Трапеция рулевых тяг на шарнирах

Автор Роман1977, 03 Січня 2019, 11:58:52

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Роман1977

Здравствуйте. Народ кто ставил сей девайс отзовитесь , стоит ли платить такую сумму или нет?

https://zapchastizaz.com.ua/zapchasti-tavriya-slavuta/5976-trapeciya-rulevykh-tyag-na-sharnirakh-tyuning-1102-3414030-93   :help:

Спасибо.

Володимир

Цитата: Роман1977 від 03 Січня 2019, 11:58:52
Здравствуйте. Народ кто ставил сей девайс отзовитесь , стоит ли платить такую сумму или нет?

https://zapchastizaz.com.ua/zapchasti-tavriya-slavuta/5976-trapeciya-rulevykh-tyag-na-sharnirakh-tyuning-1102-3414030-93   :help:

Спасибо.
Тут десь є тема про рулюве де ці тяги обговорювали.

На мою думку брати не варто, тому що там получається різна довжина рулювих тяг, тобто між лівою і правою різниця 5-10 см.

Якщо глянути на цю фотку, то напевне і більше. Я навіть на цей рахунок писав коментар на сайті, але його витерли, напевне з метою щоби я не портив ім бізнес.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vol4ok7

Кстати тоже думал ,покупать или нет ?Пока не решил...

Володимир

Цитата: vol4ok7 від 03 Січня 2019, 18:43:15
Задумка там хороша, але виконання аби продавалось. Тяги повинні мати певну довжину щоби при різній нагрузці зберігалось сходження, а тут одну тягу зробили на 5 см довшу, іншу коротшу, а стійкість авто на трасі не так залежить від розвалу як від сходження.

vol4ok7

Цитата: Володимир від 04 Січня 2019, 10:07:49
Цитата: vol4ok7 від 03 Січня 2019, 18:43:15
Задумка там хороша, але виконання аби продавалось. Тяги повинні мати певну довжину щоби при різній нагрузці зберігалось сходження, а тут одну тягу зробили на 5 см довшу, іншу коротшу, а стійкість авто на трасі не так залежить від розвалу як від сходження.
Я не совсем пойму ,даже если тяги разной длины(они у нас и так разной) ,схождение ведь все равно одно...Или я не прав...!

Володимир

Цитата: vol4ok7 від 04 Січня 2019, 14:18:12Я не совсем пойму ,даже если тяги разной длины(они у нас и так разной)
А звідки ти взяв що вони різної довжини? Куски кожної тяги дійсно різної довжини, ліва навіть зігнута, але відстань між пальцем наконечника і центром сайлентблока однакова
Цитата: vol4ok7 від 04 Січня 2019, 14:18:12схождение ведь все равно одно...Или я не прав...!
Ну дивись. Інженери розміри підвіски не від фонаря брали. В мурзілці пишуть що розвал треба виставляти на повній нагрузці, а розходження не залежно від нагрузки авто. Значить при стандартній довжині тяги незалежно від нагрузки сходження не міняється.

Дивись малюнок, білим коліром умовно намальована траекторія руху тяги стандартної довжини, а вже жовтим і червоним траекторії руху тяг різної довжини. Тоді получається що в залежності від нагрузки на авто положення руля щоби авто їхало прямо буде зміщатись або вліво, або вправо, тобто доведеться постійно підрулювати.

Тому що написано у відгуках я не вірю, швидше за все або бояться признатись про марно потрачені гроші, або до заміни їздили при неправильному розвалі/сходженні і стало трохи краще. А коментарі типу що став крутитися руль легше ніби поставив гідропідсилювач, в мене викликає сміх, так як жодної точки де було тертя не усунуто, ефект швидше за все від процедури настройки розвалу/сходження.

Роман1977

Здравствуйте. Я так понял что из читателей форума и владельцев Таврий и Славут никто не устанавливал эту трапецию. Жаль, хотелось бы послушать не теории а практические отзывы.

Володимир

Цитата: Роман1977 від 09 Січня 2019, 20:47:51
Здравствуйте. Я так понял что из читателей форума и владельцев Таврий и Славут никто не устанавливал эту трапецию. Жаль, хотелось бы послушать не теории а практические отзывы.
На форумах зазвичай сидять люди технічно підковані, бо звичайні юзери в основному одноденки, або авто їх не цікавить.

Якщо глянувши на це фото я бачу що права тяга на 15 см коротша за заводську я напевне задумаюсь чи мені такий тюнінг треба чи ні.

Toris

Цитата: Роман1977 від 09 Січня 2019, 20:47:51Здравствуйте. Я так понял что из читателей форума и владельцев Таврий и Славут никто не устанавливал эту трапецию. Жаль, хотелось бы послушать не теории а практические отзывы.
Романе, я б не вмішувався у конструкцію курсового механізму, його не дурні проектували. Краще купіть тефлонові вкладиші, щоби повільніше зношувались. Або правильні сайлент-блоки.

arhangel

На драйве есть люди которые ставили такую трапецию, отзывы вроди как положительные.

Роман1977

Цитата: Toris від 10 Січня 2019, 11:17:40
Цитата: Роман1977 від 09 Січня 2019, 20:47:51Здравствуйте. Я так понял что из читателей форума и владельцев Таврий и Славут никто не устанавливал эту трапецию. Жаль, хотелось бы послушать не теории а практические отзывы.
Романе, я б не вмішувався у конструкцію курсового механізму, його не дурні проектували. Краще купіть тефлонові вкладиші, щоби повільніше зношувались. Або правильні сайлент-блоки.

Здравствуйте. А можно по подробней о правильных сайлент-блоках и тефлоновых вкладышах.( производители , модели, виды.)
Спасибо.

ZaVa

\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Роман1977

Цитата: ZaVa від 11 Січня 2019, 23:12:12
Кури форум, все есть.
Краткость сестра  таланта.  :applause: А вообще идеальный ответ на каждый заданный вопрос в любой теме форума.

Володимир

Цитата: Роман1977 від 12 Січня 2019, 11:29:28
Кури форум, все есть.
Краткость сестра  таланта.  :applause: А вообще идеальный ответ на каждый заданный вопрос в любой теме форума.
На таврофорумі можуть навіть забанити новачків.

Роман1977

Цитата: Володимир від 12 Січня 2019, 19:12:14
Цитата: Роман1977 від 12 Січня 2019, 11:29:28
Кури форум, все есть.
На таврофорумі можуть навіть забанити новачків.
Я дико извиняюсь, но если на форуме где ищут ответ на техническую проблему ( или не понятный ответ к этой проблеме ) будут банить новичков ( или тех кто не нашёл ответа ) ТО нахрена такой форум . Извиняюсь за грубость, но я ищу ответы людей которые понимают в ремонте авто, или тех кто знает где эти ответы искать. ( ответы типа ищи на форуме можете засунуть себе куда подальше).
Сори за грубость но я хотел бы узнать ответы на свои вопросы а не под колки. ( на хамить и сам могу).