Доработка ручника распорными планками от ланос

Автор Profesor_007, 04 Липня 2013, 21:03:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Profesor_007 від 10 Січня 2020, 12:44:33Пробовал залить фото заново не выходит у меня. Фотки с айфона и компа никак не смог. Может просто не знаю как....
Якісь проблеми чи з форумом, чи з провайдером.
Кладіть малюнки на https://postimages.org , а вже звідти беріть пряме посилання і оформлюйте тегами малюнка.
Я час від часу оновлюю посилання на малюнки в дуже старих повідомленнях форуму, то приємно здивований, що цей ресурс так довго зберігає фото. Не всі фото, але переважна частина збереглась.

ZaVa

\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

Нарешті знайшов цю тему. Бачу ще щось писав колись..смикався.
Дійсно не вистачає стокової планки на впадини під останок колрдрк і ручник не працює, тре по ступиці і поре полосу. Якщо робити ці ланосячі розпорки то і дирку діаметром з 5 копійок і заглушку підібрати, або два симетричні отвори і дві капронові заглушки для балансиру і удобства.
Де всі фото з цієї гілки і ті планки?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 25 Травня 2020, 23:33:44
Нарешті знайшов цю тему. Бачу ще щось писав колись..смикався.
Дійсно не вистачає стокової планки на впадини під останок колрдрк і ручник не працює, тре по ступиці і поре полосу. Якщо робити ці ланосячі розпорки то і дирку діаметром з 5 копійок і заглушку підібрати, або два симетричні отвори і дві капронові заглушки для балансиру і удобства.
Де всі фото з цієї гілки і ті планки?

Краще замість дирок, добре вивчи систему ланоса і зроби так щоби ричаги самі підводились по мірі зносу колодок.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Олександр 1968

ВКБ

Прикольно. Не цікавився ніколи. Самонатягування носків))
У нас таке стане?
Краще ворог хорошому. Отак климане і гуляйся потім.
Простіше викруткою в отвір розширений і гайку з більшою розочкою зробити, плюс стати повинна. Більше усклалднень більше проблем.

Володимир

Цитата: ВКБ від 26 Травня 2020, 14:12:18
Прикольно. Не цікавився ніколи. Самонатягування носків))
У нас таке стане?
Краще ворог хорошому. Отак климане і гуляйся потім.
Простіше викруткою в отвір розширений і гайку з більшою розочкою зробити, плюс стати повинна. Більше усклалднень більше проблем.
І отвір робити в барабані щоби під машину не лазити.

ВКБ

Барабан це шо , вибачаюсь? Підтуплюю щось.

Володимир

ВКБ

Поняв, уточнив, бо іноді барабаном називають задню стінку. Оту пробку діаметром з 30мм дві симетрично.

ВКБ

Чи попадає отвір базовий в барабані в площину планки для регулювання викруткою?

Автопідвод комплект на славуту буде комусь цікавий?

Григорий

Мені було б цікаво подивитись про самопідвід ручника, є час і бажання "замутити" таке
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

ВКБ

Десь би взяти 3Д моделі в файлах заднього барабана з корпусом і колодками короче всі потроха, бо перемальовувати (виміряти ..викреслювати : )))) то час і треба розібрані гальма як натура.
Можна спробувати адаптувати деталі існуючих авто по принципу трубка-гайка-храповик.
В славуту для автопідводу планки підійде принцип зі шкоди, простіше..без реконструкції планки, без гайки і трубки..тобто протіше і інша реалізація. Треба перещупати щоб зрозуміти чи вийде і надійно щоб. Там принчип теж  автоподачі клина при виникнені зазору...
Доберусь до гальм роздивлюсь заради цікавості і буде час перемалюю...але лінь..брак часу.
Це щоб розібрані чисті деталі на стіл хтось пок лав )))

У мене час колодки міняти прям завтра...немає ручника...незручно і небезпечно...жесть.

ВКБ

Просто і надійно, нижче на фото в гугл повно. Майже всі іномарки на такій просиій клиновій системі. Але там на одній колодці приклепаний невеличкий елемент. Нам треба щоб, або недоопрацьовувати колодки, або вставний елемент і доробити разово планку штатну

ВКБ

Робимо щось таке як люди вже зробили? Дві деталькі, дві заклепки , пружинка і можливо розширення пазу планки, можливо. Отвори в колодках по шаблону-кондуктору просвердлити  .
Або таки подумать щоб тільки вставні деталі і без клепки колодки тої детальки?