Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.3%)
BP
2 (1.3%)
Castrol
12 (7.5%)
Elf
8 (5%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8.1%)
Mobil
10 (6.3%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.3%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (10%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.3%)
XADO
22 (13.8%)
ZIC
19 (11.9%)
Lukoil
11 (6.9%)
Інше
32 (20%)

Всього голосів: 160

Sergik32

ага,  і сємачЬкі у бабульок на базарі привязані до курсу доляра, бо пальне на їх посадку-збір і переробку було закуплене в доларах
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Цитата: Sergik32 від 10 Грудня 2018, 12:56:28ага,  і сємачЬкі у бабульок на базарі привязані до курсу доляра, бо пальне на їх посадку-збір і переробку було закуплене в доларах
А ще є ті бабульки? Зараз насіння вже яке хочеш продається. :lol: І воно (насіння) таки прив'язане до входу якимось чином.

І взагалі, наша країна переважно імпортозалежна, що автоматично означає прив'язку всього до валютних курсів. Лише самодостатня економіка може бути відв'язана від валютних курсів.

Сергей

Граждане-письмесьмены, если Вы хотите продать бочку масла, то конечно надо же драть три шкуры, шоб опять заработать и не прогореть совсем. А если Вы хотите продать цистерну, так шо же будете опять искать на свой товар купца-стоять до упора? А может лучше, в разумных пределах, демпингнуть и пустить денюшку в оборот? Товар-деньги-товар... Если деньги не работают у Вас, то какой Вы на@ер танкист? Ой, простите бизнесмен.  :-D

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Toris

Якщо бізнес збитковий - то для чого такий "бізнес"? Продати так, щоби на виручені гроші закупити менше, ніж спочатку? :facepalm:

Цитата: Сергей від 10 Грудня 2018, 16:02:38Граждане-письмесьмены, если Вы хотите продать бочку масла, то конечно надо же драть три шкуры, шоб опять заработать и не прогореть совсем. А если Вы хотите продать цистерну, так шо же будете опять искать на свой товар купца-стоять до упора?
Не три шкури, а вартість закупки + "середньоринкова" маржа.

Цитата: Сергей від 10 Грудня 2018, 16:02:38А может лучше, в разумных пределах, демпингнуть и пустить денюшку в оборот? Товар-деньги-товар... Если деньги не работают у Вас, то какой Вы на@ер танкист? Ой, простите бизнесмен.
Демпінг можна робити у межах розумних втрат, які у майбутньому принесуть монополію. Таке можуть собі дозволити лише великі корпорації, а маленький бізнесмен може демпінгувати лише раз, чисто для входу на ринок. Постійний демпінг = торгівля у збиток.

Sergik32

хочете придбати хвайне масло, їдьте в євробу або в штати, там може не бадяжать, ну якщо там наші не на розливі, бо тут продають все з однієї бочки токо наклейки різні
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

Цитата: Sergik32 від 10 Грудня 2018, 16:40:46
хочете придбати хвайне масло, їдьте в євробу або в штати, там може не бадяжать, ну якщо там наші не на розливі, бо тут продають все з однієї бочки токо наклейки різні
От я і кажу: нема ні кому віри.  :-D

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Жулик

Не верь и покупай опять в подвале у барыг паленку и дальше.

Vadim_K

о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Toris

Vadim_K

Ймовірно це те, про що я говорив вище. Раніше куплене і по старій ціні продають. А може ціна не актуальна. Не думаю що дане масло буде хтось підробляти, вигідніше підробити імениті бренди.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Toris

Цитата: Vadim_K від 12 Грудня 2018, 16:11:52Не думаю що дане масло буде хтось підробляти, вигідніше підробити імениті бренди.
Якраз і вигідно підробляти менші бренди: менша підозрілість клієнтів і завжди можна послатись на "вітчизняного виробника", який, мовляв, працює по-совковому.

Це як гроші підробляти: сотки-п'ятисотки перевіряють всі, десятки-двадцятки не перевіряють. А якщо хтось щось і виявить, то заб'є болт з позицій маловартості. Так і тут.
І стару дату на каністру поставлять для страховки.

Як про мене, то "з бочки" від Бузяна на порядок більше гарантій, бо Бузяна завжди можна знайти і натовкти пику, а "лівого виробника" хрен знайдеш і з продавця правди не дочекаєшся.

Жулик

Цитувати виділенеБузяна завжди можна знайти і натовкти пику.
:rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 13 Грудня 2018, 06:54:43
Цитувати виділенеБузяна завжди можна знайти і натовкти пику.
:rofl:
Ну от так, зроби людині гарне діло, "натовчуть пику"...хріна вам, а не масла! :-D

Toris

Цитата: YUKON від 13 Грудня 2018, 07:19:08Ну от так, зроби людині гарне діло, "натовчуть пику"...хріна вам, а не масла! :-D
Та то ж я для прикладу наявної персональної відповідальності у порівнянні з колективною безвідповідальністю третіх осіб. :beee: А якщо коротко, то Бузян відповідає за якість, а інтернет-магазин - не відповідає та й нічого не доведеш, бо сума втрат не варта витрат доведення.

Ніхто Бузяна не ображатиме, бо у нього всьо чотко.

Buzyan

Каким то образом меня упомянули. Разрешите внести ясность.
Фирма где я работаю одна из первых началала завозить импортное масло в Украину. Уже 19 лет оф диллер Аддинол. Работаю водителем доставки седьмой год. Ни от кого не слышал нареканий на качество масла Аддинол. Аддинол это не только моторное масло. Также и гидравлика которая работает в карьерном оборудовании стоимость которого выражается в миллионах валют. Конкурирует с БиПи и Катерпилером.  Другие масла в таком оборудовании и не прописаны производителем. Аддинол победитель тендеров для биогазовых  установок которые работают на свалочном газе. Предоставили четыре образца два из которых прошли и заняли первое и второе место.  Также и ведутся разработки по моторным маслам. Мы первые в Украине начали продавать 0w20 с фордовскими допусками.
Пиариться не стану не буду ссылками тыкать. 
0503881138 0633061992