Доработка ручника распорными планками от ланос

Автор Profesor_007, 04 Липня 2013, 21:03:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

У мене стоять самопальні планки з регулюванням і нормально, трохи поїздив а потім підпиляв де затирало і все нормально, проблема в тормозних барабанах, в мене є два запасних б\у так на одному всередині проточка під підшипник трохи зміщена -- от і проблема в затиранні розпірних планок, я не знаю хто з вас катав на москалику -- от там вічна пролема з ручником, у мене там також стояли самопальні розпірні планки з регулюванням і менти були "по під хвіст"
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

ZaVa

Коментар Сєржику.

Треба просто зробить один раз нормально і не лазить до справно працюючого механізму.
Ти просто не підтягував ручника за цією "доработкою".
ПОки піддомкратиш, потім поки попадеш - світиш фонаріком, тицяїш викруткою -підвів чи ні -Х.З.
А потім така сама процедура з іншої сторони.
Так Бог з тим. А куди крутить ? Туди чи сюди ?
От блін - не почитав інструкцію, бо в селі чи в ямі гаражу немає інтернету. :hysterics: :hysterics: :hysterics:
Пічалька ((((
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Григорий

І нафіг її піддомкрачувати?? стаєш на нормальній рівній дорозі і регулюєш потім попробуй штовхнути авто, правда ковпак потрібно зняти от вся "любов".

Stick2

Цитата: ВКБ від 21 Серпня 2013, 10:36:10
Всё, хочу таке!
Мабуть ЗАЗзік патентанув чудопланку. :D

Тут ктось писав на рахунок, що на заводі зробить не можуть, так ось: зробити креслення не питання, але по законам збереження енергії на кожний \"пердок\" потрібен станок, оснастка, інструмент, зарплата, кваліфікація інженера (пряма залежність від оплати, мотивація). В СРСР % зарплати в машинобудуванні від загальної собівартості готової продукції складав 17-20%, у європі та США  - 70%. Тобто - людина -все! Хвала найманому працівнику! Все заради держави, сірих мишей, не заради царя гори! Люди ходять кормити сім.ї і облогородюватись, а не омєліонєрівать царя гори! Багатіють всі разом пропорційно. Ой, опять больная мозоль. :-/  В общем класіка жанра.
А я патентую тюнинг, "калакольчик" давно хотів подивитися що там з планкою, зробив як рекомендував топик стартер тепер "чудо"

ZaVa

Цитувати виділенетепер "чудо"
Чудо - это когда Таврия на сотку потрбляет 1 л.
А это один из вариантов убрать "звон".
Но звон не от конструктивной недоработки, а от "валенка" который менял колодки.

Григорий

1 сантиметр м"якого гумового шланга на пружину і всі проблеми вирішені.

Sergik32

Я коли міняв циліндрики і колодки після стокового гівна то виставив все як слід і зазор в підшипниках і колодки і планка і на пружинку одягнув шланговіча і зараз там все як книжка пише, нічого не дзвенить і не тріщить, все змазане і промазане. Просто люблю час від часу посозєрцать що там твориться без мене, куди я не ліз довгий час.
У мене був москалик 2140 і ззаді батько зробив розпорки регульовані, з ручником не було проблем, я за тим дивився і він працював, тільки чогось в ИЖовських він працював краще, але і в моєму він працював, я не люблю коли щось не працює.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ZaVa

Stick2

Цитата: ZaVa від 11 Вересня 2017, 20:55:14
Цитувати виділенетепер "чудо"
Чудо - это когда Таврия на сотку потрбляет 1 л.
А это один из вариантов убрать "звон".
Но звон не от конструктивной недоработки, а от "валенка" который менял колодки.
Трубочка на верхній пружині стояла.... :)

ZaVa

Встанови пружини ті, що мають бути - https://detali.zp.ua/catalog/95011-pruzhina_prizhimnaja_zadnih_kolodok_1102_skoba_avtozaz/

Можеш навіть по 2 шт на сторону і дзвеніти не буде.

Цитувати виділенеТрубочка на верхній пружині стояла.... :)
Повторюсь :
- справа у "валянку".

EvgenS

Нейлоновым хомутиком притянул планку к пружине и все пучком года полтора уже. :)

Profesor_007

Всех с новогодними праздниками!
Снега пока маловато и поиграть ручником в поворотах не особо пока получается, но надеюсь снега привалит и кайфону. Сегодня хочу рассказать о удовольствия исправного ручника, не своего а двух пользователей. Первый это владелец славутки «молдован» который поехал на даной доработке 4 года и заезжал раз подводить колодочки. Слова благодарности лились у него ручьём и что он перестал забывать снимать с ручника машину после доработки. Хотя раньше такое постоянно случалось на стоке плохо держало и он забывал снять. На доработке держит лучше.
И второй кандидат это мой брат родной. Тут вообще все интересно)) он купил таврушку мы откапиталили ему двигатель- неудачная покупка сам выбирал. После пришло время заняться задними тормозами и он решил стать самым умным-молодость)),и сам отремонтировать задние тормоза. Короче замена манжетов цилиндров ему не помогла, и цилиндри рабочие и колодки поменял со второго раза....через примерно год езды снова неисправный ручник. В этот раз решил ему помочь хотя во время его самостоятельного ремонта уже были готовы планки от ланоса. Месяца два назад вместе делали его машинку я передок а он полез к ручнику- вроде все норм и колодки и цилиндры и трос а ручник слабый(( он под присмотром переделал планки и заменил трос что б не лазить туда подольше. Сразу реакция на переделку была не очень у него, но когда 31.12.2019 го гулял с малой целый день когда жена готовилась. То ганял с другом и малой на луге по грязи на двух тавриках то малая была в восторге. Друг его отметил что ручник на машине брата намного интереснее и чуствительнее и просил уже брата моего сделать доработку. Хотя недавно сам этот друг делал ручник и все менял.
Суть этого рассказа в том что каждому самому выбирать :подлаживать резинки, надевать трубочки,стягивать хомутиком, наваривать чего то там.... Я лично доволен что в один момент меня посетила такая идея доработки.Всем удачи! Пользуйтесь хорошим!

Romka

А можно перезалить фотки, так как они уже не отображаются.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Цитата: Romka від 04 Січня 2020, 22:57:00А можно перезалить фотки, так как они уже не отображаются.
Я пробував поновити посилання, але при великих повідомленнях двигун форуму видає помилку 500...

Profesor_007

Пробовал залить фото заново не выходит у меня. Фотки с айфона и компа никак не смог. Может просто не знаю как....