Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

Чи критично брати шину нову але 14р.в??

Valeriy

Цитата: Володимир від 14 Грудня 2016, 17:43:27
Цитата: Valeriy від 14 Грудня 2016, 16:58:37
Цитата: Володимир від 14 Грудня 2016, 16:51:50
Цитата: Жулик від 14 Грудня 2016, 15:25:10
Цитата: $lavka від 14 Грудня 2016, 15:22:18
Цитата: Valeriy від 14 Грудня 2016, 13:25:52
Только что ездил на переобутой резине (везде БЦ-10) что-то мне показалось не очень устойчиво при 80-90 км/час. Может быть это из-за того что впереди новая резина, а сзади нет.
Её ( Бц-10 и другие Бц ) подруливать при любых условиях нужно , сука едет куда сама хочет , постоянно в напряге не расслабишся .
большина таже херня а мне не верят, может накупят та будут подруливать если не доходит  :wallbash:
В мене БЦ-10 на задній осі, змереду вк-101, то підрулювати не потрібно, а коли ту саму БЦ-10 ставив з переду а на задній осі була літня белшина, то на асфальті машина плавала.
А в мене БЦ-10 зараз і спереду і на задній осі (спереду нова, а на задній осі - бувша у користуванні) і плаває що жах...їде туди куди сама хоче. Потрібно було купити пару вк-101 і поставити її на перед, а БЦ-10 - на задню вісь так як в тебе
Є така народна мудрість, що вчитися треба на чужих помилках, а не на своїх.
Прийдется продавать две резины почти новые бц-10, доложить немного и взять: росава wq-101, или матадор мр-54 ну или же жиславд

Валерий

Был у меня матадор. Не нравится мне. По скольскому и льду не едет. Даже по мокрой брущатке чуствуется
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Жулик

У тебя был именно мп54

EvgenS

Валерий,Contyre arctic ICE рисунок протектора того же Gislaved, на морозе не дубеет. второй сезон катаю меня устраивает, и цена до 500грн шт (была когда себе брал,сейчас не знаю).

Valeriy

Цитата: EvgenS від 15 Грудня 2016, 07:03:13
Валерий,Contyre arctic ICE рисунок протектора того же Gislaved, на морозе не дубеет. второй сезон катаю меня устраивает, и цена до 500грн шт (была когда себе брал,сейчас не знаю).
Ну у моего знакомого водителя из центра зайнятости так же спереди стоит...говорит нормальная

Sergik32

ну як говориться після кулаків, боєм не машуть, ти вже взяв БЦ-10 і їздиш, тепер усі 4 колеса однакові. привикнеш до машини, до колес, до дороги, будеш знати, що резина не супер, але вона їздить. наступного разу купиш кращу
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 08:39:00
ну як говориться після кулаків, боєм не машуть, ти вже взяв БЦ-10 і їздиш, тепер усі 4 колеса однакові. привикнеш до машини, до колес, до дороги, будеш знати, що резина не супер, але вона їздить. наступного разу купиш кращу
То я можу продати дві резини БЦ-10 що на передній осіб. Докласти і взяти дві резини ну наприклад WQ-101 і я думаю що буде нормально.

Sergik32

в порівнянні з БЦ-10 то буде дуже нормально, 101-ша нормальна гума, але для чого тоді вже втрачати в ціні, ти за що взяв за то не продасиш їх, навіть якщо на них ще і муха не сідала. Поїздь, попробуй, привикнеш
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 08:44:22
в порівнянні з БЦ-10 то буде дуже нормально, 101-ша нормальна гума, але для чого тоді вже втрачати в ціні, ти за що взяв за то не продасиш їх, навіть якщо на них ще і муха не сідала. Поїздь, попробуй, привикнеш
От трудно было сразу послушать?

Sergik32

всі ми однакові, що не візьми то осадок остається, а вдруг та чи інша булаб краща. я вже 3 роки їжжу на гудіерах 8, і три роки ще є осадок, чому не взяв тоді  Hankook W419 Winter I*Pike, гарна і мяка, а взяв гудіки.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2016, 08:44:22
Я знаю що не продам за ту ціну за яку купив...Та я й не так часто їжджу взагалі...так інколи, але все ж таки...Я бачив як вона себе веде на сухій трасі то я уявляю як вона буде себе вести на снігу та льоду... Невідомо ще й які ціни будуть на наступний рік на такі резини...Та й взагалі...хоч я і поїжджу та все одно в наступному році треба буде їх продавати так як треба взяти кращу гуму...

Жулик

Ты надеешься что после замены бц10 на 101 ты почувствуешь на снегу и льду большую разницу?  :-D

Valeriy

Цитата: Жулик від 15 Грудня 2016, 08:57:25
Ты надеешься что после замены бц10 на 101 ты почувствуешь на снегу и льду большую разницу?  :-D
Думаю что да. Или я не прав?По крайней мере я думаю что машина не будет ехать туда куда ей захочется ну и подруливать не нужно будет

Sergik32

кумедний ти чоловік, то якого милого ти зараз не взяв ту що тут тобі порадили хлопці які вже не один рік їздять на машинах і досвід огого який мають. ти взяв те на що вистачило грошей, тепер не жалкуй, люди їздять на таких і нічого страшного в тому немає. їздиш мало, але їздиш. зими у нас не скандинавські, того снігу з льодом як буде на трасі пару днів то то не критично. їздь помалу, акуратно, а на таких шинах ти научишся як себе вести на дорозі. головне не ссати, бо примерзне і буде слизько. сів за кермо і все, голова на 360град крутиться і руки на кермі. Повторюсь знов, як є можливість десь на гарній площадці поїздити, чисто для того щоб відчути машину і дорогу, то полюбому поїздь. Я і сам пару разів так робив, правда пізно ввечері і біля супермаркета, там площадка велика і машин не багато, головне що рідко стоять, от я між ними і давав угла