Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valeriy

В субботу одел резину, проехал немного и загнал в гараж. Сегодня утром увидел полностью спущенное колесо. Когда снимал спущенное колесо, резина не выровнялась, в таком виде (сплюснутом) и осталась. Можно ли на такой резине ездить дальше? Помогите советом. Спасибо

Toris

Накачай до робочого тиску і хай полежить боком (бубликом) тиждень. Далі буде видно.

YUKON

Цитата: Valeriy від 12 Серпня 2019, 09:25:54
В субботу одел резину, проехал немного и загнал в гараж. Сегодня утром увидел полностью спущенное колесо. Когда снимал спущенное колесо, резина не выровнялась, в таком виде (сплюснутом) и осталась. Можно ли на такой резине ездить дальше? Помогите советом. Спасибо
Можна

Алекс

Докупил по весне еще пару BARUM Brilliantis 2,обул все 4 ....заметил один досадный момент :wacko: :wallbash:
Газку поддал -потянуло влево,сбросил-вправо, :dunno:
Ранее подобное замечалось,на первом Баруме,Бриллиантис
Шо за хня ?
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Vitaliy.

Болтается правая шаровая, или болты её крепления к рычагу.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алекс

Цитата: Vitaliy. від 13 Серпня 2019, 10:04:54
Болтается правая шаровая, или болты её крепления к рычагу.
Она бы стучала ?
Недавно менял пыльник шруса правый-ничеоо подозрительного не обнаружено
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: Алекс від 13 Серпня 2019, 09:46:23
Докупил по весне еще пару BARUM Brilliantis 2,обул все 4 ....заметил один досадный момент :wacko: :wallbash:
Газку поддал -потянуло влево,сбросил-вправо, :dunno:
Ранее подобное замечалось,на первом Баруме,Бриллиантис
Шо за хня ?
Перевір чи на обох колесах однакове плече обкатки

Заїзджаєш на бетонну поверхню, повертаєш руля в сторону і відкочуєш машину щоби подивитись на малюнок. Центр кругів показує де знаходиться вість обертання стійки, якщо відстань від центра на лівому і правому відрізняється, то різний розвал лівого і правого колеса.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Цитата: Алекс від 13 Серпня 2019, 10:15:22
Она бы стучала ?
Недавно менял пыльник шруса правый-ничеоо подозрительного не обнаружено
При трогании, торможении, ускорении или сбросе газа, расслабленные детали перемещаются, и стук должен был быть. Я сам недавно до этого скатился, когда чуть ранее снимал коробку, а когда ставил рычаги с шаровыми, один болт обходиться начал. Ну купил новый с гайкой, всё забывал заменить. А потом начал чувствовать, что при ускорении и сбросе газа, машина то левее, то правее уходит. Сразу вспомнил о сорванном болте, заменил.

Володя, оригинальный метод, запомню, возможно пригодится.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 14 Серпня 2019, 10:47:43Володя, оригинальный метод, запомню, возможно пригодится.
По цьому методу можна підбирати кут розвала, бо я в якості експеременту в себе кут розвала зменшив до 10 хвилин на ненагруженій машині, в реалі можливо вийшло і 8, то плече обкати зараз вийшо 0 мм. Руль тепер дуже тяжко крутиться і відчувається на рулі кожна ямка.

Romaken

Виникла і в мене проблема вибору тапок на славку)

Купив авто на колесах 175/70 R13 мішлен, все було гуд, нічого не затирало, але протектор був вже майже нульовий(
Тому катав на Белшині....але вона почала вже розлазитися... зсередини тріщини дрібні і шнур вилазити почав...12 років колесам, як не як....але протектор як із заводу :-D

Знайшов як варіант Toyo NanoEnergy3 відгуки пишуть, що бомбезна))
Але дехто каже, що безкорисна в траві чи навіть слабому болоті

От переді мною стала дилема - яка нормальна гума, щоб не сильно гуділа на трасі чи по бруківці (живу у Львові) але і щоб нормально себе вела по середньому бездоріжжі ???
Машинка, крім міста, регулярно їздить в гори, до річок, (гриби, ягоди, рибалка) тому у всякі гівна залазить часто)))

Vitaliy.

Цитувати виділенена колесах 175/70 R13
Там наверно арки болгаркой пиляли, чтобы такой размер впихнуть?
Цитувати виділенезсередини тріщини дрібні
По книжке это возможно ненужно на ней ездить. Хотя, помню в правилах писалось- при повреждении корда, или расслоении и повреждении корда. Себе в мае поставил одну похожую, на задок, вся в репинах, как дыня, но рисунок ещё миллиметра 3, до осени носить не сносить   :-D А более хорошая пусть подождёт, покуда более плохие тапки сношу.
 рус иван пнх

Romaken

Цитата: Vitaliy. від 09 Червня 2020, 22:56:00
Цитувати виділенена колесах 175/70 R13
Там наверно арки болгаркой пиляли, чтобы такой размер впихнуть?
Та ні, самому дуже дивно - все стокове, причому пружини підуставші, машина сидить трішки нижче ніж такі ж славки і перекошена вправо (візуально видно, що права пружина сівша більше) :o

Цитувати виділенено рисунок ещё миллиметра 3, до осени носить не сносить   :-D А более хорошая пусть подождёт, покуда более плохие тапки сношу.
Аналогічно :-D :-D :drinks:

Але все ж думати пора...)

Toris

Цитата: Romaken від 09 Червня 2020, 22:26:51От переді мною стала дилема - яка нормальна гума, щоб не сильно гуділа на трасі чи по бруківці (живу у Львові) але і щоб нормально себе вела по середньому бездоріжжі ???
Машинка, крім міста, регулярно їздить в гори, до річок, (гриби, ягоди, рибалка) тому у всякі гівна залазить часто)))
З таким анамнезом я би прописав м'яку гуму з високим протектором та багатьма ламелями, тобто зимову. :) Авто буде "плавати", особливо у спеку. І гальмівний шлях довший, ніж на літній гумі. Зате м'яко і для болота краще. Припускаю, що треба вкластись у мінімальний бюджет. Тому зимова Rosava WQ-101 найсвіжішої дати випуску. Або щось джиповодне з болотними виступами, які заходять на бокову поверхню шини (не знаю, чи буде щось на наш розмір). Джиповодний варіант буде гудіти.

ВКБ

ВС-11 , нова дешева, 65тис витримує чи 4 сезони, ціпка до поверзеі - що ще треба
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Romaken від 09 Червня 2020, 22:26:51
Виникла і в мене проблема вибору тапок на славку)

Купив авто на колесах 175/70 R13 мішлен, все було гуд, нічого не затирало, але протектор був вже майже нульовий(
Тому катав на Белшині....але вона почала вже розлазитися... зсередини тріщини дрібні і шнур вилазити почав...12 років колесам, як не як....але протектор як із заводу :-D

Знайшов як варіант Toyo NanoEnergy3 відгуки пишуть, що бомбезна))
Але дехто каже, що безкорисна в траві чи навіть слабому болоті

От переді мною стала дилема - яка нормальна гума, щоб не сильно гуділа на трасі чи по бруківці (живу у Львові) але і щоб нормально себе вела по середньому бездоріжжі ???
Kelly ST 155/70 R13 75T не погані, тихі і з досить агресивним протектором. Не дорогі і навіть з сертифікатом.