Трапеція рулювих тяг (Пропоную обговорити)

Автор Володимир, 28 Серпня 2019, 12:58:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Salek від 06 Вересня 2019, 15:45:09
Цитата: Володимир від 06 Вересня 2019, 15:43:12
В мене графіка
Графитка и подшипники качения не совместимы!!!
Якщо високі оберти я згоден, я в рулювому які там оберти. Хоча одного разу я графіткою змастив підшипники пилососа, працював довго і нудно.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 06 Вересня 2019, 15:43:12Переглянув тут ще одне відео Юри Канівця, щось в мене складається враження що він своїх клієнтів має трохи за лохів, хоча можливо і сам деяких нюансів не розуміє.
У мене склалось враження, що недалекий чоловік розкручує себе в інтернеті; десь колись зрозумів, як працює конкретна схема - і відтоді словоблудить усім, яке гімно навколо і як він може спасти планету. Українська реінкарнація Наіля Порошина.
Давно його не дивлюсь.

Володимир

Цитата: Toris від 07 Вересня 2019, 18:53:26
Цитата: Володимир від 06 Вересня 2019, 15:43:12Переглянув тут ще одне відео Юри Канівця, щось в мене складається враження що він своїх клієнтів має трохи за лохів, хоча можливо і сам деяких нюансів не розуміє.
У мене склалось враження, що недалекий чоловік розкручує себе в інтернеті; десь колись зрозумів, як працює конкретна схема - і відтоді словоблудить усім, яке гімно навколо і як він може спасти планету. Українська реінкарнація Наіля Порошина.
Давно його не дивлюсь.
Я коли передивився його останнє відео, прийшов до такої самої думки, або збирає підписників щоби заробляти на ютубі, або просто набиває собі ціну щоби заманювати клієнтів і брати за це більше грошей, тому що нагло вішає лапшу на вуха.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion