Флудилка 2017

Автор Kritik, 02 Січня 2017, 15:22:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Валерий від 19 Грудня 2017, 23:13:50
Цитата: Жулик від 19 Грудня 2017, 21:41:18
Цитата: Валерий від 19 Грудня 2017, 21:31:00
Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2017, 10:47:12
очкуляри для авто коштують від 100баксів, це рейбони чи тіпатого, все решту можна і в епіцентрі купити, я в таких катаюсь, вроді нормально. їздив і у рейбонах за 100 баксів, коллєга давав, то в тих дааа, вечором реально класно.
в квантірі у мене +20, на котлу 40 і насіс включений постійно, але якось зябко трохи, хоч і вологість всього 35%. тепліше не роблю бо в субсидію не влізу. за місяць накручує 187кубиків
чого так багато крутить у мене під двісті но приблисно 120м2
Хатка сельнее утеплена и котел может быть другой) и радиаторы другие. Я уже на себе понял все имеет значиние ) эх...
Проще например дом сельнее утеплить чем добиватся дольшего горения котла... Котел у меня ТТ газа нет (
как обклеил 5 пенопластом сразу эффект зимой почуствовал.счас жалею что не 10.затраты со временем окупаются
В неті пишуть що для наших широт треба 13-15 см, а менше ніж 10 см взагалі не можна ліпити, стіни набирають сирість.
Цитата: Salek від 20 Грудня 2017, 06:01:51
Цитата: Володимир від 19 Грудня 2017, 21:57:05
В мене будинок не штукатурений і не утеплений, тому чим більша температура в хаті, тим більші втрати.
Дерево?
Spoiler
[close]
Цегла, за машиною видно за задньому фоні.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Salek від 20 Грудня 2017, 08:42:47
Цитата: Sergik32 від 20 Грудня 2017, 08:30:48
Утепляти Жулька тра ззовні
При постоянном проживании.
В случае с Жуликом идеально каркасник.
Быстро нагревается,но и быстро остывает.
100% пудово, так как я приежаю на 2 дня и уезжаю... Точку росы посмотрим, может она будет внутри шлакоблока там пустота)
Хочу еще снаружи утеплить... Но когда это будет (.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 20 Грудня 2017, 08:30:48
Утепляти Жулька тра ззовні, щоб крапку роси винести чим подалі зі стіни. я також квантіру утеплив ззовні, три стіни наружу і одна в підїзді, перший поверх і підвал підімною на 4 кімнатну квартиру, тепер шкодую що не соткою стіни утеплив, а ще потолок і підлогу тра і котла конденсаційного втулити, хоча з частим пропаданням світла мене поки мій напольний данко газовий влаштовує
Утепляв разом з сусідами весь будинок, чи як на фото?

Toris

Цитата: Salek від 20 Грудня 2017, 09:34:23
Цитата: Володимир від 20 Грудня 2017, 09:20:07Цегла,
Лучший вариант.

https://goo.gl/HBjUwK
Щоби все робити правильно, зовнішні стіни житлових будинків не можна утеплювати пінопластом. Мінеральна вата або спінене скло. Так, дорожче. Зате не виділяє отруйних газів під час пожежі.

Пінопласт ніби допускається лише для фундаменту.

Sergik32

стінв повинна дихати, а значить утепляти тіко мінватою стіновою 100мм з перекриттям тоюж ватою 100мм і тоді буде хвайно, пінопласт то є хреново і на стіни він потрібен малої щільності, алеж малої щільності він не тримається і відвалюється на грибках і ляпухах з клеєм. Я утеплював так як на фото, бо сусід надімною бухарь і нічого робити не збирається, а у мене немає за що його стіни утепляти, якби були гроші то вальнувби мінватою 150мм і в два поверхи. стіни у мене з червого цегла товщина  в 2 карпіча
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Цитата: Sergik32 від 20 Грудня 2017, 19:32:28стінв повинна дихати
Міф, придуманий, щоби не пояснювати довго різні нюанси. :-D

Sergik32

я згоден що це міф, але точка роси просто так не зявляється
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 20 Грудня 2017, 19:32:28
стінв повинна дихати, а значить утепляти тіко мінватою стіновою 100мм з перекриттям тоюж ватою 100мм і тоді буде хвайно, пінопласт то є хреново і на стіни він потрібен малої щільності, алеж малої щільності він не тримається і відвалюється на грибках і ляпухах з клеєм.
Так мала і велика щільність відрізняється величиною шариків. Малі шарики по ідеї більш пористі.

Біля мене двоє сусідів вже років 5 як утеплили пінопластом 5 см, то не чую щоби жалілись.

Цитата: Sergik32 від 20 Грудня 2017, 19:32:28
Я утеплював так як на фото, бо сусід надімною бухарь і нічого робити не збирається, а у мене немає за що його стіни утепляти, якби були гроші то вальнувби мінватою 150мм і в два поверхи. стіни у мене з червого цегла товщина  в 2 карпіча
То зверху і знизу може промерзати. На таврофорумі хтось писав що звичайний будинок утеплив від фундаменту і вище, то знизу промерзає.
Цитата: Sergik32 від 20 Грудня 2017, 19:47:34
я згоден що це міф, але точка роси просто так не зявляється
Якщо в тебе стіна і повітря в хаті має однакову температуру то роса не повинна випасти на стіні, там мусить бути якась різниця в температурі. Я недавно одного дня трохи кочегарив, то температура була більше 20-ти в спальні, зранку прокидаюсь а зовнішній кут біля стелі вологий, якщо в кімнаті не жарко то всюди сухо.

Андрій

фух
добрався до компа.
Стікі є всього росповісти.
Попросив вчора друг з'їздити в Кривий Ріг. Хоче купити собі ланоса.
А в кривому розі знайшов ланоса за 78 тисяч, там тіпа вся комплектація (гури, хуюри, електровікна, люк на даху, титани, тралі, валі)
я право ще здивувався що ціна низька шось
виїхали.
За 50км набрали, кажемо скоро будимо - каже чекаю
що здивувало, шо дніпропетровська траса майже відкапіталеня. я в шоці... Тупо вся нова дорога... Кілометрів 60 - 70 ми їхали просто по ідеальній дорозі. Я дійсно в шоці був... Я вперше в житті їду таку відстань просто по дорозі в якій не те що немає ям, латок немає.
Приїхали туди, домовилися зустрітися на автовокзалі.
Приїхали туди, набрали. Мужик каже під'їдте праворуч автовокзалу стоянка, я зара буду.
приїхали, знайшли чекаємо.
Ну я думаю далі ви зрозуміли.
Двадцять хвилин пройшло, дзвонимо - не бере слухавку
ще дзвонимо, абонент вже не абонент.
Прочекали пару годин - фіг.
ну шо ж ... поїхали в запоріжжя.
Але на цьому історія ніфіга не закінчується)
По хараткеру професії я запам'ятовую номери (в день по три чотири машини бувають в орієнтуваннях), то бачу на трасі (я за кермом і їхав же), їде цей ланос))))))))))))
В якийсь момент він став на обочину (попісюнькать, не знаю), я стаю за ним, миттєво здаю назад, блокую.
Вихожу
Там два мужика, звісно перелякалися, давай бігом задню передачу.
Чисто моє бажання було просто сказати людині що він під..р і все. І уїхати...
Показали жестами що ти стой спитати хочемо
Відкриває він вікно, товарищ питає "а ти хозяїн"
мужик (переляканий) каже я тікі шо її купив..
ясно....
пояснили ситуацію. Мужик виявилося земляк - теж с запоріжжя!
Росповіли йому ситуацію яка у нас сталася.
Мужик росповів, як його прокидали, 500 км в пусту порожнину...
Приїхав він купляти, написано було 2008, а вже коли купив (не знімали з обліку а довідку рахунок зробили), в техпаспорт глянув машина 2005 року
коротити проводка почала по дорозі
в полу дірки
люк просто на піні сидить дутий
в полу дирки, видно дроти ідуть
зазорі бішені. Машина явний перегортиш (раз люк), і явно в хорошому ДТП була.
І що смішно, той хазяїн каже, тіпа ща я вам ще два колеса віддам, уїхав за ними і не повернувся))))
Взагалом, і добре що не купили, ну ...
Зайві 500 км намотали
А моя старушка не може не зламатися, я думаю ви знаєте.
Їхали назад, пропав ХХ. ледве ледве завів, педаллю газа, іто явне перелиття
Потім на пів шляху відкрив капота, а РХХ просто в повітрі висить, голка не тримається, там присосана була.
Поставив (болтиків немА) якось на місце.
Приїхав в запоріжжя, і на кожному світлофорі (а вечір ще, пробки страшні), глохну не можу завестися, переливає
вийняв нафіг його, і на ХХ почалися стрибки обертів від 1500 до 3000
ну затье не глохне
попав в чергову пробку, і я в шоці був, машина закипіла... Став, витікло все. Побіг купив води, залив
купив новий шаговий мотор, поставив.
Сьогодні вирішив розібратися с термостатом.
Нагадаю, у мене працювало два контури, старий термостат старий хз коли міняв
поставив метал інкар, не працює
поміняв, взяв інший метал інкар - продуваєш не продувається, а як ставиг, два контура
я коли їхав в кривий ріг, ставиш картонку, через 20 хв починає перегріватися двигун, знімаєш картонку, через 5 хв температура сорок, пічка не отоплює. і так їхав ставив / знімав картонку
вже і розміром підгадувати намагався
сьогодні вирішив, що пішли ці метал інкари на ...
І купив аляску, на 40 грн дешевше.
поставив.
як стала пробка. На приборці перегрів, а верхній патрубок холодний
через пару хвилин прогнав пробку - працює як годинничок!
їду набережноб, температура стрілка як положено, пічка - в машині жаркл
постояв час якийсь, повернувся, їхати
температура на очах піднялася, двигун швиденько прогрівся)
ніколи б не думав що так радуватися буду
ось вам метал інкар.
не все то золото що блещить..................

[img]http://s

Toris

Цитата: Андрій від 20 Грудня 2017, 21:03:53
фух
добрався до компа.
Стікі є всього росповісти.
Богу дякувати, всі живі та здорові. Витрати в дорозі - то лише витрати. Відпочивайте. Все буде добре.

Андрій

Дякую, друже)
згоден)
нехай щастить :)
кожному своє)))

Vitaliy.

В Украине сегодня день полицая? А при союзе когда был день милиции? Разница между ними 40 дней. 40 дней!!! А почему не 9?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Андрій

таке відчуття що хтось риганув шось ...
Сьогодні день мІ ЛІ ЦІЇ
якісь, 40, 9 днів....
Віталька, у тебе що пігулки закінчилися?

Андрій

у мене не відкриває лінка
"Тема или раздел, которую вы ищете, отсутствует или недоступна для входа."
Але ти краще не звертай уваги.
Кстаті, нещодавно транслювали Кавказьку пленицю
там казали - грешно смеяться над больными людьми

я б і не думав щось думати, якісь дні рахувати з чимось...
навіть не зрозумів що він видав)
хвороба акупованих територій процвітає) все щось українське рахують))))
не звертай уваги)

Андрій

Ой, вбережи господь)))
я туди не заходжу
Я притримуюся такої думки: не варто сперечатися с дураками. Бо ти опустишся до його рівня, а там він тебе досвідом виграє!
(ну ви розумієте, кого я похвалив дурнями)
_
Я готовий сперечатися про політику з розумними людьми.
Але всі розумні люди тут на форумі і так спілкуються в нормальних гілках. І з ними завжди є про що поговорити навіть тут, во флудилці. А коли во флудилці описав два дні важкі, а тобі пишуть про якісь 9*40 днів, якусь риганю, шось десь хвороба порахувала, то про що там в політиці спілкуватися можна)))
ми, нормальні мужчини і тут можемо) наша політика нам і так ясна, і так вистачає проблем в житті.