Выбираем видеорегистратор для авто

Автор Nemetsss, 17 Березня 2012, 11:14:04

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Цитата: YUKON від 29 Січня 2019, 13:37:14Ви пишите, що "Модулі - від лукавого. Все має бути в одному корпусі та без проміжних інтерфейсів."
Для техніки модульність - бімба. В разі виходу з ладу якогось модуля основний пристрій не втрачає своїх основних властивовстей...з можливістю заміни модуля і все ,апарат далі працює з опцією.
На сьогодні більшість світових брендів пропагують модульність...Соні, Самсунг...да той же Сяомі.
Модульність архітектурна - то таки прогрес, усі давно на цьому сидять, для виробництва це гут. А от модульність навісна (зовнішня), коли модулі навішуються на зовнішні інтерфейси (USB, наприклад) - то вже ацтой. Розхитався роз'єм, припав пилом, зашуміло живлення - і всьо. Добре, якщо виробник передбачив таку ситуацію і техніка коректно її відпрацює. А якщо зависне геть усе? Судячи з тенденцій ширпотребпрому, зараз геть усі пристрої "сирі", прошивку не встигають нормально "вилизати", - як уже виводять новий мотлох на ринок, такий же "сирий".

YUKON

Цитата: Toris від 29 Січня 2019, 14:49:31
Цитата: YUKON від 29 Січня 2019, 13:37:14Ви пишите, що "Модулі - від лукавого. Все має бути в одному корпусі та без проміжних інтерфейсів."
Для техніки модульність - бімба. В разі виходу з ладу якогось модуля основний пристрій не втрачає своїх основних властивовстей...з можливістю заміни модуля і все ,апарат далі працює з опцією.
На сьогодні більшість світових брендів пропагують модульність...Соні, Самсунг...да той же Сяомі.
Модульність архітектурна - то таки прогрес, усі давно на цьому сидять, для виробництва це гут. А от модульність навісна (зовнішня), коли модулі навішуються на зовнішні інтерфейси (USB, наприклад) - то вже ацтой. Розхитався роз'єм, припав пилом, зашуміло живлення - і всьо. Добре, якщо виробник передбачив таку ситуацію і техніка коректно її відпрацює. А якщо зависне геть усе? Судячи з тенденцій ширпотребпрому, зараз геть усі пристрої "сирі", прошивку не встигають нормально "вилизати", - як уже виводять новий мотлох на ринок, такий же "сирий".
Паане Торісе ну передивіться виставки сучасних аудио відео пристроїв...саме на зовнішніх модулях все завязано...Тв+ТвБокс+підсилювач+АС наприклад!

Toris

Цитата: YUKON від 29 Січня 2019, 14:59:56Паане Торісе ну передивіться виставки сучасних аудио відео пристроїв...саме на зовнішніх модулях все завязано...Тв+ТвБокс+підсилювач+АС наприклад!
Юконе, я розумію про що Ви. :) Теоретично я такий самий інженер, як Володимир з Козової, наприклад. І моя суспільно корисна кар'єра починалась з 3УСЦТ та 4УСЦТ. :-D Журнали "Радио", "Техника - Молодёжи", осцилографи, генератори і т.д.

Але то таке. Приклади, наведені Вами (ТВ/аудіо):
1) по своїй природі є пристроями конвертації/передачі потоку некритичних даних з негарантованою доставкою: збій в конвертації/передачі не є критичним для споживача;
2) ланцюг ТвБокс+підсилювач+АС з'єднується провідниками, по яких йдуть струми/напруги: то просто провідники між електричними/електромеханічними схемами.
3) з'єднання побутової техніки не обов'язково мають фіксуватись від випадання, не обов'язково захищені від конденсату та пилу, не обов'язково мають витримувати удар тупим предметом і зберегти працездатність.

Вдалий приклад правильної модульності по відношенню до доказового матеріалу - армійська техніка. :rolleyes: Міцні захищені роз'єми на різьбі з багатьма пінами для надлишкового резервування. Подвійне живлення з такими ж надійними захищеними роз'ємами. І все таке.

Такого ширпотребу на ринку не існує взагалі. Тому вибираю хоча б все на одній платі в одному корпусі. А дохленькі піни в дохленьких роз'ємах з тоненького дохлого пластику - житимуть недовго і життя їхнє... таке собі.
От уявіть собі, що кожен раз, як сідаєш в славутку, дістаєш з кишені реєстратора, чіпляєш. Приїхавши - знімаєш. Тут дай, Господи, щоби витримав основний роз'єм. А якщо таку ж процедуру робити з додатковим модулем, то час виходу з ладу всієї конструкції скорочується вдвоє. Тут за рік-другий роз'єм під флешку на морді компа так розкохається, що мусиш шось там підгинати чи міняти. А якщо туди ще й пилу задути, що воно буде? А як з холодної машини у теплу хату, випадає конденсат, потім повертаєшся і знову сунеш ті піни в роз'єм? :facepalm:

Крім роз'ємів ще здійснюється конвертація інтерфейсів, що теж не додає надійності.

Можливо, я перфекціоніст і дарма нагнітаю, однак вже ціную свій час життя і не хочу відволікатись на конструктивну невідповідність товару потребам. Тому відсікаю усе зайве, лишаючи лише необхідне. Тупо один бокс, який професійно підглядає за дорожньою обстановкою і натхненно пише. Жаль, що не на дві карти одразу, як у професійних відеокамерах. ;) Але то таке, розбагатію і куплю ще одну камеру. Або три, щоби писало дві камери вперед і дві камери назад. :drinks:

YUKON

Я так розумію власного гаража у Вас немає...бо Ви будите намагатись монтувати і знімати реєстратор?

Toris

Цитата: YUKON від 29 Січня 2019, 16:25:52Я так розумію власного гаража у Вас немає...бо Ви будите намагатись монтувати і знімати реєстратор?
Так точно, без гаража мій Славутик... :(
Тому вибрав бокс з магнітним кріпленням: база з дротом скотчиться на скло, а бокс на базу вже магнітиться.

Ось, підігнав відео під момент демонстрації кріплення (7 хв. 50 сек.):

http://www.youtube.com/watch?v=VesCDSzEGvw&time_continue=7m50s

Володимир

Цитата: Toris від 29 Січня 2019, 16:32:57
Цитата: YUKON від 29 Січня 2019, 16:25:52Я так розумію власного гаража у Вас немає...бо Ви будите намагатись монтувати і знімати реєстратор?
Так точно, без гаража мій Славутик... :(
Тому вибрав бокс з магнітним кріпленням: база з дротом скотчиться на скло, а бокс на базу вже магнітиться.

Ось, підігнав відео під момент демонстрації кріплення (7 хв. 50 сек.):

http://www.youtube.com/watch?v=VesCDSzEGvw&time_continue=7m50s
Може йому антивандальний бокс в салоні зробити, не треба буде знімати.  :-D
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Не мала баба клопоту купыла дорогый реестратор  :wallbash:.
Тепер щей лабаве тре антивандальне и други стикла и замкы.

Оце перед продажой сваей авео я ии помыв гарненько нашось, ну все повыдувалы, все як тре!
Прышов в гараж, все норм сив завив, выехав, дверь захлопнув, ворота закрыв.
Як я сидать а вси двери закр  :dunno:. Авто працюе. Запасный ключь в бардачку, яж авто продаю и таких проблем не було  :wallbash:.
Ска на роботу ехать тре. И шо вы думаете) я йийи открыв за 3хвлынки без ключа, без вандализма и т.д. и це пры тому шо я це делав перший раз...

Алекс

Цитата: Жулик від 30 Січня 2019, 07:07:54
Не мала баба клопоту купыла дорогый реестратор  :wallbash:.
Тепер щей лабаве тре антивандальне и други стикла и замкы.

Оце перед продажой сваей авео я ии помыв гарненько нашось, ну все повыдувалы, все як тре!
Прышов в гараж, все норм сив завив, выехав, дверь захлопнув, ворота закрыв.
Як я сидать а вси двери закр  :dunno:. Авто працюе. Запасный ключь в бардачку, яж авто продаю и таких проблем не було  :wallbash:.
Ска на роботу ехать тре. И шо вы думаете) я йийи открыв за 3хвлынки без ключа, без вандализма и т.д. и це пры тому шо я це делав перший раз...
Жульё   :psih:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

YUKON

... И шо вы думаете) я йийи открыв за 3хвлынки без ключа, без вандализма и т.д. и це пры тому шо я це делав перший раз...
Ти вчергове підтвердив, що ти Жулік! :rofl:

Жулик

Цитата: YUKON від 30 Січня 2019, 11:39:00
... И шо вы думаете) я йийи открыв за 3хвлынки без ключа, без вандализма и т.д. и це пры тому шо я це делав перший раз...
Ти вчергове підтвердив, що ти Жулік! :rofl:
то бляха выбору не було ))))
стою коло гаража и никаво и 7 утра и авто закрыте (

Так шо если машинку уже заприметили хер спасешь. В мене он в гаражах (кооператив) выдралы ворота в гаражи и вкралы читирку джыгуля  :facepalm: сока тре було усилий бльо? А спижылы, и не мерса.

vladishtm

-"Тебе колбасы или котлет"
-"и того и другого и побольше"  :P
Это из какого то мультика про жучем собачек.

Тобто  я все ж за максим фунционал.
Та железяка за 5000гр  https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=7137.msg523084#msg523084  действительно в Славуте не лепится
Буду рассматривать все же подобное как у https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=7137.msg523098#msg523098  Ivan1988
Они в пределах 2000грн. В принципе есть даже с модулями для 3G 4G WCDMA.  Наскольок оно по частотам у нас проходит?  Не спец я .
А то уже имею опыт с модемом ЛТЕ и планшетом 3Ж

В идеале  все же  хорошо бы 7дюймов, хорошо что бы две камеры (парковка и регик)
и обязательно их свободное подключение (будет тогда возможность поиграться в поисках "крутой камеры")
и отсутствует необходимость держать на виду балабуху размером на все устройство.
Шоб Функици мультимедия и ЖПС тоже
с возможностью запихивать  основной блок в отсек магнитлоы без отключения камер, поворотный экран
и если будет функция преворота скреен тогда можна вверх тормашками пробывать прилепить типа на салазках в отсек.

Видел на али  типа https://ru.aliexpress.com/item/CARRVAS-gps-4G-WI-FI-7/32876581495.html?spm=a2g0v.10010108.1000013.6.4c873a50mOmjqi&pvid=84fccbb4-78b7-4fce-90c5-a4137fbeea9f&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.99734.0&scm-url=1007.13339.99734.0&scm_id=1007.13339.99734.0   или  https://ru.aliexpress.com/item/CARRVAS-Car-DVR-GPS-Navigation-7-inch-Android-Navigator-3G-dash-cam-Video-Auto-recorder-Camera/32825137363.html?spm=a2g0v.10010108.1000013.9.4c873a50mOmjqi&pvid=84fccbb4-78b7-4fce-90c5-a4137fbeea9f&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.99734.0&scm-url=1007.13339.99734.0&scm_id=1007.13339.99734.0 или   https://ru.aliexpress.com/item/CARRVAS-gps-DVR-4G-ADAS-Full-HD-1080p-7-84-Android-5/32943965387.html?spm=a2g0v.10010108.1000013.25.4c873a50mOmjqi&pvid=84fccbb4-78b7-4fce-90c5-a4137fbeea9f&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.99734.0&scm-url=1007.13339.99734.0&scm_id=1007.13339.99734.0   

но все равно с отделно подключаемой  фронтальной камерой не нахожу.  :(
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Toris

Цитата: vladishtm від 30 Січня 2019, 12:16:17но все равно с отделно подключаемой  фронтальной камерой не нахожу.  :(
Схоже, що немає таких. Я теж якось загорівся забабахати парктронік, передні/задні/бокові парковочні камери, відеонагляд медіа та навігацію в якийсь блок під торпеду - то готового рішення ніде не знайшов, а якщо з компонентів добротно ліпити, то ціна наближається до вартості славутки.

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Жулик

Цитата: Сволочь від 01 Лютого 2019, 14:28:36
Как продавцы обманывают покупателей видеорегистраторов

https://www.zr.ru/content/news/916011-kak-prodavtsy-obmanyvayut-pokupa/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
бляха я покупаю регик за 220грн и всегда все норм, и не чуствую себя обманутым.
На 220грн они ваше бомба.
интересно вот из всех хто в Укр попадал в дтп и имел регик, наверно процентов 2 они им помогали?  :dunno:
И самое главное что у этих 2х никто и не спрашивал, какого хер..а такое галимое качество?  :rofl:

Я он на красный фиганул а в регике угол обзора авно, и на видосе гайцу показал что проехал на зеленый.
И что вы думаете он мне рассказывал про голимое качество? Или про галимый угол обзора?
Пожелал счастливого пути и все, а цвета светофора и так видно.

А был бы обзор лучше опа была бы  :-D.

Алекс

А у меня пишет скорость и GPS ваще ...
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328