Вопросы к администрации.

Автор LonelyWolf, 19 Лютого 2014, 00:44:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Володимир від 04 Жовтня 2018, 14:23:35Ну я ходив в аптеку, кажу дайте касторки, а вона дала баночку на якій написано рецинова олія, і вона не токсична на відміну від самого насіння рецини.
Правильно. Ви живете на переважно україномовній території, тому Вас правильно зрозуміли. А тепер уявимо собі, що повідомлення Сволочі прочитав не дуже освічений читач з російськомовної частини України, який не знає, що "рицинова олія" - це "касторовое масло". І піде до аптеки і попаде на поганенького російськомовного фармацевта в поганому настрої. І запам'ятає читач лише "рицин", а фармацевт-трієшник одразу проснеться і почне уточнювати, що ж такого хоче покупець. І х.з., хто там позаду в черзі буде стояти, підлий слідак чи ватна спецура. І пов'яжуть там нашого читача, і пришиють щось, і прийдуть на форум. Коротше, мені простіше внести уточнюючу правку, ніж потім шукати притулку на інших форумах.

У мене все. :)

Сволочь

Только правку нужно делать красным шрифтом, и со своей подписью.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Сволочь від 04 Жовтня 2018, 14:54:29Только правку нужно делать красным шрифтом, и со своей подписью.
Зробив. Так може бути?

А тепер скажіть, Віктор Батькович, то Ви спеціально так написали, чи воно якось саме так вдалось ("рициновым маслом")?

Володимир

Цитата: Toris від 04 Жовтня 2018, 14:39:47
Цитата: Володимир від 04 Жовтня 2018, 14:23:35Ну я ходив в аптеку, кажу дайте касторки, а вона дала баночку на якій написано рецинова олія, і вона не токсична на відміну від самого насіння рецини.
Правильно. Ви живете на переважно україномовній території, тому Вас правильно зрозуміли. А тепер уявимо собі, що повідомлення Сволочі прочитав не дуже освічений читач з російськомовної частини України, який не знає, що "рицинова олія" - це "касторовое масло". І піде до аптеки і попаде на поганенького російськомовного фармацевта в поганому настрої. І запам'ятає читач лише "рицин", а фармацевт-трієшник одразу проснеться і почне уточнювати, що ж такого хоче покупець. І х.з., хто там позаду в черзі буде стояти, підлий слідак чи ватна спецура. І пов'яжуть там нашого читача, і пришиють щось, і прийдуть на форум. Коротше, мені простіше внести уточнюючу правку, ніж потім шукати притулку на інших форумах.

У мене все. :)
Фармацефт в аптеці це той самий продавець що стоїть в магазині за прилавком, а обов"язок кожного продавця знати який є товар в наявності.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 04 Жовтня 2018, 15:03:09Фармацефт в аптеці це той самий продавець що стоїть в магазині за прилавком, а обов"язок кожного продавця знати який є товар в наявності.
Згоден. Фармацевт розбереться самостійно чи за допомогою колег. Я про ахтунгів у погонах.

Сволочь

На автомате, потому как русскоговорящим привычнее слово- масло.
Торисэ, ВЫ считаете людей в погонах дебилами?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Сволочь від 04 Жовтня 2018, 15:13:35Торисэ, ВЫ считаете людей в погонах дебилами?
Люди бувають всілякі. Є нормальні, а є й скотиняки. І серед погонів теж різні трапляються.

Володимир

Чому не масштабуються картинки, деякі повідомлення користувачів розтягуються в ширину на три екрани, неможливо читати.

Жулик

Цитата: Володимир від 05 Грудня 2018, 09:48:02
Чому не масштабуються картинки, деякі повідомлення користувачів розтягуються в ширину на три екрани, неможливо читати.
И сново я поддерживаю твой вопрос)

Володимир

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2018, 09:53:13
Цитата: Володимир від 05 Грудня 2018, 09:48:02
И сново я поддерживаю твой вопрос)

Я так прикинув що на форумі помінялась тема, але в настройках налаштування на її заміну я так і не знайшов.

Toris

Присоединяюсь к жалобам пользователей: я также испытываю неудобства от жёстко заданных размеров большого рабочего поля, скроллинг по горизонтали на маленьком экране ноутбука утомляет.

Сергей

И я, и я. Даже 17,5" экрана ноута не спасают.  :(

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Toris

У мене зараз ніби все нормально.

Адміністратор просить посилання на конкретні сторінки, де глючить скроллінг. Скидайте сюди посилання глючних сторінок, добре?

Сергей

Та вроде тоже, пока, все нормально. :ok:

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Володимир

Цитата: Toris від 11 Грудня 2018, 15:10:55
У мене зараз ніби все нормально.

Адміністратор просить посилання на конкретні сторінки, де глючить скроллінг. Скидайте сюди посилання глючних сторінок, добре?
Можна починати з цієї https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=11153.650 сторінки, а тут https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=3352.msg520741#msg520741 то взагалі дупа, сторінка на 4 екрани по ширині.