Термостат ланос 1.4

Автор Володимир, 26 Грудня 2016, 12:35:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

ну якщо зняти ВУТ то конєшно влізе, але це гемор потім її обратно поставити і тормоза прокачувати. я думаю зніму подушку бокову і мотор нахилиться і тоді та приблуда влізе, там всього пару градусів нахилу і все. Пле я люблю проблеми створювати на рівному місці, там роботи то херня, але ж хочеться щоб по мінімуму затрат все зробити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Березня 2017, 08:30:25
ну якщо зняти ВУТ то конєшно влізе, але це гемор потім її обратно поставити і тормоза прокачувати. я думаю зніму подушку бокову і мотор нахилиться і тоді та приблуда влізе, там всього пару градусів нахилу і все. Пле я люблю проблеми створювати на рівному місці, там роботи то херня, але ж хочеться щоб по мінімуму затрат все зробити
Геморою більше буде як подушку знімеш, а воно не влазить.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

чим більше читаю і бачу тим більше хочеться зняти бокову подушку, бо з тормозами ще потім  трахкатися немає бажання, но, наперед загадувати не буду, там уже як повезе, може і головку блока зніму
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Березня 2017, 21:38:23
чим більше читаю і бачу тим більше хочеться зняти бокову подушку, бо з тормозами ще потім  трахкатися немає бажання, но, наперед загадувати не буду, там уже як повезе, може і головку блока зніму
Та нічого з тормозами не буде, якщо мені дрелька що на фото влізла, то з руруповертом проблем не буде.

Валерий

Цитата: Володимир від 03 Березня 2017, 07:41:01
Цитата: Sergik32 від 02 Березня 2017, 21:38:23
Та нічого з тормозами не буде, якщо мені дрелька що на фото влізла, то з руруповертом проблем не буде.

він упертий. Не слухає порад. Хоче помудохатись :-D
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

зняти аодушку і зняти ВУТ це 2 великі різниці я думаю

Володимир

Цитата: Sergik32 від 03 Березня 2017, 07:55:41
зняти аодушку і зняти ВУТ це 2 великі різниці я думаю
Ну так, щоби зняти подушку треба зняти колесо, піддомкратити двигун, відкрутити болт подушки, а так як він там в тебе ніби сковзний то і стойку напевне треба буде зняти, опустити двигун і як повезе то буде доступ, бо двигун сильно не опустится, бо або подушка не дасть, або лонжерон, наскільки пам"ятаю він там навіть без подушки не сильно падає вниз. Або відкрутити дві гайки на ГТЦ і змістити в сторону, потім дві гайки на ВУТ, опустити його вниз чи навіть від"єднати тягу на педалі тормозу і витягнути його зовсім щоби отримати гарантований доступ.

Сволочь

Володимир стопудово прав, за одно можно проверить зазоры между штоками, для лучшей работы тормозов.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

Данке шон за поради, може так і зроблю. А подушку щоб зняти то болт вилазить до мотора, гайка ззовні, там все по феншую я зробив.

Sergik32

В субіту знов мав "радість" попрацювати під капотом. Ота приблуда до дрелі допомогла на 100500%, але ще і свердло обрізав бо не влазило. Зняв бокову подушку двигла(відпустив гайкуМ12 за стойкою і просто викрутив 3 болти з блока, що тримають кронштейн подушки. Подушку перед тим виставив на супер-пупер то тепер легко і без напряга можна зняти кронштейн з подушком разом.) Але мало того, не знаю як у кого там влазять дрелі, у мене не влазила, мусив ще зняти тягу з пендалі гальма і відкрутив 3 гайки від моторного щита і опустив аж до коробки самого ВУТ, коротше кажучи, й...б його мать нехай ту шпильку. Якось висвердлив і нарізав різьбу, трошки зміщення було, але проставка і лійка стали просто чудіво. Походу на заводі ставили шпильки на клей, бо другу також зірвав по самий блок, але і грів головку в районі шпильки і гарно грів, аж руки чуть не попік від того фена і все марно, зірвав і просвердлив і розсвердлив і нарізав різьбу і шпильки закрутив на герметик, одна то якась слабувато затягувалась, то щоб не зірвати різьбу то намазав герметиком і буде сидіти. Далі сєкас з патрубками, особливо з тими що йдуть на циркуляцію, той що був у комплекті  пластиковий до має кут нахилу сильний і так херово його підключати що я його поки заглушиа і так само заглушив з корпуса термостата, я просто в корпусі отвір зробив між датчиком і нижньою шпилькою, а треба було як у Володі, між верхньою і датчиком(на фото в нього є, з лижною палкою). а в мене навпаки і тепер хреново шланга від коробки надягати. Дав батькові щоб виточив штуцера і від вивів його в сторону ВУТ, але знов місця мало і ВУТ заважає одіти шланга. Фотки потім зкину. Зараз без термостата все поставив, поки промию движка, вже 2 рази заливав дистильовану і поганяв движка, сучара ржава вода йде шо капєц. 8-го буде вихідний то вже за дня ще помию проточною з крана а потім знов дистильованою і поставлю термоса, попробую підключити проток з термоса і тоді заллю вже охлаждайку. І на цьому, інноваціям скажу нахер з пляжу. із-за гребаного термоса пів мотора розібрав. Диво що на заводі не ставлять таке, бо не хотіли ...батися з шпильками

Григорий

На даний час при цьому обговоренні карбовим великий + , там шпильки завжди змащені маслом двигуна яке виганяє через кріплення бензонасосу.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Sergik32

Володимир

Цитата: Sergik32 від 06 Березня 2017, 08:29:41
мусив ще зняти тягу з пендалі гальма і відкрутив 3 гайки від моторного щита і опустив аж до коробки самого ВУТ, коротше кажучи
Бачу ти таки пішов довшим шляхом.

Sergik32

чого довшим, тож то 2 хв роботи

Володимир

Цитата: Sergik32 від 06 Березня 2017, 12:02:17
чого довшим, тож то 2 хв роботи
З патрубками я щось нічого не зрозумів, ті що товсті, то ставиш замість трійника і термостата два куски трубки, кажуть підходить від радянського пилососа.

А чому тав ВУТ мішає, то взагалі не зрозумів.