj_doom

Цитата: Володимир від 28 Квітня 2016, 16:43:31
Цитата: dj_doom від 28 Квітня 2016, 15:58:09
какой лучше взять порог для замены - универсальный или венгрия?
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2166&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2555&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

разница в цене чувствительная все-таки..
Все залежить від того чи хочеш міняти поріг повністю, чи тільки якусь частину.

ну, скажем так, бОльшую часть..

З.Ы. Может кто сразу в Броварах и хорошего сварщика посоветует? ))