Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

Toris

Сержик, Вас як почитати, то треба ще жменю цв'яхів до коробки засипати. :-D

Володимир

Цитата: Toris від 19 Грудня 2018, 13:14:22
Сержик, Вас як почитати, то треба ще жменю цв'яхів до коробки засипати. :-D
Розкажу зі свого досвіду експлуатації славути. Мало міняв кілька разів, і кожен раз зливалось з перламутровим відтінком, і кожного разу при заливці кращого масла, зразу змін в роботі не було, а коробка починала працювати тихіше після пробігу в кілька сотень км. Звідси, можу зробити висновок, що тихіше вона починала працювати після того як масло набирало стружку з синхронізаторів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

такотожбоівоно і я скажу що міняти мастило в корібці це є просто викинуті гроші на вітер, тим паче в коробці такого монстра як славута, я розумію ще коробаси важковозів і то там може і тра, а німці не зря в своїх машинах писали шо не тра туди лізти.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 19 Грудня 2018, 15:00:59
такотожбоівоно і я скажу що міняти мастило в корібці це є просто викинуті гроші на вітер, тим паче в коробці такого монстра як славута, я розумію ще коробаси важковозів і то там може і тра, а німці не зря в своїх машинах писали шо не тра туди лізти.
У німців, вже давно немає авто, да і ніколи не було, авто з такою паршивезною зборкою як Славута. Тому в КПП Славіка може й частіше ніж написано в мурзилці треба замінювати мастило, а ще треба обвязати магнітами всю коробку, щоб стружка не шаталась по змащувальним отвірам да не забивала їх. А рідини по типу ЕR та нанопротеку повинні в ній жити.

Григорий

В таврійській коробкі внизу стоїть магніт і доволі непоганий, мені давно попалась коробка на металоломі з пошкодженим корпусом і  хорошою начинкою так там і стояв магніт.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

YUKON

Цитата: Григорий від 19 Грудня 2018, 15:57:32
В таврійській коробкі внизу стоїть магніт і доволі непоганий, мені давно попалась коробка на металоломі з пошкодженим корпусом і  хорошою начинкою так там і стояв магніт.
Гриша, я знаю, але він там не дуже липучий! Я в Славці, після обкатки замінював масло, воно все було з "сріблом", і так щоб багато того срібла було на пробці...дак ні. Ну то я й пишу, по принципу, чим більше тим краще!) Аналогічна ситуація десь після 52 тис. та 95...але вже набагато меньше...я так думаю, що якби використали норм матеріали, норм зібрали, небуло б тієї серебрянки.

Жулик

Мени ото дид намутыв редуктора на дровокол, а я йому кажу яке масло туда? А вин ой та всеравно лижбы було, я каже робыв на редукторному заводи (зара то ТЦ аркадия на индустриальному))) то там шестерни шото з нымы делалы шоб воны булы мего нано неубиваеми. А от шо делалы я не помню бо то якийсь матюк був).
Так шо каже лый якесь з кпп и пайде, тому редуктору твои дрова наче сирныкы ламать))).
Думаю в славутци таким не заморачувалысь (.

WinDiesel

Скажите, вот все советуют разное наперебой, надеюсь хоть здесь профи Славутоводы подскажут: стоит ли менять масло? И доливать его или сливать и заливать новое?

Игорь

Цитата: WinDiesel від 04 Вересня 2019, 23:34:17
Скажите, вот все советуют разное наперебой, надеюсь хоть здесь профи Славутоводы подскажут: стоит ли менять масло? И доливать его или сливать и заливать новое?
Вы, кто, инопланетянин?
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

_Oleksandr_

Цитата: WinDiesel від 04 Вересня 2019, 23:34:17стоит ли менять масло?
Согласно сервисной книжке замена каждые 60 тыс.км., если ТАД-17 то каждые 30 тыс.км.

Sergik32

славута як і старі версії німців, наша коробка настільки сурова що наявність масла в ній, а тим паче свіжого, нічого не змінить, МеМЗ помре, а п'ята буде вити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 05 Вересня 2019, 12:50:25
славута як і старі версії німців, наша коробка настільки сурова що наявність масла в ній, а тим паче свіжого, нічого не змінить, МеМЗ помре, а п'ята буде вити
хахаха Сержик  :applause:
Но лучше что бы менялось каждые 60тык и не ТАД.

Валера

Посоветуйте масло что б не тарахтела коробка на холостых в жару как дизель, лью постоянно luxe GL5 80/90

Sergik32

може її розібрати для пасарєть що там так торохтить.

Жулик

а сцепа как выжата не тарахтит?
Не ну а что ты хотел 180грн 3л)
Лийни ельфа, матюля...
Ренохи ездят по сто год и нече не тарахтит) Но тут еще может быть вопрос к коробке и к ее разработчикам)
Я на авео менял масло ибо потек сальник полуоси, само масло там меняться не должно, типа на весь срок коробки, что бы слить нужно поддон откручивать. ТО залил какой то лукойл и нече не поменялось, ибо коробка такая!