Провали педалі газу на інжекторі

Автор юрик1980, 20 Березня 2019, 12:26:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алек

Ти підганяв розмір свічок Бріск до 0,7 чи вони йшли з таким розміром

Ivan1988

Цитата: Алек від 29 Червня 2019, 19:08:13
Ти підганяв розмір свічок Бріск до 0,7 чи вони йшли з таким розміром

Они шли с таким зазором. Со временем зазор может увеличиваться, его нужно контролировать и подгонять под 0,7 мм. До этого стояли Финвалы с 1,0 мм так на 2-й передачи машина часто дергалась при сбросе газа и последующим легким надавливанием на педаль акселератора.

Алек

в мене свічкам місяць. Який зазор в них незнаю, свічки Бріск. До них стояли Денсо 20 ТТ і машина теж дьоргалась. Я коли їду на 2 й передачі обороти 1500-2500 і різко забрати ногу від педалі газу чи відпустити газ іде дьорганя

Алексчук

Цитата: Алек від 29 Червня 2019, 20:20:18
в мене свічкам місяць. Який зазор в них незнаю, свічки Бріск. До них стояли Денсо 20 ТТ і машина теж дьоргалась. Я коли їду на 2 й передачі обороти 1500-2500 і різко забрати ногу від педалі газу чи відпустити газ іде дьорганя

А если плавно и помочь сцеплением?  ;)

Алек

Пробував якщо плавно відпустити педаль газу то всеодно ривки є. Якщо помогати щепленням то не так відчутно.

Алек

Підскажіть. будь ласка за допомогою OBD-2 можливо зробити повну діагностику автомобіля чи зміни параметри. Або підскажіть за допомогою якого адаптера і програми це можна зробити

Ivan1988

Цитувати виділенеПідскажіть. будь ласка за допомогою OBD-2 можливо зробити повну діагностику автомобіля
Нет конечно.
Цитувати виділенечи зміни параметри
Обороты хх, топливоподачи основная и хх.
Цитувати виділенепідскажіть за допомогою якого адаптера і програми це можна зробити
Адаптер блютуз или вай-фай ELM327 v. 1.5, если на авто колодка GM12 то соответствующий переходник или перемычки самому сделать. программа на андроиде OpenDiag.

Если нужно больше, то кабель VAG COM 409.1 и ноутбук, тогда можно выгружать прошивку ЭБУ, редактировать её и заново загружать.

Алек

VAG COM 409.1 і яку програму потрібно для сканування?
А якщо потрібно насторїти GOX ХХ OBD-2 це можливо зробити?

Ivan1988

Цитувати виділенеА якщо потрібно насторїти GOX ХХ OBD-2 це можливо зробити?
Этот параметр можно менять обычным ELM327 v. 1.5 через смартфон

Алек

він такий синннький і компактний. І яку програму потрібно?

Ivan1988

Цитувати виділеневін такий синннький і компактний
Ну может быть и синий и других цветов тоже. Я брал себе тут
https://ru.aliexpress.com/item/32818277483.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274233edmbRpRx
Мне нужен был с кнопкой, без кнопки можно найти и дешевле, главное версия 1.5 и чип pic18f25k80.
Цитувати виділенеІ яку програму потрібно?
Я ж писал выше - OpenDiag

Если диагностическая колодка на автомобиле старая GM12 (прямоугольной формы) то нужно переходник
https://ru.aliexpress.com/item/32815389814.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.308951d1nBSEEH

Алек

в мене блютуз міні там на ньому теж прямокутний вхід. то напевно переходника не потрібно? А як взнати який чіп

Ivan1988

На адаптере разъем OBD-2 формы трапеция.

Цитувати виділенев мене блютуз міні
Если адаптер имеется то в чем проблема попробовать подключиться?

Алек

Просто хочу уточнити подробиці бо коли брав я спитав чи можна повернути назад сказали що ні якщо не підійде то все назад вернути не можна. Він ще запакований і якщо не такий то ще вернути можливо

Ivan1988

Цитата: Алек від 02 Липня 2019, 16:24:37
Просто хочу уточнити подробиці бо коли брав я спитав чи можна повернути назад сказали що ні якщо не підійде то все назад вернути не можна. Він ще запакований і якщо не такий то ще вернути можливо
Если мини и прозрачно синий корпус то присмотрись, внутри должно быть видно платы, если две то хорошо, если одна то может не подойти. Обязательно версия должна быть 1.5. Если версия 2.1 то возвращай.