Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Karp

_Oleksandr_

вроде не было здесь

Vitaliy.

Как то раньше я выкладывал это.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Хороший моторчик і кпп. Почув я в голосі головного інженера що не змогли контролювати якість ідеї по кресленням, всі ми люди зі своїми проблемами і розуміннями та мотивацією, тому похибка виготовлення ментальна..вважають іноді що при верстаті умніше себе поводить за інженера, який поки одні руками працюють, від обдумує все до дріьниць, кладе в техпроцес, який ніхто не виконує, а при контролі кажуть ти нам тут все зараз зупинеш своїми правильними теоріями, які далекі від реаліїв, нам же треба робити штуку  Короче тут ми слабаки і є розрив від ідеї, креслень і технології до реальної її реалізації.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Vitaliy.

Это 80-е? Хотя, в те времена были дружбы, а не штили.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

drone

Дедушка рассказывает про передовые технологии обработки коленвалов. Так то оно так, да не так. В то время в СССР уже 20 лет как успешно применяли гидроформирование при производстве деталей для авиации. Сейчас этим способом делают легкие распредвалы разные там немцы. А что было бы если бы полый распредвал поставили на Таврию/ВАЗ? Качество ГСМ тогда было низкое и распредвалы не ходили. С гидроформированием же наверняка можно сначала срезать изношенную шайбу со старого, а затем запрессовать и обточить новую. Дешево и сердито.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Що це за таке гідроформування? Можливо інша літературна назва процесу?

drone

Берется труба, помещается в матрицу, в трубу подается жидкость под давлением 10 - 15 килотамосфер и на выходе готовая деталь профиля матрицы.
Например вот результат серьезных совковых технологий разработанных еще при Хрущеве
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Vitaliy.

Без коментариев.
 рус иван пнх

ВКБ

Віталя, корупшин гірше війни . Після війни є план відновлення і його реалізують, а тут планів немає. А корупція по визначенню не тільки мутки на посадах шкурні, а й недбальство та  й непрофі. От що з ними робити?- понять і простіть ))). Тіпа не завідуй, а вдруг і ти там посаду отримаєш.))) Це таке у людей в місках.
Допоможе лише пожиттєве, і стукачам які в суді свідчать і прокурорам з мєнтами долю. Місцевим треба об.єднатись , зібрати докази і під протокол самосуд з крайньої необхідності. А може самі ж і пиляють?

Karp

vladishtm

Цитата: Vitaliy. від 08 Липня 2020, 00:01:10
Это 80-е? Хотя, в те времена были дружбы, а не штили.
Spoiler
[close]
Які там в сраці80. На ТУ4 (12:10) герб України. Ні, це сьогоднішні і повені і буревії. Відео як садять ліси хер. Тільки рубають падли.

http://wikimapia.org/#lang=uk&lat=48.825458&lon=23.659101&z=15&m=bs&show=/14032061/uk/Вузькоколійний-міст&search=Соболиця
http://wikimapia.org/#lang=uk&lat=48.863924&lon=23.627472&z=13&m=bs&search=Соболиця
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

YDoron

Vitaliy.

То видео не цикаве, а дурне. Не умеет дурень инструментом безопасно работать, нечего его в руки брать. В какую сторону диск крутится, где клавиша, где ручка?

Жду дописив шо это офтоп, не по теме, не имеет смысловой нагрузки. Тут это модно, избранно  :-D И тут ещё хотят шоб кому то что то подсказывать?  :-D Избранно.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 18 Липня 2020, 23:59:07То видео не цикаве, а дурне. Не умеет дурень инструментом безопасно работать, нечего его в руки брать. В какую сторону диск крутится, где клавиша, где ручка?

Жду дописив шо это офтоп, не по теме, не имеет смысловой нагрузки. Тут это модно, избранно  :-D И тут ещё хотят шоб кому то что то подсказывать?  :-D Избранно.
На попередній роботі мій головний бухгалтер мав точнісінько такі ж пошкодження, але ті самі пальці просто відрізало.

А офтопом тут може бути друга твоя стрічка, не перша. Не ображайся. :)