Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Valeriy від 13 Грудня 2016, 11:04:41
Цитата: Sergik32 від 13 Грудня 2016, 09:40:20
я всім тулю хароші, а коли чілавєк каже шо в нього бюджет 600грн, і я так поняв що це на 4 колеса, то я вже як і всі решта, підтримую ВК-101
А WQ-101 це зимова резина чи так само як Росава БЦ-10 всесезонка?
Валер, то зимова резина...і щоб в тебе не виникали питання такого роду читни тут - http://yakszrobiti.ru/insha/avtomobili-i-transport/33428-jak-vidrizniti-zimovi-shini-vid-litnih-shin.html

Sergik32

хоріша статейка, у мене, згідно статті стоять європейський і скандинавський тип
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Valeriy від 13 Грудня 2016, 11:04:41
Цитата: Sergik32 від 13 Грудня 2016, 09:40:20
я всім тулю хароші, а коли чілавєк каже шо в нього бюджет 600грн, і я так поняв що це на 4 колеса, то я вже як і всі решта, підтримую ВК-101
А WQ-101 це зимова резина чи так само як Росава БЦ-10 всесезонка?
Зимова, так само як і БЦ-10.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Valeriy

Сьогодні коли перезувався на шиномонтажу сказали что вітчизняна погана, краще брати імпортну...А БЦ-10 сказали на морозі стає як горіх

Жулик

то мы тебе про это и талдычим  :-D

Valeriy

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 15:29:42
то мы тебе про это и талдычим  :-D
Сказали брать или белорусскую или польскую

Жулик

А я говорю не белорусскую!
А польскую )

Valeriy

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 15:37:30
А я говорю не белорусскую!
А польскую )
Например какую польскую?

Жулик

Дебица, но ты говоришь шо у нее боковина плохая.
Хотя ми брали малому таврию одета была дебица лысая как колена ) и боковины целые  :-D

Valeriy

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 16:06:40
Дебица, но ты говоришь шо у нее боковина плохая.
Хотя ми брали малому таврию одета была дебица лысая как колена ) и боковины целые  :-D
Ну да..мне так говорил знакомый водитель который их брал раньше...Одни говорят что хорошая резина, другие говорят что плохая...сиди и думай в итоге...

Жулик

Отож оно всегда так  :happy:
Выбор всегда остается за покупателем, сколько людей столько мнений...

Valeriy

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2016, 16:18:33
Отож оно всегда так  :happy:
Выбор всегда остается за покупателем, сколько людей столько мнений...
Согласен

YUKON

Велер, тобі вже все, що змогли підказали! І не просто так тут піднявся ор про те що краще добавити трохи грошей і купити Матадора, за умовчанням кращій ніж Дебіца! Це реально оптимальний вибір! Крітік вірно вказав, що бріджи найгарніші на зиму...але й цінник один з самих найгарніших...як по мені Нокіан Нордман RS найкращий для Славути в категорії цінник/якість/щеплення з поверхнею! Але ж знову ж, кінцевий вибір, це питання кожного. Я зараз, зупинив вибір на Кumho KW-31, стабільна липучка, з протектором подібним до Нокіан Нордман РС. Це мій вибір. На цю кумху..є кіпа матюків, з одночасною хвальбою! Але говорячи тобі про Бєлку АртМоушн, я говорив не просто так, але й запитував у хлопців на шиномонтажі (як власників так і саміх шиномонтажників). Наїхній погляд це самий оптимальний вибір на сьогодні виходяи з наявності грошей у народа. Не погано ще відзиваються про Преміорі (теж бюджетна резина)...але вона слаба  по боковинах.

Жулик

Я все равно кажу шо большину не бери!  :-D

YUKON

Цитата: Жулик від 14 Грудня 2016, 10:07:18
Я все равно кажу шо большину не бери!  :-D
Де б знайти такого Касперського, шоб ото тобі на клавіші компа щось наклеїв... :-D