Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.

Sasha1

Цитата: Андрей від 17 Грудня 2016, 13:50:05
Порадьте магазини шин в Києві що б були в наявності на складі :(
авторынок на пероваили на окружной

Андрей

Впав вибір на Debica Frigo2 та Tigar Winter 1 та Kormoran Snowpro B2.Хто таке юзав?

ВКБ

Бери українську WQ-101 та не парься. Л'таю вже  три зими 4 шт - норм.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрей

Цитата: ВКБ від 17 Грудня 2016, 21:42:15
Бери українську WQ-101 та не парься. Л'таю вже  три зими 4 шт - норм.

Просто знайшов 16 року по ціні більш менш недалекій від росави от і думаю щось вибрати

Sergik32

бери і не думай, хароша гума. ВКБ, ти де пропадав?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Я думав це ви пропали та сайт припинив своє існування :nea:. мабуть знову робот повідомлень зарубали.

Пішов сьогодня в гараж ГТЦ перебрати на ремкомплект, то назбирав три поломки блін. Тріснуло і вирвало сталюку 3мм короіплення верхньої бокової подушки - як я так їздив?!?! То меніжінка каже, якось ти нєрвно їздить почав, а то морор гойдало. А воно не видно зверху, подушка ціла, а знизу як глянув......
Поліз відкручувати трубку праву тормозну гумову, блян, штуцер скрутив і там лишився. Жесть. Тормозний супорт тра новий тепер. Та там і так розвоздушка відламана то він мені вже набрид.

SWarlock

Цитата: Андрей від 17 Грудня 2016, 21:35:26
Впав вибір на Debica Frigo2 та Tigar Winter 1 та Kormoran Snowpro B2.Хто таке юзав?
У меня Debica Frigo2. По льду, как и все липучки, не особо. По снегу гребет прекрасно. Бампером свежий снег пришлось разгребать когда-то - на первой. Снега было до радиаторной решетки.  :mitsu:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Sergik32

Костя, а де ти там сталюку 3мм на славуті бачив, там відсили 1,5-2 мм, товстіше ніде немає. А кріплення бокової подушки взагалі бумажне, непітріб повна. Будеш переробляти то роби на 2108 подушку.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

www.4tyres.ua
или
kolesiko.ua

ВКБ

Цитата: Жулик від 19 Грудня 2016, 08:17:10
www.4tyres.ua
или
kolesiko.ua

Фотку вставити не можу сайт тупить. Там на кронштейні долонька така радіусні 3мм товщина і сам кронштейн. Там і вирвало. Фото скину як вкумекаю як. перероблювати не хочу.

Sergik32

я вже поняв де це, то в тих штейнах боляче місце.

ВКБ

А я поняв чого боляче, бо та тап розкачує його внаслідок бокових зазорів. Треба притиснути з боків молоточком чи тисочкми при монтажу, щоб подушка защімилась і плотно сіла. тоді не вирве. А так то розкачує отой пенісок на подушці і затиснутий штейн шайбою і вихитує ото овальне як стадіон отвір. Ну можна ЗАЗ подлюбить і показати як треба в гаражах дорабатувати мопед Славута - наварити підсилення пластину ще + 3мм. І послати прототайп на ЗАЗ ))))
Якого тут хфотки не вакидуються?!?! Показав би то больний штейн. От на ньому і потренуюсь.
А ВАЗ пріора штейни ліпити - ворогам підігрувати ....))))) Мокік Славуту таку ставорили - хай так і живе. Мокік з кришею, краще моцика немає. Ба наче вже і авто не назвеш і ціна як в мотика.

Valeriy

Меня знакомый спрашивает: За сколько можно через интернет продать резину БЦ-10 (пробег например меньше 100 км)? Какая реальная цена им?

Valeriy

Кто что подскажет? Может уже кто-то продавал такую резину?

ВКБ

Цитата: Valeriy від 19 Грудня 2016, 16:25:55
Кто что подскажет? Может уже кто-то продавал такую резину?
50-80