Выхлопная система

Автор Дима, 18 Листопада 2010, 18:22:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Жулик

Прямоток это акуенно особенно когда на дальняк едишь, шпаришь такой и все 8-10часов в салоне без звукоизоляции слышно гыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы.
Наверно потом всю ночь еще слышно этот звук  :facepalm: :rofl:.
Ну есть всякие, даже таксисты с дня у день заепуют свои слуховые органы и им нра.
У меня на роботе за такой шум доплату дают за вредность  :rofl:

Dimon4ik90

Цитата: Жулик від 16 Березня 2018, 07:06:12
Прямоток это акуенно особенно когда на дальняк едишь, шпаришь такой и все 8-10часов с солене без звукоизоляции слышно гыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы.
Ну есть всякие, даже таксисты с дня у день заепуют свои слуховые органы и им нра.
ну наверное тогда куплю родной глушитель и не буду мучать свои уши !  :)

Dimon4ik90

Цитата: Vitaliy. від 16 Березня 2018, 06:47:00
У меня нечто похожее, самодельное самоваренное. Звучит интересно по своему, негромко. Похоже по тону на восьмёрочный выхлоп. Только бочка это покороче и по пухлее.
А вообще, есть похожая поговорка про собаку. Но я ничего не покупал, если чё.
про собаку и я знаю  :-D. Короче наверное не буду его брать ,а то ещё жалеть буду

Жулик

Цитата: Dimon4ik90 від 16 Березня 2018, 07:26:23
Цитата: Жулик від 16 Березня 2018, 07:06:12
Прямоток это акуенно особенно когда на дальняк едишь, шпаришь такой и все 8-10часов с солене без звукоизоляции слышно гыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы.
ну наверное тогда куплю родной глушитель и не буду мучать свои уши !  :)
И уши родных и блиских, и прохожих )))

Володимир

Цитата: Romka від 15 Березня 2018, 18:32:22
Цитата: Володимир від 05 Вересня 2017, 09:53:13
Самий товстий метал то на польських полмо, юзав їхній резонатор, то важкий дуже, єдиний мінус банка резонатора ширша і перед установкою треба трохи попрацювати кувалдою, бо зачіпає пильник куліси за банку і проблематично включається друга передача, але основний мінус, це те що він прямоточний, тому бубнить страшно. Хоча були кулібіни що вварювали в нього шайбу і насолоджувались тишиною.
Сумніваюсь на рахунок тиші з вваренною гайкою, - ніколи не чув тихого вихлопа на таврославутах, самий тихий - з каталізатором.
Коли замінив польський полмо на Босал звук майже не змінився, то сумніваюсь по поводу пряточності  чи гарної гайки в Босалі.
Відколи гайка вварена збоку на трубі перед банкою впливала на звук вихлопу?

В мене вдома лежить майже новий резонатор Полмо, проїздив я на ньому десь пів року, на обертах 3000-3500 ногами відчував як вібрує підлога.

В пошуках тишини я замість сопілки поставив глушак від ланоса, стало тихіше, але той резонанс відчувався всерівно. І тільки коли замінив резонатор Полмо на резонатор Босал, в машині стало тихо.

В штатній системі без додаткових глушників, з резонатором Босал дійсно шумно, але на відміну від Полмо, на високих обертах масажу ніг від дна машини я не відчуваю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

от це ближче до суті.
Дивно, я проїздив на полмовському резонаторі 5 років, вібрацій на 3000 - 3500 не було  :ok:. Замінив на босал. Різниця спостерігаеться тільки зовні на обертонах :rofl:, якщо слух музикальний  :-D.
А іномарко води кажуть, що якщо не видно, що в двір заїжжає, то немовби щось 3х - 5ти літрове авто  :rofl:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Жулик

Пыво 3-5литрове  :rofl:.
1,2-1,3л мамз никогла не будет звучать как 3-5л двигла, это все пердеж в воду, не сильный или сильный если тужится  :rofl:

Sergik32

бубніння 6 чи 8 циліндрового - це приємно слухати, но не дзділку 1,2 чи 1,3
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Vitaliy.

Цитата: Sergik32 від 16 Березня 2018, 14:57:12
бубніння 6 чи 8 циліндрового - це приємно слухати,
Особенно на ЧМУхе.
Но 10Д100 круче всех  :clap: :clap: :clap: И тем более, если они в паре тянут.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Жулик

Да и двиг Д4 на вклик класно дырчит, у кого шо...  :rofl:

Romka

Цитата: Жулик від 16 Березня 2018, 14:19:21
Пыво 3-5литрове  :rofl:.
1,2-1,3л мамз никогла не будет звучать как 3-5л двигла, это все пердеж в воду, не сильный или сильный если тужится  :rofl:

ну прям как дети, оценка производилась по уровню шума, а не благородству звука :rofl:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Ерунда. Двигатель  шипит в выхлопную. Это как чёпик в одно место.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алекс

По мелочи  :thank_you:
Стоит ли сверлить отверстия типа 'дырко' в новом глушаке-резонаторе ?
Тыщ 30-40 какой-то с тремя буквами глушак зашипев-забубонев ..заодно изгнив снизу  :gvozd: сцуко/блеать ..
Но хучь предсказуемо  :applause:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

dj_doom

Цитата: Алекс від 24 Квітня 2018, 18:54:53
Стоит ли сверлить отверстия типа 'дырко' в новом глушаке-резонаторе ?

насчет резонатора нигде не встречал, но, по совету с форумов сделал с двух краев дырочки 2 мм в глушителе и одну в сопилке в нижней точке - уже третий год глушак самый дешевый стоит - внутри все норм, вроде ничего не отваливается от коррозии - когда менял резонатор заглянул унутрю..