Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Vadim_K

Цитата: M@rt від 25 Травня 2020, 19:03:33
Доброго вечора,шановні форумчани! Таке питання: чи є якісь відмінності в маховиках на Тавріях та Славутах?
Взагалі то вірно було б задати питання по двигунах(1,1 1,2 1,3 ), тому як і на тавріях і на славутах встановлювались різні двигуни.
Взаємозамінні якщо кротко.
Якщо реальні відмінності, то на двигунах 1,2 1,3 маховик важчий. Також відмінності карбюраторного і інжекторного(на інжекторному є "зуби" для ДПКВ поряд з зубами вінця).
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Алекс

Кто менял шпильки штанов,какие шансы выкрутить не обломав ?Думаю хорошенько паяльной лампой прогреть и шпильковертом крутить
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Romka

Цитата: Vadim_K від 25 Травня 2020, 20:46:07
Цитата: Romka від 25 Травня 2020, 18:50:58
Качал рулем на ходу закреняя авто влево и право, заходил в левые и правые повороты - звук не меняется.
Ну похоже тогда на Шрус. Как самый худший вариант - главная пара.
При смене передач звук меняется?

Шрус внутрений?
Что на 5й, что на 4й звук одинаковый, на третей не пробовал.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Олександр 1968

Цитата: Алекс від 26 Травня 2020, 10:05:52
Кто менял шпильки штанов,какие шансы выкрутить не обломав ?Думаю хорошенько паяльной лампой прогреть и шпильковертом крутить
Без зняття головки важко.Якщо гріти то я б грів газовим пальником з маленьким балончиком,бо паяльна лампа плюс трохи вище карб,патрубків купа...бррр.

Володимир

Цитата: Алекс від 26 Травня 2020, 10:05:52
Я би радив пройтись по них перфоратором, але не бочковим з великою силою удару, а таким як дрелька, де удари слабші але частіші.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vadim_K

Цитата: Romka від 26 Травня 2020, 11:03:16
Цитата: Vadim_K від 25 Травня 2020, 20:46:07
Цитата: Romka від 25 Травня 2020, 18:50:58
Качал рулем на ходу закреняя авто влево и право, заходил в левые и правые повороты - звук не меняется.
Ну похоже тогда на Шрус. Как самый худший вариант - главная пара.
При смене передач звук меняется?

Шрус внутрений?
Что на 5й, что на 4й звук одинаковый, на третей не пробовал.
А тут уже х.з. какой.
Вроде на таврофоруме когда-то кто-то примерно с такой проблемой сталкивался. И вроде как проблема была в внутреннем шрусе. Но это не точно.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

vladishtm

Доброго всім. Мужики Славута 1,3лі доколупую 111ту з качелями і в параметрах знайшов  таке  "Планарні датчики кисню  Датчик барометриичної корекції Датчик абсолютного тиску   Датчик кутової синхронізації "  З перечисленного, в мене ж по стоку  нічого цього наче немає? 
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 26 Травня 2020, 16:30:58
Доброго всім. Мужики Славута 1,3лі доколупую 111ту з качелями і в параметрах знайшов  таке  "Планарні датчики кисню  Датчик барометриичної корекції Датчик абсолютного тиску   Датчик кутової синхронізації "  З перечисленного, в мене ж по стоку  нічого цього наче немає? 
Хто тобі таке дурне сказав?

vladishtm

Цитата: Володимир від 26 Травня 2020, 16:34:21
Ну прямо вичерпна і все пояснююча відповідь.  В інструкції по експлуатації (стор49)таких назв немає. Інструкція каже дурню? Але для мене, як початківця, це поки що є старт. Ладно. Може найдуться все ж ті хто просто пояснить чайнику?
Допускаю що "Планарні датчики кисню" - це опция яка вказуе на тип лямби? Так датчик абс тиску і температури точно є. А про "Датчик барометриичної корекції " в інструкції нігугу.
"Датчик кутової синхронізації "  -це так в редакторах обізвали датчик частоти обертання та положення колінчатого валу?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 26 Травня 2020, 19:16:37
Цитата: Володимир від 26 Травня 2020, 16:34:21
Ну прямо вичерпна і все пояснююча відповідь.  В інструкції по експлуатації (стор49)таких назв немає. Інструкція каже дурню? Але для мене, як початківця, це поки що є старт. Ладно. Може найдуться все ж ті хто просто пояснить чайнику?
Допускаю що "Планарні датчики кисню" - це опция яка вказуе на тип лямби? Так датчик абс тиску і температури точно є. А про "Датчик барометриичної корекції " в інструкції нігугу.
"Датчик кутової синхронізації "  -це так в редакторах обізвали датчик частоти обертання та положення колінчатого валу?
Відповідь насправді дуже вичерпна, не знайдеш пиши.

Планарні датчики кисню. Шукати на вході в каталізатор.

Датчик барометриичної корекції Датчик абсолютного тиску. Шукати не ресивері

Датчик кутової синхронізації.Шукати на картері зчеплення зі сторони моторного щита.

Kudrik

Добрый день Всем присутствующим. Не нашел в перечне тему, в которой здороваются вновь прибывшие форумчане.
Значит поздороваюсь здесь. Меня зовут Сергей, Я владелец Таврия-Нова L 2005 г.в. мотор 1,2к. Живу в г. Кривой Рог. мне 64 г. пенсионер. всю жизнь проработал автослесарем...
Прошу принять меня в свои ряды

Сволочь

Цитата: Kudrik від 27 Травня 2020, 18:47:44
Добрый день Всем присутствующим. Не нашел в перечне тему, в которой здороваются вновь прибывшие форумчане.
Значит поздороваюсь здесь. Меня зовут Сергей, Я владелец Таврия-Нова L 2005 г.в. мотор 1,2к. Живу в г. Кривой Рог. мне 64 г. пенсионер. всю жизнь проработал автослесарем...
Привет!  :drinks:
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

masster

В свої ряди  я радий вас прийняти. Бо в тих рядах, все мрачно і на нахуоізмі.

Vitaliy.

День добрый.
всю жизнь проработал автослесарем...
Вы будете делиться опытом, или спрашивать советов по ремонту машинки?  :)
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Kudrik

Цитата: Vitaliy. від 27 Травня 2020, 19:50:05

...Вы будете делиться опытом, или спрашивать советов по ремонту машинки?
думаю, что взаимодействие будет, взаимопомощь....

а первым опытом я уже маленько "поделился", пусть не про ЗАЗ....но вопрос был интересный.,.там про мотор Порше бОксер оппозит .