Покраска славуты

Автор ВКБ, 10 Травня 2020, 10:13:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Яка площа зовнішня кузова Славути?
Необхідно для встановлення об.єму фарби і лаку

Покраска планується всієї зовнішньої без розбору салону - база+лак. Не на продаж.

Компресор 250л.хв. ресивер 50л.
Краскапульт. Стрічка малярна, поліетиленова плівка. Підварка, шпатлевання,  підготовка матування.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Я колись на таврію брав 3 літра однокомпонентної, 0,5 літра вже розведеної розчинником залишилось, думаю на славуту треба більше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

KOT

Ну как бы это правильно сказать, нужен маляр, который знает сколько и каких слоев краски он положит. Я уверен что можно и 2мя литрами покрасить. Можно и 4)).
Самому красить не советую, еще и компрессором с такой производительностью.
Но опять же можно и на москвиче на 2х колесах ездить, вопрос сноровки.

ВКБ

Немає нічого складного. Багато часу і зусиль на підготовку, шпаклевку, шліфовку, закриття поверхней. Краще славути тринажеру немає. Саме фарбування і лакування година дві. Сохне  15-30зв. Лягає прекрасно. Фарбувати може і школяр. Спортити неможливо. Саме подобається що база рідка , як і лак . Не забути працювати в распіраторі.  Космічних спєців і казкові фарби і суперздібності маляра лишимо дітям на роздуми.
Думаю може якусь текстуру нанести тіньову у вигляді листя на иемнішому фоні чи крапки чи клітчасту, сірий камуфляж...тощо

KOT

Цитата: ВКБ від 10 Травня 2020, 15:59:31
Немає нічого складного. Багато часу і зусиль на підготовку, шпаклевку, шліфовку, закриття поверхней. Краще славути тринажеру немає. Саме фарбування і лакування година дві. Сохне  15-30зв. Лягає прекрасно. Фарбувати може і школяр. Спортити неможливо. Саме подобається що база рідка , як і лак . Не забути працювати в распіраторі.  Космічних спєців і казкові фарби і суперздібності маляра лишимо дітям на роздуми.
Думаю може якусь текстуру нанести тіньову у вигляді листя на иемнішому фоні чи крапки чи клітчасту, сірий камуфляж...тощо
Вы сами то хоть раз видели как машины школьники красят, и сколько денег просят маляра, у которых хорошо получается, а не шагрень с потеками и мухами в краске. Которая к стати сохнет минимум 24 часа при 25 градусах. То что к рукам она не липнет через пол часа это не значить что она высохла.
Я красил я знаю что я рукожоп в этом плане. Хотя каждому ж свое качество нужно. Есть и машины которые кисточкой ПФ кой красят и людям нравится.

А ну есть вариант номер2, как маляр человек рукожоп и его спасают навыки полировальщика. Потеки убирают, шагрень тоже, следы мух в лаке на темном фоне не сильно то и заметны

ZaVa

Костя, фотки виложиш !!!!
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: ВКБ від 10 Травня 2020, 15:59:31
Бажано красити на гарячу, так краска краще розплисається і ложиться рівним шаром. Також кажуть лак треба наносити коли ще база не висохла, бо буде відслоюватись.

ВКБ

Я вже очкую ))) може не жити бо життя не легке ))

Toris

Вчора виявив іржу, зачищав ножиком до металу заднє ліве крило під дверкою, робив маску, пшикав грунтом, за кілька годин замальовував фарбою-автоолівцем в колір. Виявив ще кілька сколів, які збираюсь обробити аналогічно. Крім того, заводська фарба стара і така, що коли папером провести, він зафарбовується. Запитував у хлопців-малярів, озвучили ціну 800 грн за елемент. Славутка має таких елементів 11 штук, якщо не рахувати пороги. Тобто повна вартість фарбування буде 8800 простою фарбою без викрутасів. А я поки що манав таку суму вкладати в авто, краще хай їздить у підфарбовках, все одно авто безпонтове і рівненько блищати йому немає необхідності.

Хлопці, може є яка фарба типу поліролі? Щоби наніс, гарненько розмазав ганчіркою, пополірував - і воно собі сохне.

ВКБ

Торіс, мені озвучили взагалі 30 тис. Вона на ринку оедь 26 затягне.
Фарби зараз бімба. Пробував на своєму кузові нестарабчись. Любу гнилу так пожна зафарбуати і лакувати...і тримається норм. Шпаклівкі скловолокном...тримається як моноліт. У мене куплена бита і фарбована ...то ті місця за стільки років як з заводу.
Компресор або купити, позичити, або СО2.
Фарба і лак на мою з підбором 4000грн. Фарбутиму поверхню. Краскапульт ще питання.
Всі дефекти кута розпиоу згладжує лак. Також можна витворяти з комуфлядем тим же кольором але тінями. Немає там нічого космічного. Газетами пол, мочиться, конопатиться ...і пішов руку набивати. Матування і шліфовка шліфмашинка з гралацією кругів.
За 30 тис я і з краскопультом лишусь, з компресором, з еапівавтоматом і балоном СО2 і три тони під камуфляж. І пох мені ці стрази, бо пробував ...доречі через жопу, а лягає бімба, руки чешуться фарбувати. От хтось би мені підготував, а я ливе увімкнув музон і пофорбував би підряд штук 5 )))). А тут бампер почну знімати купа гнилих болтів.
Ніхто не споре що набита рука в профмайстерні краще, але це якщо робити кастинг з балами хто краще, швидше, і за досвід бали.

Toris

Я взагалі маю ідею обтягнути тканиною, просякнутою епоксидкою. Тобто обтягнути саморобним препрегом. Воно буде набагато краще будь-яких плівок і якщо зробити кілька шарів, то воно буде виконувати ще й функцію віброгасіння. Але поки що не вистачає духу на такі кардинальні зміни. Та й маса авто відчутно збільшиться у порівнянні з фарбою.

Володимир

Цитата: Toris від 12 Травня 2020, 13:59:41
Я взагалі маю ідею обтягнути тканиною, просякнутою епоксидкою. Тобто обтягнути саморобним препрегом. Воно буде набагато краще будь-яких плівок і якщо зробити кілька шарів, то воно буде виконувати ще й функцію віброгасіння. Але поки що не вистачає духу на такі кардинальні зміни. Та й маса авто відчутно збільшиться у порівнянні з фарбою.
То купи ораколовські плівку і обклей.

ВКБ

Мені здається покфарбувати..матанути лаком. Кортить з тінями..тобто шарами або під різним кутом по лекалу.. Славути це суперавто експериментів. 

Серёга

Давным давно я красил пластик на скутере, тогда ещё с баллончиков, сначала покрасил краской а через пол часа когда она высохла сразу лаком. Краска металлик была, лак лёг ровно красиво.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Romka

Цитата: Toris від 12 Травня 2020, 13:09:44
Вчора виявив іржу, зачищав ножиком до металу заднє ліве крило під дверкою, робив маску, пшикав грунтом, за кілька годин замальовував фарбою-автоолівцем в колір. Виявив ще кілька сколів, які збираюсь обробити аналогічно. Крім того, заводська фарба стара і така, що коли папером провести, він зафарбовується. Запитував у хлопців-малярів, озвучили ціну 800 грн за елемент. Славутка має таких елементів 11 штук, якщо не рахувати пороги. Тобто повна вартість фарбування буде 8800 простою фарбою без викрутасів. А я поки що манав таку суму вкладати в авто, краще хай їздить у підфарбовках, все одно авто безпонтове і рівненько блищати йому немає необхідності.

Хлопці, може є яка фарба типу поліролі? Щоби наніс, гарненько розмазав ганчіркою, пополірував - і воно собі сохне.

Грунт з пшикалки гів..но. У мене за півроку відпав з фарбою на підкрасах. Краще взяти баночку типу ПФ і кісточною зробити підкраси. Всі підкраси зроблені таким чином вже років 5 як нові.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4